Hg deryacım iiyiz canım sen nasılsın? Oh maaşallah büyümüşsünüz artık...inş bundan sonra da hiç sıkıntısız sağlıklı bi gebelik geçirirsin alırsın kucağına canım...
canım adın ayşe değildi o zaman ses çıkmadı,unutmuşum o zaman ya,kusura bakma ya,nasılsın canm
Canım benim ismim ayşe est...iiyim canım çok şükür sen nasılsın, ufaklık nasıl? :)
kızlar bişey danışıcam. Pazar günü kahve rengi akıntım gibi oldu pazartesi sabah regl oldum. Bugün simsiyah bişey geliyo. Kan gibi değil simsiyah toz gibi. Bu nedir acaba geçen ay doktora gittim. doktor bir sorun yok dedi ama bu ne acaba? fikriniz varmı?
Nazlıcım yumurtan çatlamamış olabilir canım...benimde bi ay öyle olmuştu...Sancısız kahve telvesi gibi lekelenme halinde oldu günlük pedle geçirdim...dr.a gittiğimde yumurtlayamadığımı kist oluştuğunu söyledi...ondan olmuş...Bi dr.a gidip muayene ol bence canım...
günaydın kızlar
bir süredir yazamadım size de. ben zor bir dönemden geçiyorum. sanırım boşanıyoruz. diyecek çok fazla birşeyim yok. çoğu şeyi burada sizlerle paylaştığım gibi bunu da yazmak istedim. hayatta herşey nasip hakikaten, kısmetimde ne mutlu bir evlilik ne de bebek varmış. bundan sonra ne yapacağımı inanın şuan kesitremiyorum. oturduğum yerde sadece boş boş bakıyorum...
kafam çok karışık... gece telefonda konustuk ve bu şekilde kapattık. eger istemiyor olsa arar ben sinirle söyledim derdi. ama artık ben de inanmıyorum. güvenim kalmadı. böyle bir evlilikte bebek? bilmiyorum artık zor gibi gözüküyor..
Canım hakkında hayrlısı olsun ama okuyunca çok üzüldüm...bence eşin bu sözleri o anki sinirle söylemiştir...Yoksa vazgeçmek bu kadar kolay olmamalı...Eşini sevdiğini söylüyosun bence mücadele et canım...Bence de bi yuva kolay kurulmuyo...Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş...
kızlar öncelikle beni merak eden herkese çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun..ben maalesef dün anesteziyle kürtaj oldum kesem bozulmuş ve bebek yoktu doppler de baktı doktorum kan akımı içerde yok dedi yani yaşam belirtisi yok..ve maalesef keseyi aldılar hakkımızda hayırlısı olsun
içim cız etti selincim yaa çok üzüldüm...Hakkında hayrlısı canım...Sonuçta bebeğini kaybetmedin boşkese oldu...Rabbim bi daha yaşatmasın inş bi daha ki sefere sağlıklı bi gebeliğin olsun canım benim...