Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

canım çok tatlısın çok teşekkür ederim. bugun bi telefonlaştık umarım hayırlıya döner hersey. cok tesekkur ederim

Canım inş herşey hakkınızda hayra döner.Dua edeceğim sizin için.Rabbim gönlüne göre versin herşeyi.Yalnız sakin davran olurmu kendinide üzmmeeye çalış ... Öpüyorum ....

canım benim inş RABBİM bebeğini sna bağışlar dilerim bugun güzel hayırlı haberlerle dönersin bu mübarek CUMA GÜNÜN yüzü suu hürmetine inşşş dualarım seninle ...

hakkımızda hayırlısı olsun canım yaa ne yapalım RABBİM ne zaman ol derse o zaman bizde kawuşcaz bebişlerimize yeterki hakkımızda hayırlısı olsun en önemlisi bu ,
bende yine adeti bekliyorum 10 gün oldu bugün hala tık yok karnım öyle bi şişki gören hamile sanıyor

bu güzel özel günde inş dileklerimiz gerçekleşir RABBİMMM hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlı bi şekilde ....
RABBİ HEBLİ MİN LEDUNKE ZÜRRİYYETEN DAYYİBEH....(AMİNNNN)...!!!

selincim hepimiz meraktayız senin için canım umarım ii bir sonuçla en yakın zamanda haberdar edersin bizi:26:

kızlar öncelikle beni merak eden herkese çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun..ben maalesef dün anesteziyle kürtaj oldum kesem bozulmuş ve bebek yoktu doppler de baktı doktorum kan akımı içerde yok dedi yani yaşam belirtisi yok..ve maalesef keseyi aldılar hakkımızda hayırlısı olsun

canım çok geçmiş olsun. Sakın üzülme. Rabbim hayırlı olanı verir her zaman. Üzülme bitanem sakın. Çok geçmiş olsun

cok gecmiş olsun canım ....

canım yaaa çok geçmiş olsun ne denirki bidaha yaşatmasın rabbim:26: olsun sen ii olda önemli olan o bebeğin olacaktır sen iyi olduğun sürece...

günaydın canım. selinden haber alan varmı? umarım kötü bişey olmamıştır ve bebişi onunladır

iyi haber veremedi malesef selin bizerabbim en kısa zamanda kavuştursun bizleri meleklerimize inşallahhh..aminnnn

yeniden birgün bebeğin olacak hemde bu defa inşallah sağlıklı olup sana sıkı sıkı tutunacak canımmmm sakın moralini bozma canım arkadaşım benimm

kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. Kendinize çok iyi bakın:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…