canım çok tatlısın çok teşekkür ederim. bugun bi telefonlaştık umarım hayırlıya döner hersey. cok tesekkur ederim
canım benim inş RABBİM bebeğini sna bağışlar dilerim bugun güzel hayırlı haberlerle dönersin bu mübarek CUMA GÜNÜN yüzü suu hürmetine inşşş dualarım seninle ...hepinize günaydınn arkadaşlarrr bende zor günler geçiriorum ilk öce kese gözükmedi ve dış gebelik dediler daha sonra kesem gözüktü çok şükür fakat bebek yok bu sefer boş gebelik dediler kan değerim 17.344 tü ona rağmen gözükmediği için şüphelendiler ve eğer yarında gözükmezse boş gebelikten dolayı kürtaj olucam ve kese alınacak çok var bebeği sonradan görenler doktorum yüzde otuz şansın var dedi..hergün dua ediorum sizdende yalvarıyorum dua edin hakkımda hayırlısı olsun bebeğimi göreyim kendinizze iyi bakın hayırlı hamişlikler sizinle olsun
olsun canım herşeyde vardır bir hayır diyorum ben artık her ay aynı şeyi tekrarlaya tekrarlaya bir hal oldumama elbet vardır bir zamanı bekliyoruz işte meleklerimizi:)))valla geçen ay annemler burdaydı çalışmalar pek iyi değildi oyüzden bu ay hiç ümidim yok benim ranacığım adet 27sinde bakalım bekliyorum 4 gözle yolunu
selin7 canım nerelerdesin. Doktor ne dedi? çok merak ediyorum habr verirmisin?
günaydınn kızlarrrrr
kızlar öncelikle beni merak eden herkese çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun..ben maalesef dün anesteziyle kürtaj oldum kesem bozulmuş ve bebek yoktu doppler de baktı doktorum kan akımı içerde yok dedi yani yaşam belirtisi yok..ve maalesef keseyi aldılar hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar öncelikle beni merak eden herkese çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun..ben maalesef dün anesteziyle kürtaj oldum kesem bozulmuş ve bebek yoktu doppler de baktı doktorum kan akımı içerde yok dedi yani yaşam belirtisi yok..ve maalesef keseyi aldılar hakkımızda hayırlısı olsun
günaydın canım. selinden haber alan varmı? umarım kötü bişey olmamıştır ve bebişi onunladır
günaydınnn kızlar nasılsınız?
günaydınnn kızlar nasılsınız?