Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

canım çok tatlısın çok teşekkür ederim. bugun bi telefonlaştık umarım hayırlıya döner hersey. cok tesekkur ederim

Canım inş herşey hakkınızda hayra döner.Dua edeceğim sizin için.Rabbim gönlüne göre versin herşeyi.Yalnız sakin davran olurmu kendinide üzmmeeye çalış ... Öpüyorum ....

hepinize günaydınn arkadaşlarrr bende zor günler geçiriorum ilk öce kese gözükmedi ve dış gebelik dediler daha sonra kesem gözüktü çok şükür fakat bebek yok bu sefer boş gebelik dediler kan değerim 17.344 tü ona rağmen gözükmediği için şüphelendiler ve eğer yarında gözükmezse boş gebelikten dolayı kürtaj olucam ve kese alınacak çok var bebeği sonradan görenler doktorum yüzde otuz şansın var dedi..hergün dua ediorum sizdende yalvarıyorum dua edin hakkımda hayırlısı olsun bebeğimi göreyim kendinizze iyi bakın hayırlı hamişlikler sizinle olsun
canım benim inş RABBİM bebeğini sna bağışlar dilerim bugun güzel hayırlı haberlerle dönersin bu mübarek CUMA GÜNÜN yüzü suu hürmetine inşşş dualarım seninle ...
olsun canım herşeyde vardır bir hayır diyorum ben artık her ay aynı şeyi tekrarlaya tekrarlaya bir hal oldum:KK1::KK1:ama elbet vardır bir zamanı bekliyoruz işte meleklerimizi:)))valla geçen ay annemler burdaydı çalışmalar pek iyi değildi oyüzden bu ay hiç ümidim yok benim ranacığım adet 27sinde bakalım bekliyorum 4 gözle yolunu

hakkımızda hayırlısı olsun canım yaa ne yapalım RABBİM ne zaman ol derse o zaman bizde kawuşcaz bebişlerimize yeterki hakkımızda hayırlısı olsun en önemlisi bu ,
bende yine adeti bekliyorum 10 gün oldu bugün hala tık yok karnım öyle bi şişki gören hamile sanıyor :KK1:

bu güzel özel günde inş dileklerimiz gerçekleşir RABBİMMM hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlı bi şekilde ....
RABBİ HEBLİ MİN LEDUNKE ZÜRRİYYETEN DAYYİBEH....(AMİNNNN)...!!!

selincim hepimiz meraktayız senin için canım umarım ii bir sonuçla en yakın zamanda haberdar edersin bizi:26::nazar::nazar::nazar:

kızlar öncelikle beni merak eden herkese çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun..ben maalesef dün anesteziyle kürtaj oldum kesem bozulmuş ve bebek yoktu doppler de baktı doktorum kan akımı içerde yok dedi yani yaşam belirtisi yok..ve maalesef keseyi aldılar hakkımızda hayırlısı olsun

kızlar öncelikle beni merak eden herkese çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun..ben maalesef dün anesteziyle kürtaj oldum kesem bozulmuş ve bebek yoktu doppler de baktı doktorum kan akımı içerde yok dedi yani yaşam belirtisi yok..ve maalesef keseyi aldılar hakkımızda hayırlısı olsun

canım çok geçmiş olsun. Sakın üzülme. Rabbim hayırlı olanı verir her zaman. Üzülme bitanem sakın. Çok geçmiş olsun

cok gecmiş olsun canım ....

canım yaaa çok geçmiş olsun ne denirki bidaha yaşatmasın rabbim:26: olsun sen ii olda önemli olan o bebeğin olacaktır sen iyi olduğun sürece...:KK34:

günaydın canım. selinden haber alan varmı? umarım kötü bişey olmamıştır ve bebişi onunladır:KK59:

iyi haber veremedi malesef selin bize:KK5:rabbim en kısa zamanda kavuştursun bizleri meleklerimize inşallahhh..aminnnn

yeniden birgün bebeğin olacak hemde bu defa inşallah sağlıklı olup sana sıkı sıkı tutunacak canımmmm sakın moralini bozma canım arkadaşım benimm

X