bilemiyorum tabi belkide mevsimseldir ama eğer yakınlarda uğrarsan bi dr a danış derim.Ben artık bu reglin hallerinden çekiniyorum.Eskiden takmazdım ama şimdi en ufak şeyden tedirgin oluyorum.Seni korkutmak için demiyorum sakın yanlış anlama :)
Ben epeydir yoktum banlanmıştımda olaylardan bi haberin, eşin spermiyogram testini yaptırabildi mi?
anladım canım hayırlısı olsun bakalım.Bende yazdığım bi yorumu sildim noktalar koydum, saçma geldiği için.sonrasında 7 gün ceza :)) Gel gör ki yorumumuda aynen yayınlamışlar :)) ceza yediğimle kaldım :)yok hayatım daha yaptırmadık ben regl olunca dedik ama fırsat bulamadıkki bide zaten bu ara hiç bişey yapasım gelmiyo içimden. yumurtlama günümden beri tık yok. Bu arada sen niye banlandınki
meraba canım,deryaydı di mi adın,nasılsn
kız derya ne diyon sen? kendi kendine isim mi soruyosun :)) bebeğin nasıl sen nasılsın canım ?
günaydın canımmm nasılsın?kaç gün gecikti bu ay??değerim düştü diyordun neden gecikti gene acaba??olsun canım takma kafama tabi taktıkça bizde gecikmesine sebep oluyoruz geldiği zaman hoşgeldin deriz zaten kırmızlar
kızlarrrr nasılsınız ???
war mı bi gelişme canlar...
yok kız mysea ya yazmıştım
canım ayın 31inde bekliyorum reglimi.bu ay da umutsuzum çünkü hissetmiyorum hiçbişey...
canım ayın 31inde bekliyorum reglimi.bu ay da umutsuzum çünkü hissetmiyorum hiçbişey...
canım hiç beli olmaz bu işler,2 aylık hamile olupta ben hiçbişey hissetmiyom,hiçbişeyde değişiklik yok diyen de var,benim gibi hergün farklı bişey yaşayanlar da var,adet günün gemeden beli olmaz,umudunu kesme canım
canım benim inş gelir bebişin bu ay ama hissetmeyen bi çok kişi oluyor bu kişiye göre değişiyor canım bakarsn bebişin sana süpriz yapar
inşallah canım yaaa.ama 5 ay oldu,bu süre yetti yıpranmama...
aslıcım nasılsın canım benim bayadır konusamıyoruz seninle ....
wallahi canım bi hafta oldu gecikeli ama dr bu ayda bi gecikme yasayacagımı söylemişti degerim düştü ewet ama bakalım hayırlısı olsun inş bian önce gelirde rahatlarım artık...:97:
sende durumlar nasıl canım çalışmalar nasıl gidiyor ???
evliliğimin 5. yılındayım.hala bebğim olmadı.evlenip 2-3 ay çocuk olmayınca deliriyorlar. ya biz ne yapalım