Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

yok hayatım daha yaptırmadık ben regl olunca dedik ama fırsat bulamadıkki bide zaten bu ara hiç bişey yapasım gelmiyo içimden. yumurtlama günümden beri tık yok. Bu arada sen niye banlandınki

yok hayatım daha yaptırmadık ben regl olunca dedik ama fırsat bulamadıkki bide zaten bu ara hiç bişey yapasım gelmiyo içimden. yumurtlama günümden beri tık yok. Bu arada sen niye banlandınki
anladım canım hayırlısı olsun bakalım.Bende yazdığım bi yorumu sildim noktalar koydum, saçma geldiği için.sonrasında 7 gün ceza :)) Gel gör ki yorumumuda aynen yayınlamışlar :)) ceza yediğimle kaldım :)
meraba canım,deryaydı di mi adın,nasılsn

kız derya ne diyon sen? kendi kendine isim mi soruyosun :)) bebeğin nasıl sen nasılsın canım ?

Son düzenleme:
kız derya ne diyon sen? kendi kendine isim mi soruyosun :)) bebeğin nasıl sen nasılsın canım ?[/QUOTE]

yok kız mysea ya yazmıştım

kız derya ne diyon sen? kendi kendine isim mi soruyosun :)) bebeğin nasıl sen nasılsın canım ?

yok kız mysea ya yazmıştım[/QUOTE]

ortalık karışmış benim kaç gün önce sorduğum bi sorumdanderyacım sonra konuştuk sanırım senle neyse düzeldi sanırım cevabın sahibi benim

aslıcım nasılsın canım benim bayadır konusamıyoruz seninle ....
wallahi canım bi hafta oldu gecikeli ama dr bu ayda bi gecikme yasayacagımı söylemişti degerim düştü ewet ama bakalım hayırlısı olsun inş bian önce gelirde rahatlarım artık...:97:
sende durumlar nasıl canım çalışmalar nasıl gidiyor ???

yok kız mysea ya yazmıştım

ortalık karışmış benim kaç gün önce sorduğum bi sorumdanderyacım sonra konuştuk sanırım senle neyse düzeldi sanırım cevabın sahibi benim[/QUOTE]

evet canım,sen çıktın nurcan girdi o da kendime soruyom sanmış

canım ayın 31inde bekliyorum reglimi.bu ay da umutsuzum çünkü hissetmiyorum hiçbişey...

canım hiç beli olmaz bu işler,2 aylık hamile olupta ben hiçbişey hissetmiyom,hiçbişeyde değişiklik yok diyen de var,benim gibi hergün farklı bişey yaşayanlar da var,adet günün gemeden beli olmaz,umudunu kesme canım

haklısın canım ama çok umutlanırsam da adetimi geciktiriyorum.ikisinin ortasını bulamadım gitti zaten

evliliğimin 5. yılındayım.hala bebğim olmadı.evlenip 2-3 ay çocuk olmayınca deliriyorlar. ya biz ne yapalım

olsun canım herşeyde vardır bir hayır diyorum ben artık her ay aynı şeyi tekrarlaya tekrarlaya bir hal oldumama elbet vardır bir zamanı bekliyoruz işte meleklerimizi:)))valla geçen ay annemler burdaydı çalışmalar pek iyi değildi oyüzden bu ay hiç ümidim yok benim ranacığım adet 27sinde bakalım bekliyorum 4 gözle yolunu

günaydınnnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Başta aslımaaaaa veeee Tüm kk dostlarına gü-nay-dınnnnnnnnnbol hamiş haberli hafta olsun inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…