- 2 Şubat 2011
- 1.474
- 1
- 40
Başta aslımaaaaa veeee Tüm kk dostlarına gü-nay-dınnnnnnnnnbol hamiş haberli hafta olsun inşallahhhhhhhh
günaydınnn canımmm benimmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başta aslımaaaaa veeee Tüm kk dostlarına gü-nay-dınnnnnnnnnbol hamiş haberli hafta olsun inşallahhhhhhhh
günaydın canım nasılsın bugün...
günaydın kızlar
bir süredir yazamadım size de. ben zor bir dönemden geçiyorum. sanırım boşanıyoruz. diyecek çok fazla birşeyim yok. çoğu şeyi burada sizlerle paylaştığım gibi bunu da yazmak istedim. hayatta herşey nasip hakikaten, kısmetimde ne mutlu bir evlilik ne de bebek varmış. bundan sonra ne yapacağımı inanın şuan kesitremiyorum. oturduğum yerde sadece boş boş bakıyorum...
günaydın kızlar
bir süredir yazamadım size de. Ben zor bir dönemden geçiyorum. Sanırım boşanıyoruz. Diyecek çok fazla birşeyim yok. çoğu şeyi burada sizlerle paylaştığım gibi bunu da yazmak istedim. Hayatta herşey nasip hakikaten, kısmetimde ne mutlu bir evlilik ne de bebek varmış. Bundan sonra ne yapacağımı inanın şuan kesitremiyorum. Oturduğum yerde sadece boş boş bakıyorum...
canım artık uzaklık canıma tak etti. Gün geçtikçe bitecek gibi durmuyor, dahası o oradayken farklı bir aslan kesiliyor iş stresini üzerimde harcıyor, sakin bi adamken bağırıp çağırıyor. Bir de ailesi ile iletişimi çok çok farklı, ama benim aileme karşı hiç öyle değil. Ayda bir kez aramaz, ancak bizimkiler ararsa konuşur. Ve en kötüsü, ben nasılsa evde değilim bu kız nasıl yaşarsa yaşasın, zorlukları kendi yensin ben maddi destek olurum deyip evin hiçbir sorumluluguyla ilgilenmiyor. Eve geldigi tatil günlerinde sadece yiyor içiyor ve yatıyor. Zaten cok kısıtlı beraberiz, inan o arada bile sürekli aile ile olmadı yüzyüze olmadı sürekli (günde 3-4) telefondalar. Hiç kendine bakmıyor, 105 kilo oldu sanki hayat sadece işi ve ailesi başka birşey yok.
Ben özellikle ilgisizliğinden kaynaklı artık yeter dedim, o da anlaşamadığımızı onayladı. Ve bundan sonra daha bencil olup kendi hayatını yaşamak istediğini söyledi. Bunların hepsi sinirle söylenen şeylerdi biliyorum ama bana en son dediği çok koydu. Bi insan bunu 2dk da kafasında yazamaz..
"istedigin yere evi taşırım, eşyaları yerleştirim ceketimi alır çıkarım...
Seviyorum, ayrılmak istemiyorum ama artık bu şekilde de devam edemiyorum...
hepinize günaydınn arkadaşlarrr bende zor günler geçiriorum ilk öce kese gözükmedi ve dış gebelik dediler daha sonra kesem gözüktü çok şükür fakat bebek yok bu sefer boş gebelik dediler kan değerim 17.344 tü ona rağmen gözükmediği için şüphelendiler ve eğer yarında gözükmezse boş gebelikten dolayı kürtaj olucam ve kese alınacak çok var bebeği sonradan görenler doktorum yüzde otuz şansın var dedi..hergün dua ediorum sizdende yalvarıyorum dua edin hakkımda hayırlısı olsun bebeğimi göreyim kendinizze iyi bakın hayırlı hamişlikler sizinle olsun
günaydın kızlar
bir süredir yazamadım size de. ben zor bir dönemden geçiyorum. sanırım boşanıyoruz. diyecek çok fazla birşeyim yok. çoğu şeyi burada sizlerle paylaştığım gibi bunu da yazmak istedim. hayatta herşey nasip hakikaten, kısmetimde ne mutlu bir evlilik ne de bebek varmış. bundan sonra ne yapacağımı inanın şuan kesitremiyorum. oturduğum yerde sadece boş boş bakıyorum...
hepinize günaydınn arkadaşlarrr bende zor günler geçiriorum ilk öce kese gözükmedi ve dış gebelik dediler daha sonra kesem gözüktü çok şükür fakat bebek yok bu sefer boş gebelik dediler kan değerim 17.344 tü ona rağmen gözükmediği için şüphelendiler ve eğer yarında gözükmezse boş gebelikten dolayı kürtaj olucam ve kese alınacak çok var bebeği sonradan görenler doktorum yüzde otuz şansın var dedi..hergün dua ediorum sizdende yalvarıyorum dua edin hakkımda hayırlısı olsun bebeğimi göreyim kendinizze iyi bakın hayırlı hamişlikler sizinle olsun
canım artık uzaklık canıma tak etti. gün geçtikçe bitecek gibi durmuyor, dahası o oradayken farklı bir aslan kesiliyor iş stresini üzerimde harcıyor, sakin bi adamken bağırıp çağırıyor. bir de ailesi ile iletişimi çok çok farklı, ama benim aileme karşı hiç öyle değil. ayda bir kez aramaz, ancak bizimkiler ararsa konuşur. ve en kötüsü, ben nasılsa evde değilim bu kız nasıl yaşarsa yaşasın, zorlukları kendi yensin ben maddi destek olurum deyip evin hiçbir sorumluluguyla ilgilenmiyor. eve geldigi tatil günlerinde sadece yiyor içiyor ve yatıyor. zaten cok kısıtlı beraberiz, inan o arada bile sürekli aile ile olmadı yüzyüze olmadı sürekli (günde 3-4) telefondalar. hiç kendine bakmıyor, 105 kilo oldu sanki hayat sadece işi ve ailesi başka birşey yok.
ben özellikle ilgisizliğinden kaynaklı artık yeter dedim, o da anlaşamadığımızı onayladı. ve bundan sonra daha bencil olup kendi hayatını yaşamak istediğini söyledi. bunların hepsi sinirle söylenen şeylerdi biliyorum ama bana en son dediği çok koydu. bi insan bunu 2dk da kafasında yazamaz..
seviyorum, ayrılmak istemiyorum ama artık bu şekilde de devam edemiyorum...
evliliğimin 5. yılındayım.hala bebğim olmadı.evlenip 2-3 ay çocuk olmayınca deliriyorlar. ya biz ne yapalım
canım artık uzaklık canıma tak etti. gün geçtikçe bitecek gibi durmuyor, dahası o oradayken farklı bir aslan kesiliyor iş stresini üzerimde harcıyor, sakin bi adamken bağırıp çağırıyor. bir de ailesi ile iletişimi çok çok farklı, ama benim aileme karşı hiç öyle değil. ayda bir kez aramaz, ancak bizimkiler ararsa konuşur. ve en kötüsü, ben nasılsa evde değilim bu kız nasıl yaşarsa yaşasın, zorlukları kendi yensin ben maddi destek olurum deyip evin hiçbir sorumluluguyla ilgilenmiyor. eve geldigi tatil günlerinde sadece yiyor içiyor ve yatıyor. zaten cok kısıtlı beraberiz, inan o arada bile sürekli aile ile olmadı yüzyüze olmadı sürekli (günde 3-4) telefondalar. hiç kendine bakmıyor, 105 kilo oldu sanki hayat sadece işi ve ailesi başka birşey yok.
ben özellikle ilgisizliğinden kaynaklı artık yeter dedim, o da anlaşamadığımızı onayladı. ve bundan sonra daha bencil olup kendi hayatını yaşamak istediğini söyledi. bunların hepsi sinirle söylenen şeylerdi biliyorum ama bana en son dediği çok koydu. bi insan bunu 2dk da kafasında yazamaz..
seviyorum, ayrılmak istemiyorum ama artık bu şekilde de devam edemiyorum...
Canım karar senin tabiki ama inanki bunu yaşayan tek sen deil mesafeler bu hale getirdi tüm bu durumdakileri.Bizde öyleyiz ama sonu gelecek kavuşacaksınız.Tek diyebileceğim şey öfkeyle kalkıp zararla oturma.Yuvamızı kolay kurmadık, çabuk pes etme...Mutlaka düzelecek, o da çok sıkıntılıdır kavuştuğunuzda hepsi düzelecek sabır canım lütfen sakin ve sabırlı ol.Kararını öyle ver ....
gözlerim doldu mesajını okurken... evet çok zor kurduk biz bu yuvayı kimseler bilmez ay batıp güneş çıkıncaya kadar ağlardım ben kavuşamıcaz diye balkonda sabahlardım evlenebilmek için. şimdi geldiğim hale bak.
söylediklerinde çok haklısın, daha sabırlı olmak lazım ama canım 3 senedir artık yalnızlık canıma tak etti. mecburiyetlere katlanırım ama bundan dolayı üzerime gelinir, evli değilmiş gibi sadece ailesi odaklı yaşayıp eviyle karısıyla ilgilenmeyen bir erkek için bilemiyorum sevgi ne kadar kıymetli..
Canım benim inanki bu durumu en iyi ben anlayabilirim.Aynı şekilde bizimde 3. yılımız dolmak üzere, evliliğimizi ayrı hayatlarda ayrı şehirlerde yaşadığımız için herşey 2 kere daha zor.evet özellikle erkekler bundan ötürü ne karısını ne evini biliyor.Eksik tepkiler eksik ilgiler oluyor hep.Ama gerçekten bunlar hallolmayacak şeyler değil.Hayat bizden bizim gibilerden çok şey alıp götürüyor herşeyimize mani oluyor.Bizde anı sıkıntıları çok yaşadık halada yaşıyoruz yalnız 1 yerde sıkıntılarımız duruldu.Benim eşmde beni savunmmak kolamak yerine hep ailesini savunurdu..Anlatamazdım derdimi..Gördüğüm muameleyi göremezdi o...Hamile kaldım süpriz bi şekilde, eşimin davranışları konuşmaları her bişeysi değişti.Kürtaj oldum yine o kadar destek oldu ki anlatamam, huzursuzluğumuzu çizgi çekip sonlandırdı adeta.Zaten o aradada savunduğu ailesinin kalleşliğini gördü .... Bu bizde dönüm noktası oldu.Ben sana pes etme derim canım benim.Bende çok duygulandım sen yazınca, sabahlara dek evlenebilecekmiyiz tasaları çeker, her zorluğa göğüs gererdik.Evlenince sanki tılsımı gidiyor gibi ama yinede o sevgi gitmiyor.Erkekler duygularını iyi ifade edemiyolar, bazen çok kötü tepkilerle sıkıntılarını atıyorlar.Ben inanıyorum ki eşinin yanında olduğun an bunların sadece zor bi sınav olduğunu sizide çok etkilediğini anlayacaksın.Eğer senin şahsına saldırı yok ise, gerçekten kötülkler etmiyorsa içkisi kumarı kadın kız ayağı yoksa eşine tutun ve bırakma.Tek bildiğim şy vakit gelecek kavuşacaksınız ve mutluluğunuz kaldığı yerden devam edecek.Hamile kalacaksın....Çocuklarınızla huzurlu olacaksın.Ve bebeğinizin çok mutlu bir ailesi, çok iyi annesi çok iyi bir babası olacak.... inanıyorum ben ..... Sadece sabır canım sadece sabır ....