- 15 Nisan 2011
- 460
- 0
- 40
selamlarrrr,, ben geldimmm
canımmm hoşgeldin denizcim nasılsın yaa çok oldu senden haber alamayalı tatlım aşkolsun sana merak ediyodum hep nasıl bebişin sen nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlarrrr,, ben geldimmm
kızlar bişey danışıcam. Pazar günü kahve rengi akıntım gibi oldu pazartesi sabah regl oldum. Bugün simsiyah bişey geliyo. Kan gibi değil simsiyah toz gibi. Bu nedir acaba geçen ay doktora gittim. doktor bir sorun yok dedi ama bu ne acaba? fikriniz varmı?
aslıcım sana mesaj atacam ama 10 dk da 1 tane atılıyor o yuzden bekliyommm
kızlar bişey danışıcam. Pazar günü kahve rengi akıntım gibi oldu pazartesi sabah regl oldum. Bugün simsiyah bişey geliyo. Kan gibi değil simsiyah toz gibi. Bu nedir acaba geçen ay doktora gittim. doktor bir sorun yok dedi ama bu ne acaba? fikriniz varmı?
kimyasak olmasın nazlıcım gerçi nasıl birşey bilmiyorum ama acaba bir doktoramı gitsen ki peki bu günki rengi nasıl gene koyumu
dün azıcık kanamam oldu akşam banyo yapmıştım. o saatten beri hep simsiyah toz gibi geliyo.
allah allah acaba sebebi nedir ki adet gecikmen oldumu nazlıcım bazen benim günüm geçince renginde koyulaşma oluyor ama senin geçtimi günün??
tatlım gecikmeden saymıyorumki benim adetlerim 35 güne kadar uzuyor onun için 32. günde hasta oldum. kafam karıştı. Sürekli karnım ağrıyo çünkü benim karnım pek ağrımaz.sadece ilk 1-2 saat sonra geçer ama bu dahada şiddetleniyo. Bakalım akşama da devam ederse giderim belki hastaneye
tatlım gecikmeden saymıyorumki benim adetlerim 35 güne kadar uzuyor onun için 32. günde hasta oldum. kafam karıştı. Sürekli karnım ağrıyo çünkü benim karnım pek ağrımaz.sadece ilk 1-2 saat sonra geçer ama bu dahada şiddetleniyo. Bakalım akşama da devam ederse giderim belki hastaneye
kızlarrrr nasılsınız ????:79:
ne war ne yok yeni hamiş olan war mı ???
ben yine adeti bekliyorum yine gecikti bu ay artık takmıyorum istediği zaman gelsin ne yapayım :87:
peki adetin her zamanki gibi kanamalı mı ? yada azalmz çoğalmamı var ? benim hamileliğimde çok ciddi karın ağrısı çekiştim dayanamıyodum ince sızıydı ama hep vardı filan...Acaba diyorum senin için ? olabilir mi ?
bitanem bebiş yoktur olsa ben bilirdim :) sırf siyah kanamam oldu hiçç ped kullanmadım hep günlük ince pedle geçti yani simsiyah toz gibi bilmiyorum artık. Handede benim gibi mevsim değişikliğine bağladı belki ondandır.