Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

nasılsınız kızlar iyi misiniz,2 hafta ara verdim işe gelemedim,geçen hafta başladım,çok şükür sıkıntılar bitti,12. haftalık olduk,rahatladık,yeni hamişler var mı,2012 anneleri:79::79:

şükür hayatım en zor 3 ayı atlattım şimdi sırada en rahat 3 ay seni bekliyor. İnşallah sağlıkla bebişin kocişin hepinizi huzurla yaşarsınız

ne güzel hayatım ya. İşyerinden izin alma şsansım maalesef yok yaza anca bi kere alırım. oda denize falan gideriz. Bi demli çay içiyimde kendime geliyim yoksa uyuycam burda vallahi.:93:

ya vallahi hiç çekemeyecek haldeyim şükür ki var nazlıcım yorulmşm artık 5-6 sneeddir hep yoğunluk stres....sende yazın kullanırsın olsun zaten en güzeli yaz izni ben 2 ye böldüm 2 sinide yaza denk getirdim çalışamıyom yazın bende temmuz sonu gibi 15 gün felan daha kalıyo tekrar kullanmayı düşünüyorum eşimle gezi tatilimiz olcak inşallah canım....[/QUOTE]

en güzelini yaparsınız kuzum gezin bol bol yanınıza bi gezmeleriniz baki kalıcak zaten bebiş olunca o kadar çok gezemiyceksin. evinin kadını çocuklarının anası olucaksın o kadddar

en güzelini yaparsınız kuzum gezin bol bol yanınıza bi gezmeleriniz baki kalıcak zaten bebiş olunca o kadar çok gezemiyceksin. evinin kadını çocuklarının anası olucaksın o kadddar[/QUOTE]

çok güzel demişsin aminnnnn canım hepimize... olsunda...gezeriz büyüyünce....derdimiz o olsun..

şükür hayatım en zor 3 ayı atlattım şimdi sırada en rahat 3 ay seni bekliyor. İnşallah sağlıkla bebişin kocişin hepinizi huzurla yaşarsınız

amin canım amin,inş. siz de çok yakında yaşayacaksınız bu duyguyu,nazlıcığım sigara içmiyon di mi,bi de folik asit kullanıyon mu

nasılsınız kızlar iyi misiniz,2 hafta ara verdim işe gelemedim,geçen hafta başladım,çok şükür sıkıntılar bitti,12. haftalık olduk,rahatladık,yeni hamişler var mı,2012 anneleri:79::79:

Hg deryacım iiyiz canım sen nasılsın? Oh maaşallah büyümüşsünüz artık...inş bundan sonra da hiç sıkıntısız sağlıklı bi gebelik geçirirsin alırsın kucağına canım...

Evet canım resmen ilaç niyetine iiçiyorum suyu sonrada 10dk de bi wc

tatlım bir kutu folic asit içtim daha içmiyorum ayrıca 4 ay oldu sigarayı bırakalı

iyi iyi,folik asit çok iyi,ben o kadar depolmışım ki hamilelik öncesi 90,sonrası 30, üst değer 17.5 benimki 17.2,doğuma kadar yeter bu kadar vitamin,sigara içmediğine çok sevindim,bazen görüyorum karnı kocaman kadının elinde sigara,çok kızıyom onlara,inş. olacak canım ya,stres yapma sakın,hayırlısı ne zamansa ozaman olsun inş.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr hepinize bol güneşli ama az işli günler diliyorummmmmm

günaydın aslıcım günaydın nazlıcım ve diğer arkadaşlar gördüklerinde....hepinize günaydınnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
aslıcım sana mesaj atacam ama 10 dk da 1 tane atılıyor o yuzden bekliyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…