nasılsınız kızlar iyi misiniz,2 hafta ara verdim işe gelemedim,geçen hafta başladım,çok şükür sıkıntılar bitti,12. haftalık olduk,rahatladık,yeni hamişler var mı,2012 anneleri:79::79:
ne güzel hayatım ya. İşyerinden izin alma şsansım maalesef yokyaza anca bi kere alırım. oda denize falan gideriz. Bi demli çay içiyimde kendime geliyim yoksa uyuycam burda vallahi.:93:
ya vallahi hiç çekemeyecek haldeyim şükür ki var nazlıcım yorulmşm artık 5-6 sneeddir hep yoğunluk stres....sende yazın kullanırsın olsun zaten en güzeli yaz izni ben 2 ye böldüm 2 sinide yaza denk getirdim çalışamıyom yazın bende temmuz sonu gibi 15 gün felan daha kalıyo tekrar kullanmayı düşünüyorum eşimle gezi tatilimiz olcak inşallah canım....
şükür hayatım en zor 3 ayı atlattım şimdi sırada en rahat 3 ay seni bekliyor.İnşallah sağlıkla bebişin kocişin hepinizi huzurla yaşarsınız
nasılsınız kızlar iyi misiniz,2 hafta ara verdim işe gelemedim,geçen hafta başladım,çok şükür sıkıntılar bitti,12. haftalık olduk,rahatladık,yeni hamişler var mı,2012 anneleri:79::79:
sağol canımm hepimiz iiki varız ve burdayız beraber...aynen ööle olmuş sanırım ayşecim ama sen genede suyunu iç olurmu canım su vücut için çok önemli...yağdanda atarsın zatenvücudunun direnci olsun hem...
Hg deryacım iiyiz canım sen nasılsın? Oh maaşallah büyümüşsünüz artık...inş bundan sonra da hiç sıkıntısız sağlıklı bi gebelik geçirirsin alırsın kucağına canım...
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM,ÇOK ŞÜKÜR HİÇ KUSMAM OLMADI,ETTEN SÜTTEN TİKSİNDİM SADECE ODA SADECE 3 HAFTA SÜRDÜ,HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR
Hg deryacım iiyiz canım sen nasılsın? Oh maaşallah büyümüşsünüz artık...inş bundan sonra da hiç sıkıntısız sağlıklı bi gebelik geçirirsin alırsın kucağına canım...
canım adın ayşe değildi o zaman ses çıkmadı,unutmuşum o zaman ya,kusura bakma ya,nasılsın canm
amin canım amin,inş. siz de çok yakında yaşayacaksınız bu duyguyu,nazlıcığım sigara içmiyon di mi,bi de folik asit kullanıyon mu
tatlım bir kutu folic asit içtim daha içmiyorum ayrıca 4 ay oldu sigarayı bırakalı
iyi akşamlar kızlar,kib,A.E.Olun[/QUO
merhaba deryacım sevindim herşeyin iyi gitmesine canım bi türlü yazamadım sana bişey sorucam okudumda folik asitten bahsetmişsin sence veya doktorunun tavsiyesi ne bende araştırdım bu konuyuda 1 ay önce diyolar başlanabilir ama hep gebelikten önce denilmiş...düşündüğün tarihten ne kadar önce başlanmalı acaba merak ettim...
günaydın kızlarrrrr hepinize bol güneşli ama az işli günler diliyorummmmmm
iyi akşamlar kızlar,kib,A.E.Olun[/QUO
merhaba deryacım sevindim herşeyin iyi gitmesine canım bi türlü yazamadım sana bişey sorucam okudumda folik asitten bahsetmişsin sence veya doktorunun tavsiyesi ne bende araştırdım bu konuyuda 1 ay önce diyolar başlanabilir ama hep gebelikten önce denilmiş...düşündüğün tarihten ne kadar önce başlanmalı acaba merak ettim...
3 ay önceden canım,bebeğin tutunması,beyin gelişimi,yumurtanın kalitesi,kromazal anormallikler vs. bunları büyük oranda önlediği için çok önemli,sonra doktor gerekli görürse 3. aya kadar daha kullanırsn,3. den sonra gerek yok,beyin gelişimi aşaması bitmiş oluyo
3 ay önceden canım,bebeğin tutunması,beyin gelişimi,yumurtanın kalitesi,kromazal anormallikler vs. bunları büyük oranda önlediği için çok önemli,sonra doktor gerekli görürse 3. aya kadar daha kullanırsn,3. den sonra gerek yok,beyin gelişimi aşaması bitmiş oluyo
evden benimde okuduğum sitelerde bu şekilde geçiyo bide senden duymak istemiştim çok teşekkür ederim canım....sağlıklı bebeğini kucağına alırsın inşallah
evden benimde okuduğum sitelerde bu şekilde geçiyo bide senden duymak istemiştim çok teşekkür ederim canım....sağlıklı bebeğini kucağına alırsın inşallah
inş. canım,Hepimize sağlıklı çocuklar versin inş. Rabbim