Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

arkadaşlar beni yumurtlama tarihimi netten öğrenemiyorum nasıl öğrenecem acaba son adet tarihim 10mayıs 7nisan 26şubat mart ayında olmamıştım gecikmişti bileniniz varsa söyler mi....

ay biz kızlar hep kendimizde olmayanı istiyoruz benimde saçım dümdüz herkes fönmü çekiyon der bende senin gibi olanlara özenirim
hadi bakalım inşallah istediğin gibi olur güle güle kullan şimdiden

canım çok teşekkür ederim. işin aslı kıvırcık saçımı çok seviyorum ama sinüzit olduğu için çok ağrım oluyo banyodan sonra kurutamıyorumda hep hasta geziyorum önümüzde yaz azıcık değişiklik olsun. bende kıvırcık sevenlerdenim. daha yıkanmadı kafam bu akşam yıkanıcak. Çok merak ediyorum nasıl olucak? bu arada kırmızılar geldi.

arkadaşlar beni yumurtlama tarihimi netten öğrenemiyorum nasıl öğrenecem acaba son adet tarihim 10mayıs 7nisan 26şubat mart ayında olmamıştım gecikmişti bileniniz varsa söyler mi....

tatlım günler 35den uzun olunca hesaplamıyor. Benimkinide hesaplamıyor. Ben gg'dan 2-3 ay önce ovulasyon testi aldım. hala kullanıyorum bayağıda ucuza aldım.
Kullanmak istemezsende adetin başladığından itibaren 12. gün çalışmlara başla gün aşırı ilişkiye girin. Bu da şansı arttırıyor nasılsa.

[/QUOTE]
nazlıcım hayırlı olsun tatlım nasıl bari bence olmştur güzel ama sende heyecan var demi yıkanınca nasıl olacak die güle güle kullan bence süper olmuştur arkadaşım....[/QUOTE]

sağol tatlım. Bu akşam yıkıycam büyük heyecan içindeyim. benim brezilya fönü çektirdiğim gün bana gitmiş kedi almış kül rengi adı alex. Anne oğul brezilyalı olmuşuz öyle diyo. Dün akşam kutlamalardaydık çok yorgunum eve gdp uyumak istiyorum ama saçlarımın merakındanda ölüyorum:18:bakalım inşallah hep böyle kalır. 1 günde yıkatıyolardı, bana iki gün pres yaptı işte bakalım akşam görücez :):26:

bende hep havalı kıvırcık saçlara bayılırım ama su dalgası yada perma doğal durmuyor ondan hiç düşünmedim yaptırmayı bide saçıma çok düşkünüm terazi burcuyum istediğim gibi olmazsa kafayı yerim.kırmızılarada sağlık olsun bebiş yoksa daha fazla gecikmemesi daha iyi bitsin hemen önümüzdeki aya inşallah

hayatım saçın perma falan düşünme zaten. Sonra saçını ararsın yani o kadar kötü bir işlem.
bbek içinde çok takılmıyorum nedense. Bebek fikrinden uzaklaştım sanki. Kısmet diyorum sadece

Kızlar naber var mı değişiklik Nazlıcım başbaşayız sanırım nasılsın?

teşekkürler hayatım regl olduğum için sancım var ama iyiyim. sen nasılsın bitanem napıyosun? çok uykum geldi bu arad eve gidip uyuyasım var yni o derece

Ay evet canım ii vermişim hepsinin yağdan gitmesine şaşırdı diyetisyen bakalım toplamda 10 kilo vericem inş hedefim o

sağol tatlım. Bu akşam yıkıycam büyük heyecan içindeyim. benim brezilya fönü çektirdiğim gün bana gitmiş kedi almış kül rengi adı alex. Anne oğul brezilyalı olmuşuz öyle diyo. Dün akşam kutlamalardaydık çok yorgunum eve gdp uyumak istiyorum ama saçlarımın merakındanda ölüyorum:18:bakalım inşallah hep böyle kalır. 1 günde yıkatıyolardı, bana iki gün pres yaptı işte bakalım akşam görücez :):26:[/QUOTE]

bizde meraktayız bak bakalım nasıl kolaymıymış tarayarak şekle tekrar giriyomu..bu arada aynen havalardanda oluyo seninki şimdi belki yorgunluktan ama bende uyukluyom bazen iş yerimde mevsimden dolayı sanırım kalkıp tur atıyorum... ööle olunca sende ööle yap açılıyon bi nebzekolaylık versin allah zor yaa yazın çalışmayı sevmiom....sırf o yüzden 1 ay sonra 1 haftasını alıcam iznimin bu aralar yaza giriş sarsıldım iice 3-4 günü kaçıcaz eşimle bi yere 3-4 günde evimde olmayı planlıyorum bakalım

Son düzenleme:

canım başbaşaydınız ama bende geldimayşecim süper olmş işte ne güzel yağdan gitsin tabi etinden nie gitsinki et candır kandır lazım olur bizesende iisin inşallah canım...

teşekkürler hayatım regl olduğum için sancım var ama iyiyim. sen nasılsın bitanem napıyosun? çok uykum geldi bu arad eve gidip uyuyasım var yni o derece

sağlık olsun canım gecikmemesi ii olmuş...inş önümüzdeki ay olur hayrlısıyla...saçlarında hayrlı olsun nazlıcım inş istediğin gibi olmuştur :)

[/QUOTE]
bizde meraktayız bak bakalım nasıl kolaymıymış tarayarak şekle tekrar giriyomu..bu arada aynen havalardanda oluyo seninki şimdi belki yorgunluktan ama bende uyukluyom bazen iş yerimde mevsimden dolayı sanırım kalkıp tur atıyorum... ööle olunca sende ööle yap açılıyon bi nebzekolaylık versin allah zor yaa yazın çalışmayı sevmiom....sırf o yüzden 1 ay sonra 1 haftasını alıcam iznimin bu aralar yaza giriş sarsıldım iice 3-4 günü kaçıcaz eşimle bi yere 3-4 günde evimde olmayı planlıyorum bakalım[/QUOTE]

ne güzel hayatım ya. İşyerinden izin alma şsansım maalesef yok yaza anca bi kere alırım. oda denize falan gideriz. Bi demli çay içiyimde kendime geliyim yoksa uyuycam burda vallahi.:93:

canım başbaşaydınız ama bende geldimayşecim süper olmş işte ne güzel yağdan gitsin tabi etinden nie gitsinki et candır kandır lazım olur bizesende iisin inşallah canım...

hg bitanem ne ii ettin de geldin :) evet gamzecim çok ii oldu...ilk hafta genelde sudan gidermiş 2. haftadan sonra yağdan gitmeye başlarmış...Ben çok su içmem kşama kadar 1-2 bardak anca...E kiloda napsın vücutta su yok 'amaaannnn yağdan atıyım' demiş Bakalım bu hafta ne olacak...napıyım canım iiyim hamdolsun bende...

haahhh yaa şöyle toplanalım bir araya gelelim yaaa valla bakıyorum arada kimse yok geri çıkıyorum ihmal etmeyelim arkadaşlar nur tıpu gibi topiğimizi

nasılsınız kızlar iyi misiniz,2 hafta ara verdim işe gelemedim,geçen hafta başladım,çok şükür sıkıntılar bitti,12. haftalık olduk,rahatladık,yeni hamişler var mı,2012 anneleri:79::79:

sağol canımm hepimiz iiki varız ve burdayız beraber...aynen ööle olmuş sanırım ayşecim ama sen genede suyunu iç olurmu canım su vücut için çok önemli...yağdanda atarsın zatenvücudunun direnci olsun hem...

ne güzel hayatım ya. İşyerinden izin alma şsansım maalesef yok yaza anca bi kere alırım. oda denize falan gideriz. Bi demli çay içiyimde kendime geliyim yoksa uyuycam burda vallahi.:93:[/QUOTE]

ya vallahi hiç çekemeyecek haldeyim şükür ki var nazlıcım yorulmşm artık 5-6 sneeddir hep yoğunluk stres....sende yazın kullanırsın olsun zaten en güzeli yaz izni ben 2 ye böldüm 2 sinide yaza denk getirdim çalışamıyom yazın bende temmuz sonu gibi 15 gün felan daha kalıyo tekrar kullanmayı düşünüyorum eşimle gezi tatilimiz olcak inşallah canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…