- 30 Mayıs 2010
- 501
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay biz kızlar hep kendimizde olmayanı istiyoruz benimde saçım dümdüz herkes fönmü çekiyon der bende senin gibi olanlara özenirim
hadi bakalım inşallah istediğin gibi olur güle güle kullan şimdiden
arkadaşlar beni yumurtlama tarihimi netten öğrenemiyorum nasıl öğrenecem acaba son adet tarihim 10mayıs 7nisan 26şubat mart ayında olmamıştım gecikmişti bileniniz varsa söyler mi....
canım çok teşekkür ederim. işin aslı kıvırcık saçımı çok seviyorum ama sinüzit olduğu için çok ağrım oluyo banyodan sonra kurutamıyorumda hep hasta geziyorum önümüzde yaz azıcık değişiklik olsun. bende kıvırcık sevenlerdenim. daha yıkanmadı kafam bu akşam yıkanıcak. Çok merak ediyorum nasıl olucak? bu arada kırmızılar geldi.
tatlım günler 35den uzun olunca hesaplamıyor. Benimkinide hesaplamıyor. Ben gg'dan 2-3 ay önce ovulasyon testi aldım. hala kullanıyorum bayağıda ucuza aldım.
Kullanmak istemezsende adetin başladığından itibaren 12. gün çalışmlara başla gün aşırı ilişkiye girin. Bu da şansı arttırıyor nasılsa.
[/QUOT
nazlıcım hayırlı olsun tatlım nasıl bari bence olmştur güzel ama sende heyecan var demi yıkanınca nasıl olacak die güle güle kullan bence süper olmuştur arkadaşım....
canım çok teşekkür ederim. işin aslı kıvırcık saçımı çok seviyorum ama sinüzit olduğu için çok ağrım oluyo banyodan sonra kurutamıyorumda hep hasta geziyorum önümüzde yaz azıcık değişiklik olsun. bende kıvırcık sevenlerdenim. daha yıkanmadı kafam bu akşam yıkanıcak. Çok merak ediyorum nasıl olucak? bu arada kırmızılar geldi.
tatlım günler 35den uzun olunca hesaplamıyor. Benimkinide hesaplamıyor. Ben gg'dan 2-3 ay önce ovulasyon testi aldım. hala kullanıyorum bayağıda ucuza aldım.
Kullanmak istemezsende adetin başladığından itibaren 12. gün çalışmlara başla gün aşırı ilişkiye girin. Bu da şansı arttırıyor nasılsa.
bende hep havalı kıvırcık saçlara bayılırım ama su dalgası yada perma doğal durmuyor ondan hiç düşünmedim yaptırmayı bide saçıma çok düşkünüm terazi burcuyum istediğim gibi olmazsa kafayı yerim.kırmızılarada sağlık olsun bebiş yoksa daha fazla gecikmemesi daha iyi bitsin hemen önümüzdeki aya inşallah
teşekkürler hayatım regl olduğum için sancım var ama iyiyim. sen nasılsın bitanem napıyosun? çok uykum geldi bu arad eve gidip uyuyasım var yni o dereceKızlar naber var mı değişiklik Nazlıcım başbaşayız sanırım nasılsın?
ohhhh süper ayşecim gelsin dondurmalar çilekli çikolatalı h.cevizli kakaolubende çok severim canım istedi bak şimdi:101: yarasın arkadaşıma....ii olmş yaaa sevindim ayşecim emeğinin karşılığını alıyosun...
Ay yok güzelim kırılmadım bitanem...Doğru anneninde orda işleri vardır, aman neyse hayrlısıyla olsun ameliyatını da kurtulsun inş...Rabbim acil şifalar versin...Eşin çok mu gidecek canım?[/QUOTE
SAĞOLASIN CANIM AMİN İNŞALLAH TÜM ŞİFA BEKLEYENLERE DE İNŞ.
AZ ÖNCE ARADI EŞİM GİTMİYORMUŞ ONA ÇOK ÜZÜLDÜM GİBİ YAPTIM AMA RESMEN HAVALARA UÇTUM AYŞE ANLATAMAM ODA SİNİRLENMİŞ BİRDE BENİM SEVİNDİĞİMİ BİLSE BANA PATLARDI SANIRIM
oh ne ii olmuş gitmemiş gözün aydın bacım
ayy maşallah ayşe yaa valla iyi vermişsin aslında ilk başlarda biraz yavaş verilir ama senin metabolizman iyi çalışıyor maşallah demekki:)))valla bende aslında 3-4 kg vermek istiyorum yaz gelmeden yoksa beyaz bady'lere bu sene verad etmem lazım
Evet aslıcım ii verdim ablamla gidiyoruz o daha ii vermiş tam 2.800 kilo...Ama onun kilosu daha çok...Ona tatlı verdi ama bana vermedi olsun dondurma da süper 3-4 kilo ne ki canım 31 aya kalmaz verirsin...benim hedefim 10kilo
Kızlar naber var mı değişiklik Nazlıcım başbaşayız sanırım nasılsın?
teşekkürler hayatım regl olduğum için sancım var ama iyiyim. sen nasılsın bitanem napıyosun? çok uykum geldi bu arad eve gidip uyuyasım var yni o derece
canım başbaşaydınız ama bende geldimayşecim süper olmş işte ne güzel yağdan gitsin tabi etinden nie gitsinki et candır kandır lazım olur bizesende iisin inşallah canım...
haahhh yaa şöyle toplanalım bir araya gelelim yaaa valla bakıyorum arada kimse yok geri çıkıyorum ihmal etmeyelim arkadaşlar nur tıpu gibi topiğimizi
Kız allah iyiliğini versin. Nur tüpü gibi topik
hg bitanem ne ii ettin de geldin :) evet gamzecim çok ii oldu...ilk hafta genelde sudan gidermiş 2. haftadan sonra yağdan gitmeye başlarmış...Ben çok su içmem kşama kadar 1-2 bardak anca...E kiloda napsın vücutta su yok 'amaaannnn yağdan atıyım' demiş Bakalım bu hafta ne olacak...napıyım canım iiyim hamdolsun bende...