Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

ohhh ne güzel annesi sana. bebişinide görürsün en azından için rahat olur. İnşallah inat değildirde annesinden gizlenmez

inşallah cnm benimmm allahım sizede bu heyecanları tattırsın bende size dua ediyim çok güzel şeyler ama hep bi tarafım endişeli ilkini düşürdüm diye

lifoscum merhaba nasılsın ?
kimsecikler yok bugün bayram diyemi acaba

Mrb canım dün çıkmak zorunda kaldım kusura bakma olur mu...Sen nasılsın canım?

Amin canım cümlemizdende razı olsun inş...Tabiki daha ii olur ağrıları sıkıntıları diner inş...Bugün iiyim canım dün pek ii değildim ama

Ayy canım yaa hadi bakalım inş görürsün rahatça bebeğini...Bizide habersiz bırakma hayrlı haberlerini getir inş...

günaydın canım valla dün herkes tatil yaparken bizz çalışıyorduk ki sanırım kimsecikler yoktu evet burdahadi bakalım canım iyi düşün ki iyi olsun bebişini göreceksin sesini duyacaksın inşallah dr'dan gelince buraya yaz olurmu teyzeleri merak ediyor sonraa

Amin canım cümlemizdende razı olsun inş...Tabiki daha ii olur ağrıları sıkıntıları diner inş...Bugün iiyim canım dün pek ii değildim ama

ne oldu ayşecim hayırdır neden iyi değilsinnn???önemli bişey yoktur inşallah

selincim dualarımız seninle canım güzel haberlerini yaz tatlım bize bileleim bebişimiz nasılmş

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok?

günaydın ayşecimmm ne olsun aynen devam işteyiz anladım senin durumu riske atmaman gerek bağ dönüşü devam o zaman tatlım veeee hepimiz hamiş bi şekilde bahsedicez allahın izniyle....

ayy canım sağol güzel dileklerine ya sizlerde olmasanız napıcam burda bilmiyorum:86:

hepimiz burda birbririmize desteğiz canım o yüzden bunları düşünme sen günaydınnnn bu arada puffycim....bu arada sende bende 20 si bklenen regli günümüz sanırım denk gelmiş

ayy canım sağol güzel dileklerine ya sizlerde olmasanız napıcam burda bilmiyorum:86:

aaa canım bende yaptıracaktım saçım dalgalı sadece ama banyodan sora fön yada düzleştirmem gerekiyor kuaförüme sordum tavsiye etmem ki sende hiç etkili olmaz yoğun kıvırcık saçlar için uyguluyoruz diyor

hepimiz burda birbririmize desteğiz canım o yüzden bunları düşünme sen günaydınnnn bu arada puffycim....bu arada sende bende 20 si bklenen regli günümüz sanırım denk gelmiş

günaydın hayatım. evet regl 20 si oldu ama bence 3-4 gün geçer diye düşünüyorum. Çünkü 4 ocakta düşük yaptım 6 şubat 11 mart 20 nisan adet tarihlerim muhtemelen 24 yada 25i gibi olurum heralde:26:

günaydın kızlar nazlıcım inşallah hamilesindir allah büyüktür

günaydın bitanemmmmm, maalesef his yok :)

düz saçta pek etkisi olmuyormuş evet, kıvırcık saçıda yıkandıktan sonra tarar gibi kurutmak gerekiyormuş ama bence değer, çünkü bak8ımı o kadar zorki gerçketen. ha bir bebeğe bakmışın ha kıvırcık saçına bide saçlarımda uzun, eşim kestirmeme izin vermiyo bi gün rapunzel olabileceğimi düşünüyo galiba arada uçlarından azıcık aldırabiliyorum oda gizliden

selincim dualarımız seninle canım güzel haberlerini yaz tatlım bize bileleim bebişimiz nasılmş

canlarım allah razı olsun hepinizden cuma günü yüzü suyu hürmetine allahım içimizden geçeni bize versin inşallahh

Psikolojik olarak aslıcım Dün bi akrabanın gelinide gittik doğum yaptı 1 ay oldu gözaydın demeye...O da bebeğe 'gel annem seni emziriyim' dedikçe göğüslerim sancıdı kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi, eve kendimi nası atacağımı şaşırdım...Bi de 5 yıl önce ablamın eşi eniştem vefat etti dün onun doğum günüydü, çok severdim abimden bile yakındı bana...Gece rüyamda gördüm etkilendim, üst üüste geldi...Bugünde ağlıyorum ara ara ama düne göre daha iiyim canım...

günaydın ayşecimmm ne olsun aynen devam işteyiz anladım senin durumu riske atmaman gerek bağ dönüşü devam o zaman tatlım veeee hepimiz hamiş bi şekilde bahsedicez allahın izniyle....

Allah kolaylık versin gamzecim...Evet canım aynen öyle bağ dönüşü Allah kısmet ederse bakalım...inş siz benim bende sizlerin mercimek haberlerini alırız o zamana

canım yaaa allahım bidaha yaşatmasın sanada:26:anladım o zmaan 3-4 gün daha var sayılır seninkine hayırlısı gülüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…