ohhh ne güzel annesi sana. bebişinide görürsün en azından için rahat olur. İnşallah inat değildirde annesinden gizlenmez
lifoscum merhaba nasılsın ?
kimsecikler yok bugün bayram diyemi acaba
Çok sağol canım yaa evt kurtuldum ve bi müddet mümkünse görmek istemiyorum :) Çalışma da şuan düşünmüyorum canım...Kısmetse kasımdan sonra inş...
neden canım düşünmüosun ya??bu arada hepiniz beni bekliyceksiniz heralde bu gidişle aslıda beklemede bende biliosun ağustos falan diyorumnede güzel olur aynı anda hamiş olsak paylaşsak herşeyi...
Canım biz yazın 3,5-4 ay kadar kayınvalidemlerle bağa göçüyoruz...Benimde gebeliklerim riskli olduğundan başından beri yatmam gerekiyo...E bağda da yatamayacağım, o yüzden bağ dönüşü ekimde geliyoruz evimize...Kasımdan sonra düşünebilirim ancak...Amiiinn canım inş kışa hepimizde hamile olalım burdan bebeklerimizden bahsedelim inş...
selam kızlar
lifoscum ayın 20 si ama yine gecikir diye tahmin ediyorum
Mrb canım...Hayrlısı olsun canım var mı değişik hisler?
Çok geçmiş olsun bacım yeniden...Korkma hiç moralini bozma...Benim annem 37 sene önce olmuş ameliyatını gerçi hala sıkıntısını çekiyo ama o zamanla bu zaman bir değil...Şimdi dr.lar daha bilinçli ve ii...şimdi bi ilacı var mı bilmem ama ameliyattan sonra sürekli kullanması gerekecek bi tek o diye biliyorum...Allah acil şifalar versin inş...
sağol birtanem allah razı olsun iyi dileklerin için..inşallah dahada iyi olacak öyle ümit ediyoruz çünkü sebepsiz yere sürekli ağrıları oluyordu bunlar geçecek allahın izniyle...sen naptın canım iyisin demi görüşmeyeli??
günaydın canlarımmmmmmmmmm nerdesiniz yaa giriorum bakıorum kimse yok yine çıkmak zorunda kalıorum eskiden negüzedli kalabalıktık yaa ben sizin dualarınıza çok güveniorum pazartesiydi randevum ama işten dolayı bugüne aldık 17:45 te inşallah bebeğimi görürüm kızlar yaa inşallah iyidir neolur dua edin yine bana allah razı olsun iiki varsınız amin
günaydın canlarımmmmmmmmmm nerdesiniz yaa giriorum bakıorum kimse yok yine çıkmak zorunda kalıorum eskiden negüzedli kalabalıktık yaa ben sizin dualarınıza çok güveniorum pazartesiydi randevum ama işten dolayı bugüne aldık 17:45 te inşallah bebeğimi görürüm kızlar yaa inşallah iyidir neolur dua edin yine bana allah razı olsun iiki varsınız amin
Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok?
ayy canım sağol güzel dileklerine ya sizlerde olmasanız napıcam burda bilmiyorum:86:
ayy canım sağol güzel dileklerine ya sizlerde olmasanız napıcam burda bilmiyorum:86:
hepimiz burda birbririmize desteğiz canım o yüzden bunları düşünme sengünaydınnnn bu arada puffycim....bu arada sende bende 20 si bklenen regli günümüz sanırım denk gelmiş
günaydın kızlar nazlıcım inşallah hamilesindir allah büyüktür
aaa canım bende yaptıracaktım saçım dalgalı sadece ama banyodan sora fön yada düzleştirmem gerekiyor kuaförüme sordum tavsiye etmem ki sende hiç etkili olmaz yoğun kıvırcık saçlar için uyguluyoruz diyor
selincim dualarımız seninle canım güzel haberlerini yaz tatlım bize bileleim bebişimiz nasılmş
Amin canım cümlemizdende razı olsun inş...Tabiki daha ii olur ağrıları sıkıntıları diner inş...Bugün iiyim canım dün pek ii değildim ama
ne oldu ayşecim hayırdır neden iyi değilsinnn???önemli bişey yoktur inşallah
günaydın ayşecimmm ne olsun aynen devam işteyiz anladım senin durumu riske atmaman gerek bağ dönüşü devam o zaman tatlım veeee hepimiz hamiş bi şekilde bahsedicez allahın izniyle....
günaydın hayatım. evet regl 20 si oldu ama bence 3-4 gün geçer diye düşünüyorum. Çünkü 4 ocakta düşük yaptım 6 şubat 11 mart 20 nisan adet tarihlerim muhtemelen 24 yada 25i gibi olurum heralde:26:
günaydın bitanemmmmm, maalesef his yok :)
düz saçta pek etkisi olmuyormuş evet, kıvırcık saçıda yıkandıktan sonra tarar gibi kurutmak gerekiyormuş ama bence değer, çünkü bak8ımı o kadar zorki gerçketen. ha bir bebeğe bakmışın ha kıvırcık saçına bide saçlarımda uzun, eşim kestirmeme izin vermiyo bi gün rapunzel olabileceğimi düşünüyo galibaarada uçlarından azıcık aldırabiliyorum oda gizliden
Psikolojik olarak aslıcımDün bi akrabanın gelinide gittik doğum yaptı 1 ay oldu gözaydın demeye...O da bebeğe 'gel annem seni emziriyim' dedikçe göğüslerim sancıdı kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi, eve kendimi nası atacağımı şaşırdım...Bi de 5 yıl önce ablamın eşi eniştem vefat etti dün onun doğum günüydü, çok severdim abimden bile yakındı bana...Gece rüyamda gördüm etkilendim, üst üüste geldi...Bugünde ağlıyorum ara ara ama düne göre daha iiyim canım...
bazen olurr canım öylee hepimizi yaşıyoruz dönem dönem sıkma kendini ama bacım ağlayacak olursan tutma içine atma sakın yoksa daha beter olursun allah korusun çünkü her hastalığın başı yaşadıklarını içine atmak...ama yapma böyle bizimde göğüslerimiz süt dolacak bebişlerimiz doya doya içecek canım benimmmrabbim daha fazla başkalarının bebeklerine baktırmasın inşallah canım yaaa...bu arada başınız sağolsun allah geride bıraktıklarına ömür sağlık versin inşallah yaşadıkça başımıza geliyor işte türlü türlü şeyler ama mecbur ayakta kalıyoruzz.allah geçn ölüm vermesin inşallah:26::26:
Psikolojik olarak aslıcımDün bi akrabanın gelinide gittik doğum yaptı 1 ay oldu gözaydın demeye...O da bebeğe 'gel annem seni emziriyim' dedikçe göğüslerim sancıdı kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi, eve kendimi nası atacağımı şaşırdım...Bi de 5 yıl önce ablamın eşi eniştem vefat etti dün onun doğum günüydü, çok severdim abimden bile yakındı bana...Gece rüyamda gördüm etkilendim, üst üüste geldi...Bugünde ağlıyorum ara ara ama düne göre daha iiyim canım...
bazen olurr canım öylee hepimizi yaşıyoruz dönem dönem sıkma kendini ama bacım ağlayacak olursan tutma içine atma sakın yoksa daha beter olursun allah korusun çünkü her hastalığın başı yaşadıklarını içine atmak...ama yapma böyle bizimde göğüslerimiz süt dolacak bebişlerimiz doya doya içecek canım benimmmrabbim daha fazla başkalarının bebeklerine baktırmasın inşallah canım yaaa...bu arada başınız sağolsun allah geride bıraktıklarına ömür sağlık versin inşallah yaşadıkça başımıza geliyor işte türlü türlü şeyler ama mecbur ayakta kalıyoruzz.allah geçn ölüm vermesin inşallah:26::26:
Amin canım gençdi 40 yaşında kalp krizi geçirdi...Rabbim kimseye yaşatmasın...
Amin canım gençdi 40 yaşında kalp krizi geçirdi...Rabbim kimseye yaşatmasın...
aminn amin canım benimm..neyse hadi kapatalım konuyu bugün ennemler gitti eşimde alanyaya kampa gidiyor birden boşboş eve giricem ayşee yaa valla akşam olsun istemiyorum ilk defa:96:
aminn amin canım benimm..neyse hadi kapatalım konuyu bugün ennemler gitti eşimde alanyaya kampa gidiyor birden boşboş eve giricem ayşee yaa valla akşam olsun istemiyorum ilk defa:96:
Peki canım haklısın kusura bakma...Ne kadar gidecek eşin? Keşke annenler biraz daha kalsalarmış yalnız kalmazdın sende...Allah kavuştursun inş hayrlısıyla gelsin eşin...
Peki canım haklısın kusura bakma...Ne kadar gidecek eşin? Keşke annenler biraz daha kalsalarmış yalnız kalmazdın sende...Allah kavuştursun inş hayrlısıyla gelsin eşin...
NE KUSURU BACIM BEN KONUŞTUKÇA DAHA KÖTÜ OLURSUN DİYE KAPATALIM DEDİM KIRILDIYSAN SEN KUSURA BAKMA,,,İŞTE ANNEM AMELİYAT OLUNCA 1 AY SONRA TEKRAR GELECEK YA OYÜZDEN GERİ DÖNÜP İŞLERİNİ AYARLAMASI GEREKTİ..AMİNN CANIM SAĞOLASIN CÜMLEMİZİ GURBETTE OLANLARIYLA İNŞ.
NE KUSURU BACIM BEN KONUŞTUKÇA DAHA KÖTÜ OLURSUN DİYE KAPATALIM DEDİM KIRILDIYSAN SEN KUSURA BAKMA,,,İŞTE ANNEM AMELİYAT OLUNCA 1 AY SONRA TEKRAR GELECEK YA OYÜZDEN GERİ DÖNÜP İŞLERİNİ AYARLAMASI GEREKTİ..AMİNN CANIM SAĞOLASIN CÜMLEMİZİ GURBETTE OLANLARIYLA İNŞ.
Ay yok güzelim kırılmadım bitanem...Doğru anneninde orda işleri vardır, aman neyse hayrlısıyla olsun ameliyatını da kurtulsun inş...Rabbim acil şifalar versin...Eşin çok mu gidecek canım?