Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

hayırlı olsun hadi bakalım çok sevindim ayşecim ne güzel sonunda kurtuldun artık çalışmalara devam tatlım

Çok sağol canım yaa evt kurtuldum ve bi müddet mümkünse görmek istemiyorum :) Çalışma da şuan düşünmüyorum canım...Kısmetse kasımdan sonra inş...

herkese kocaman kocaman günaydınlar. :81:
regl günüm yaklaştı allahım bir gazım oluyo anlatamam.
Sabah kendi gazıma uyandım ya, korktum

ilahi nazlı çok güldüm kız gözümün önüne geldi resmen kaçı canım reglin?

anneme sabah dr hemen ameliyat dedim tatlım annemde hazırlıklı gelmedim kayseriye 1 ay sonra ancak tekrar gelirim demiş 1 ay sonraya ameliyat günü vermişler canım sabah duyunca birden kötü oldumda oyüzden

Çok geçmiş olsun bacım yeniden...Korkma hiç moralini bozma...Benim annem 37 sene önce olmuş ameliyatını gerçi hala sıkıntısını çekiyo ama o zamanla bu zaman bir değil...Şimdi dr.lar daha bilinçli ve ii...şimdi bi ilacı var mı bilmem ama ameliyattan sonra sürekli kullanması gerekecek bi tek o diye biliyorum...Allah acil şifalar versin inş...

selam puffy cim..nasılsın bayağa oldu tanıştık bidaha konuşmadık ben giremedim de fazla...yoğunluk falan işyerinde..

evet hayatım uzunca zaman oldu aslında bende öyle yoğunum e ticaret yazılımı üzerine çalışıyoruz yoğunluk var aslında hep onlineım ama yinede pek yazamıyorum bana bişey yazılmadıkça :)

evet hayatım uzunca zaman oldu aslında bende öyle yoğunum e ticaret yazılımı üzerine çalışıyoruz yoğunluk var aslında hep onlineım ama yinede pek yazamıyorum bana bişey yazılmadıkça :)

hımm o iş öyle zordur yaa bilirim cevrede var yazılımını yapan arkadaşlarım canım allah kolaylık versin hepimizi bööle bi günde çalışmakta zor yaaa bi an önce 6,30 olsun da gidiyim modundayım..

hımm o iş öyle zordur yaa bilirim cevrede var yazılımını yapan arkadaşlarım canım allah kolaylık versin hepimizi bööle bi günde çalışmakta zor yaaa bi an önce 6,30 olsun da gidiyim modundayım..

aynen 18.30 u görsem diye dua ediyorum :). Bide bu hafta cumartesiyi iple çekiyorum brezilya fönü yaptırıcamda :) aslında bildiğin kıvırcığım hemde çok yoğun kıvırcık değişiklik olsun dedim en azından 1-2 ay rahat ediyim. Cumartesiye randevu aldım ama geçmek bilmiyo saatler

oooo yakışır tatlım büyük değişim kolaylık vallaha yıpranmıyo mu saçlar hep merak etmişimdir araştırmadım ama...

oooo yakışır tatlım büyük değişim kolaylık vallaha yıpranmıyo mu saçlar hep merak etmişimdir araştırmadım ama...

yok tatlım aylardır araştırıyodum. Saçın hammadesi keratin ile yapılan bi işlem bu hatta saçı besliyo yumuşacık yapıyo. Beslemesinden kastım saçta kırık olan yerlerde aşınmış olan noktalarda saç tellerinde keratin ile dolmuş oluyor.Bende sinüzit olduğu için banyo hep problem yaratıyo. En azından yazın her gün yıkanıyoruz bari 1 yaz rahat ediyim dedim.:44: İnşallah güzel olur tabi kıvırcık saçımın havasına alıştım bana ilk zamanlar basık gibi gelir heralde ama alışırım

ööleyse iiymiş tatlım yap bari ne kaybetcen zaten bi zaman sonra bityomuş etkisi değişiklik bence yıpratmıyosa sorun yok ii gelir sanada değişim kıvırcıkta güzeldir eminim sende birazda ööle kullanırsın

ayy canım sağol güzel dileklerine ya sizlerde olmasanız napıcam burda bilmiyorum:86:

herkese koskocaman günaydınnnnnnnnnnnnaslım naber canım gene sen ve ben başbaşayız

günaydınnn canımmm sanada evet gene kimsecikler yoknasılsın bugün

günaydınnn canımmm sanada evet gene kimsecikler yoknasılsın bugün

iyiyim sayılır ama uykusuz çok hemdebide karnım belim gece sabaha doğru kasıldı ağrıdı çok üşüdüm regli günüm bugün...bakalım olmadım ama...

Çok geçmiş olsun bacım yeniden...Korkma hiç moralini bozma...Benim annem 37 sene önce olmuş ameliyatını gerçi hala sıkıntısını çekiyo ama o zamanla bu zaman bir değil...Şimdi dr.lar daha bilinçli ve ii...şimdi bi ilacı var mı bilmem ama ameliyattan sonra sürekli kullanması gerekecek bi tek o diye biliyorum...Allah acil şifalar versin inş...[/QUOTE]

sağol birtanem allah razı olsun iyi dileklerin için..inşallah dahada iyi olacak öyle ümit ediyoruz çünkü sebepsiz yere sürekli ağrıları oluyordu bunlar geçecek allahın izniyle...sen naptın canım iyisin demi görüşmeyeli??

iyiyim sayılır ama uykusuz çok hemdebide karnım belim gece sabaha doğru kasıldı ağrıdı çok üşüdüm regli günüm bugün...bakalım olmadım ama...

ayyy gamzecim yoksa hamilemisin sen kızzzzzhadi bakalım inşallah

ayyy gamzecim yoksa hamilemisin sen kızzzzzhadi bakalım inşallah

yok canım...aslııııı olamaz yaaa regli belirtileridir ben bi ara hep benzetiyodum herşeyi artık olmadan inanmam ki biz ayıptır söölemesi bu ara geri çekilmede olsa korunuyor sayılırız demidayanamıycaz ağustosa (Tatil dönüşüne) kadar heralde bööle giderse

günaydın canlarımmmmmmmmmm nerdesiniz yaa giriorum bakıorum kimse yok yine çıkmak zorunda kalıorum eskiden negüzedli kalabalıktık yaa ben sizin dualarınıza çok güveniorum pazartesiydi randevum ama işten dolayı bugüne aldık 17:45 te inşallah bebeğimi görürüm kızlar yaa inşallah iyidir neolur dua edin yine bana allah razı olsun iiki varsınız amin

ohhh ne güzel annesi sana. bebişinide görürsün en azından için rahat olur. İnşallah inat değildirde annesinden gizlenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…