Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

Kızlar az önce diyetisyenden geliyorum 1,5 kilo varmişim 1 haftada ve hepside yağdan gitmiş :21: Çok ii dedi...kolestrolüme yüksek dedi biraz da enfeksiyon varmış...Diyetle düşer dedi...Hiç tatlı yoktu bu hafta dondurma verdi :KK62:

Kızlar az önce diyetisyenden geliyorum 1,5 kilo varmişim 1 haftada ve hepside yağdan gitmiş :21: Çok ii dedi...kolestrolüme yüksek dedi biraz da enfeksiyon varmış...Diyetle düşer dedi...Hiç tatlı yoktu bu hafta dondurma verdi :KK62:

tanrımmm ne mutlu sana :KK53: yaşasın rejimdeyken dondurma yemek:KK9::86::86:

Ay efet güzelim çok mutlu oldum...Üstelik hepsinin yağdan gitmesine daha bi mutlu oldum :) ve üzerine dondurma yiyebilirsin deyince Allaaahhhhh havalara uçtum :KK55:

sen bu hızla deniz sezonuna podyumlarda gircen :KK1::KK1:
şaka bi yana tebrik ederim canım arkdşımmm:KK71:

ohhhh süper ayşecim gelsin dondurmalar çilekli çikolatalı h.cevizli kakaolu:KK1:bende çok severim canım istedi bak şimdi:101: yarasın arkadaşıma....ii olmş yaaa sevindim ayşecim emeğinin karşılığını alıyosun...:KK66:

Ay yok güzelim kırılmadım bitanem...Doğru anneninde orda işleri vardır, aman neyse hayrlısıyla olsun ameliyatını da kurtulsun inş...Rabbim acil şifalar versin...Eşin çok mu gidecek canım?[/QUOTE

SAĞOLASIN CANIM AMİN İNŞALLAH TÜM ŞİFA BEKLEYENLERE DE İNŞ.

AZ ÖNCE ARADI EŞİM GİTMİYORMUŞ ONA ÇOK ÜZÜLDÜM GİBİ YAPTIM AMA RESMEN HAVALARA UÇTUM AYŞE ANLATAMAM ODA SİNİRLENMİŞ BİRDE BENİM SEVİNDİĞİMİ BİLSE BANA PATLARDI SANIRIM:KK64::KK64::KK64:

kızlar az önce diyetisyenden geliyorum 1,5 kilo varmişim 1 haftada ve hepside yağdan gitmiş :21: çok ii dedi...kolestrolüme yüksek dedi biraz da enfeksiyon varmış...diyetle düşer dedi...hiç tatlı yoktu bu hafta dondurma verdi :KK62:

ayy maşallah ayşe yaa valla iyi vermişsin aslında ilk başlarda biraz yavaş verilir ama senin metabolizman iyi çalışıyor maşallah demekki:)))valla bende aslında 3-4 kg vermek istiyorum yaz gelmeden yoksa beyaz bady'lere bu sene verad etmem lazım:KK53::KK53:

kızlar sizi bulanakadar canım cıktı uzun zamandır giremedim kaynanamlar burdaydı girdiğimde bizden kimsecikler yoktu yeni kişiler dolmuş...

herkese mutlu umutlu güzel haberlerle dolu haftasonları......:KK74:günaydın kızlarrrrr:KK16:

Son düzenleme:
günaydın canım nasılsın uzun zamandır giremedim gelişme var mı?

günaydın canımmm...valla ben aynı işte hala beklemedeyim adet tarihim 27 mayıs ama gene ümitli değilim...sen nasılsın canım görüşmeyeli herşey yolunda değilmi??

günaydınnnn:79: kocaman kocaman öpüyorum hepinizi. Çok heycanlıyım saçlarım nasıl olucak diye düşüüyorum :)

günaydınnnn:79: Kocaman kocaman öpüyorum hepinizi. çok heycanlıyım saçlarım nasıl olucak diye düşüüyorum :)

hadi bakalım nazlıcım eğer sonuçtan mutlu olursan bende yaptırayım diyorum gerçi benim saçlarım düz kıvırcık değil ama sürekli ya fön çektiriyorum yada kendim evde düzleştiriyorum yıllardır ezcık bnde rahat edeyim ama değilmi:KK52:

hadi bakalım nazlıcım eğer sonuçtan mutlu olursan bende yaptırayım diyorum gerçi benim saçlarım düz kıvırcık değil ama sürekli ya fön çektiriyorum yada kendim evde düzleştiriyorum yıllardır ezcık bnde rahat edeyim ama değilmi:KK52:

tatlım aslında bundada öyle tam jilet gibi dümdüz olmuyo ama ben zaten kabarık seviyorum ya pek zorlanmam bide banyoda sonra en azından tarar gibi kurutmak gerekiyor:KK5: bakalım saçlarımı iyice kabarttım bugün son kıvırcık halin diyorum:KK28: eşimde akşam dalga geçiyo, şu kıvırcıkları bi salata yapta yiyelim diyo:KK1:

hala regl olmadım tabi ki bu arada. aynen dediğim gibi 4-5 gün geçiyo her ay. Geçen doktora gttiğmde düzenlik var dedim tarihlere baktı. düzensizlik yok gayet normal döngün 35 güne denk geliyo ama düzenli dedi :KK1: bu arada kayınvalidem un kurabiyesi istemişti benden onu yaptım akşam, akşam orda kalıcaz ben yine bir valiz hazırladım giderken örgülerim, kıyaftlerim pijamalarım makyajlarım epilatörüm bildiğin taşıır gibi gidiyorum.:)) kuaförden sonra ilk onlar görücek beni :KK1:

günaydın canımmm...valla ben aynı işte hala beklemedeyim adet tarihim 27 mayıs ama gene ümitli değilim...sen nasılsın canım görüşmeyeli herşey yolunda değilmi??

bende mayıs 10da adet oldum işte bakalım bu ay ne olacak allahım hayırlısıyla göbeklerimizi doldurur inş...

hepinizi öpüyorum kızlar saat 3de işten çıkıcam kuaföre ordanda kayınvalemde kalıcaz akşam :21: inşallah güzel bir hafta sonu olur benim için ve sizler için canım arkadaşlarımmmmmmm:79:

tatlım aslında bundada öyle tam jilet gibi dümdüz olmuyo ama ben zaten kabarık seviyorum ya pek zorlanmam bide banyoda sonra en azından tarar gibi kurutmak gerekiyor:KK5: bakalım saçlarımı iyice kabarttım bugün son kıvırcık halin diyorum:KK28: eşimde akşam dalga geçiyo, şu kıvırcıkları bi salata yapta yiyelim diyo:KK1:

ay biz kızlar hep kendimizde olmayanı istiyoruz benimde saçım dümdüz herkes fönmü çekiyon der bende senin gibi olanlara özenirim
hadi bakalım inşallah istediğin gibi olur güle güle kullan şimdiden

X