Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

herkese kocaman kocaman günaydınlar. :81:
regl günüm yaklaştı allahım bir gazım oluyo anlatamam.
Sabah kendi gazıma uyandım ya, korktum

ayyy nazlı okuyunca nasıl güldüm ilahiii yaaa sabah sabah bu moral boukluğuna güldürdün ya beni allah da seni güldürsün canım

gül hayatım, hepimiz gülelim.
senin niye moralin bozuk peki güzelim :44:

anneme sabah dr hemen ameliyat dedim tatlım annemde hazırlıklı gelmedim kayseriye 1 ay sonra ancak tekrar gelirim demiş 1 ay sonraya ameliyat günü vermişler canım sabah duyunca birden kötü oldumda oyüzden

valla zaten sulu gözlüyüm kesin ağlarım ama allahım böyle sevinç gözyaşları akıttırsın ona bişey olmasın onu pamuklara sarıp kollamak istiyorum şuanda hiç bi şikayetim yok çok şükür arada karnım ağrıo okadar birazda belim halsizlik zaten normal allahım sanada ve isteyen herkese yaşatsın AMİN:)

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM UMARIM KÖTÜ BİŞEY YOKTUR ALLAHIM ŞİFA VERSİN ANNENE BENDE SABIRSIZLIKLA AYIN 23 ÜNÜ BEKLİORUM BAKALIM İNŞALLAH Bİ SORUN OLMADAN BEBEĞİMİ GÖRÜRÜM ASLICIM ŞİMDİLİK Bİ SIKINTIM YOK BENDE DÜN SENİ GÖREMEYİNCE MERAK ETTİM

anneme sabah dr hemen ameliyat dedim tatlım annemde hazırlıklı gelmedim kayseriye 1 ay sonra ancak tekrar gelirim demiş 1 ay sonraya ameliyat günü vermişler canım sabah duyunca birden kötü oldumda oyüzden

geçmiş olsun hayatım. allah acil şifalar versn. Üzülürek dahada kötüyü çağırdığını unutma ama. Ne kadar az düşünürsen o kadar daha iyi olur güzelim. Bende bu sınavlardan geçtim biliyorum:2: acil şifalar olsun inşallah

İNŞALLAH HASTALANMAZSAN PUFFCİM YAA senınde güzel haberlerini alırız gerçi hamile oluncada bol bol atış halinde oluo insan:)

sağol canımmm il duyduğumda daha kötüydüm şimdi iyiyim çok şükür evet olduğu zaman ilk 1 ay zorlanacak ama daha da iyi olacak allahın izniyle biliyorum bunu ve buyüzden de içim rahat dualarıızı eksik etmeyin arkadaşlarrr

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM UMARIM KÖTÜ BİŞEY YOKTUR ALLAHIM ŞİFA VERSİN ANNENE BENDE SABIRSIZLIKLA AYIN 23 ÜNÜ BEKLİORUM BAKALIM İNŞALLAH Bİ SORUN OLMADAN BEBEĞİMİ GÖRÜRÜM ASLICIM ŞİMDİLİK Bİ SIKINTIM YOK BENDE DÜN SENİ GÖREMEYİNCE MERAK ETTİM[/QUOTE]
sağolasın selincim kötü bişey yok inşallah hatta dahada iyi olacak...hadi bakalım duyalım pıt pıtlarınıda bizde burdan sevinelim canım yaa az kaldı heycan yapma herşey çok güzel olacak

İNŞALLAH HASTALANMAZSAN PUFFCİM YAA senınde güzel haberlerini alırız gerçi hamile oluncada bol bol atış halinde oluo insan:)

ahh tatlım. İyi dileklerin için teşekkür ederim. işin özü sizde farkındaysanız eskisi gibi kafama takamıyorum. kendimi bu düşünceden uzak tutucak şeyler düşünüyorum sürekli. Doğum, sancılar, uykusuzluk, bebek bakımı vs gibi bunları düşününce azıcık daha zaman geçsin diyorum ve en azından kafama çok takmıyorum. Bu ay kesin regl olucam ama

çok iyi geldi yazdıkların canım.. inşallah hemen hamile kalabilirim.. doktorum kese gelişmediği için rahim kabul etmedi bebeği ve attı dedi.. parça düştü tuvalette kanamayla beraber.. sonra doktorumu değiştirdim. dün tekrar muayene etti yeni doktorum, birsürü tahlil istedi. sonuçlar cuma çıkıcak.. antibiyotik falan verdi. tamamen atmış rahim, alttan muayene etti, parça falan kalmamış.. düşük sonrası hemen hamile kalınır dedi bakalım ne olacak..

neden kimse yok bugün nerdesiniz kızlarrrrrrrrr:79::79::79::79:

günaydın kızlar gene bugün kimsecikler yokk gamzeciğimmm sen nasılsın tatlım

günaydın kızlar gene bugün kimsecikler yokk gamzeciğimmm sen nasılsın tatlım

iyiyim şekerrrrr ne olsun başladık yeni bi güne kahvaltı yapıyorum evet kimse yok bugün 19 mayıs herkes izili sanırım evde olan bayanlarında eşi izinlidir malum giremiyolardır...sen nasılsın aslıcım uzun zman olmuş konuşmayalı özlemişim seni

bende iyiyim canım yaa aynı uğraşmaya devam işte..evet bugün herkese tatil biz çalışıyoruzz ne güzel değilmi:84::84::84:

bende iyiyim canım yaa aynı uğraşmaya devam işte..evet bugün herkese tatil biz çalışıyoruzz ne güzel değilmi:84::84::84:

evet bayılıyorum bu duruma sormagerçi artık alıştım 5 senedir bööle benim için....varmı sende bi durum canım nasıl gidiyo çalışmalara ara vercektin ööle mi hala...

Son düzenleme:
evet bayılıyorum bu duruma sormagerçi artık alıştım 5 senedir bööle benim için....varmı sende bi durum canım nasıl gidiyo çalışmalara ara vercektin ööle mi hala...

bu ayda umudum yok artık boş geçti yumurtlama döneminin çoğu canım yaa malum annemler burdaydı kaçırdık çoğunluk söylemesi ayıphayırlısı belkide üstüne düşmeden daha iyi tutar kısmet

olsun canım kısmet dediğin gibi inşallah ööle olur..... hayırlısyla...

Evet canım bayaa uzun sürdü ama bitti çok şükür...Amin inş Rabbim kimseye yaşatmasın...

ayyyyyyyyy süperrrrrrrr nasıl sevindimmmm anlatamam yupiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Evet bacımm kocaman bi ohh çektim bitti çok şükür Çok sağol aslıcım...

Çok geçmiş olsun canım Aiv inş annene...Nasıl şimdi, ne dedi dr.lar? Benim annemde de var guatr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…