Günaydın kızlaaarrr...Nasılsınız bugün? Ben çookk iiyim hamdolsun kanamam bittiiiiiiii
herkese kocaman kocaman günaydınlar. :81:
regl günüm yaklaştı allahım bir gazım oluyo anlatamam.
Sabah kendi gazıma uyandım ya, korktum
ayyy nazlı okuyunca nasıl güldüm ilahiii yaaa sabah sabah bu moral boukluğuna güldürdün ya beni allah da seni güldürsün canım
gül hayatım, hepimiz gülelim.
senin niye moralin bozuk peki güzelim :44:
valla zaten sulu gözlüyüm kesin ağlarım ama allahım böyle sevinç gözyaşları akıttırsın ona bişey olmasın onu pamuklara sarıp kollamak istiyorum şuanda hiç bi şikayetim yok çok şükür arada karnım ağrıo okadar birazda belim halsizlik zaten normal allahım sanada ve isteyen herkese yaşatsın AMİN:)Aro canım benim...Aman ii bari bi sorun olmasın Allah korusun bunlar olağan şeyler...inş 23ünde görürsün fasülyeni ve pıt pıtlarını...Ve gördüğünde ağlamazsan bende ayşe değilim :) çok güzel bi duygu :85: Rabbim yaşamayanlara yaşatsın banada yenisini nasip etsin inş ve kucağımıza alıp büyütelim hepimizde...Amin...
günaydın selincimmmmm..nasılsınız bugün bebeiş nasıl bakim:87:dün annemi dr'a götürdüm canım s.boluda ki doktor guatr'dan ameliyat demişti anneme birde burda göstereyim bir doktora istedim onunla uğraştık bütün gün siz naptınız canım nasıl gisiyor annelik
anneme sabah dr hemen ameliyat dedim tatlım annemde hazırlıklı gelmedim kayseriye 1 ay sonra ancak tekrar gelirim demiş 1 ay sonraya ameliyat günü vermişler canım sabah duyunca birden kötü oldumda oyüzden
herkese kocaman kocaman günaydınlar. :81:
regl günüm yaklaştı allahım bir gazım oluyo anlatamam.
Sabah kendi gazıma uyandım ya, korktum
geçmiş olsun hayatım. allah acil şifalar versn. Üzülürek dahada kötüyü çağırdığını unutma ama. Ne kadar az düşünürsen o kadar daha iyi olur güzelim. Bende bu sınavlardan geçtim biliyorum:2: acil şifalar olsun inşallah
İNŞALLAH HASTALANMAZSAN PUFFCİM YAA senınde güzel haberlerini alırız gerçi hamile oluncada bol bol atış halinde oluo insan:)
sorun değil canım. buldum ya artık:))
canım benim. arkadaşların dediği gibi ilk gebelikte normalmiş. benim görümcem de ilkinde 2 aylıkken kaybetmiş. ertesi ay hemen hamile kalmış. şimdi kendi boyunda kızı var maşallah. hatta sonra iki de oğlan oldu:) ben de ilk bebişi martta kaybettim. 4 haftalıktı. hemen ertesi ay hamile kaldım.
sakın moralini bozma e mi?
amin canım, amin. niye sorun yaratsın ki? git bir bak kese falan düşmüş mü tam diye. parça kalırsa, kanama bitmezse falan sorun olur ama sende yoktur inşallah.
bu arada düştüğünü nasıl anladın? yani sadece kanama başladı diye mi böyle düşünüyorsun? yoksa ultrasonda doktor mu dedi?
hani üstüne falan mı görüyorsun acaba?
günaydın kızlar gene bugün kimsecikler yokk gamzeciğimmm sen nasılsın tatlım
iyiyim şekerrrrr ne olsun başladık yeni bi güne kahvaltı yapıyorum evet kimse yok bugün 19 mayıs herkes izili sanırım evde olan bayanlarında eşi izinlidir malum giremiyolardır...sen nasılsın aslıcım uzun zman olmuş konuşmayalı özlemişim seni
bende iyiyim canım yaa aynı uğraşmaya devam işte..evet bugün herkese tatil biz çalışıyoruzz ne güzel değilmi:84::84::84:
evet bayılıyorum bu duruma sormagerçi artık alıştım 5 senedir bööle benim için....varmı sende bi durum canım nasıl gidiyo çalışmalara ara vercektin ööle mi hala...
bu ayda umudum yok artık boş geçti yumurtlama döneminin çoğu canım yaa malum annemler burdaydı kaçırdık çoğunluk söylemesi ayıphayırlısı belkide üstüne düşmeden daha iyi tutar kısmet
yok canım allaha çok şükür degerlerim iyi gidiyor 24 ünde dr a gidecem bende geliyorum bakıyorum ama gece kimse olmuyor
ne kadar uzun sürdü neyseki kan değerlerin iyiymiş bununla geçmiş olsun allah daha kötüsünü yaşatmasın
ayyyyyyyyy süperrrrrrrr nasıl sevindimmmm anlatamam yupiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
günaydın selincimmmmm..nasılsınız bugün bebeiş nasıl bakim:87:dün annemi dr'a götürdüm canım s.boluda ki doktor guatr'dan ameliyat demişti anneme birde burda göstereyim bir doktora istedim onunla uğraştık bütün gün siz naptınız canım nasıl gisiyor annelik