- 30 Aralık 2010
- 5.168
- 5
canım ilk bebekler genelde düşükle sonuçlanır. Nerdeyse tamamı öyledir hemde. Kimiler farketmeden kimyasal olur düşer. Kimisi adet günüde düşer ama çoğu zaman ilk bebekler düşer.onun için sakın üzülme bitanem.
canım ilk bebekler genelde düşükle sonuçlanır. Nerdeyse tamamı öyledir hemde. Kimiler farketmeden kimyasal olur düşer. Kimisi adet günüde düşer ama çoğu zaman ilk bebekler düşer.onun için sakın üzülme bitanem.
saol canım yaa.. inşallah tekrar yaşatır rabbim, sağlıkla kucağıma alabilirim inşallah..
günaydınnn canımmmm inşallah bu hafta tamamıyla biter şu kanaman canım yaaa valla baya uzun sürdü sağlığını etkilemesinde gerçi sürekli petle dolaşmakta çok zor olur mutlaka.ben 5 gün dayanamıyorum resmen hemen pişik oluyor popişim
zaten benimki çok titiz,yaptığını da iyi yapar,şimdi akşam için bişeyler ayarıyo,yıl dönümümüz bugün,geçen sene bugün evlendik
kızlar 3 gün önce meleğim ayrıldı bendençok yalnız hissediyorum.. 7 haftaya girerken düştü bebeğim.. kanamam hala devam ediyo ve içimde inanılma bir acı inanılmaz bir boşluk var.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
hepiniz çok saolun kızlar.. tekrar olsa bile aynısını yaşayacakmışım gibi geliyor.. yarın yine doktora giidicem.. doktorumu değiştirdim..bakalım ne diyecek.. ilk bebeğin düşük olması sorun yaratıyor mu? yaşayanınız var mı? Allah kimseye yaşatmasın..amin
Ayy canım benim yaa kusura bakma ben kimseye msj atmadım...nazlı atmış bana msj bende buraya kaydım :) Nasılsın canım?
kızlar 3 gün önce meleğim ayrıldı bendençok yalnız hissediyorum.. 7 haftaya girerken düştü bebeğim.. kanamam hala devam ediyo ve içimde inanılma bir acı inanılmaz bir boşluk var.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
hepiniz çok saolun kızlar.. tekrar olsa bile aynısını yaşayacakmışım gibi geliyor.. yarın yine doktora giidicem.. doktorumu değiştirdim..bakalım ne diyecek.. ilk bebeğin düşük olması sorun yaratıyor mu? yaşayanınız var mı? Allah kimseye yaşatmasın..amin
saol canım yaa.. inşallah tekrar yaşatır rabbim, sağlıkla kucağıma alabilirim inşallah..
Kızlar diyetisyen için tam kan sayımı yaptırdım kanım çok ii çıktı 15.3...Annem ablam sağolsunlar kara üzüm kürleri dut pekmezleriyle besledilerama kolestrolüm biraz yüksek çıktı 230...HDL 65, LDL 142.4...3ü de yüksek...
Kızlar diyetisyen için tam kan sayımı yaptırdım kanım çok ii çıktı 15.3...Annem ablam sağolsunlar kara üzüm kürleri dut pekmezleriyle besledilerama kolestrolüm biraz yüksek çıktı 230...HDL 65, LDL 142.4...3ü de yüksek...
kızlarrr nerdesiniz yaaaaa? günaydınnnnnnn hepinizeeeeee
Günydın tatlımmmmmm:79:
canım çok teşekkür ederim inşallah kalp atışlarınıda duyarız teyzelerine güzel haberler getiririm.kan değerlerin çok iyiymiş maşallah ama biraz üzümlere dikk<at et:)
çok şükür tatlım. En azından değerlerin gayet iyi çıkmış. Kaç kilo ile başladın, kaç kiloyu hedefliyosun şimdi
nasılsınız kızlar
harikasın canımmmmm geçmiş olsunnn gözün aydınnn çok sevindimm bol bol dinlenn tatlımmmmm iyiki varsınn
çok iiyim canım kendi adıma...Sen nasılsın nası gidiyo hamilelik?
bana yazdın sanırım canım ya da ben üzerime alındımSağol canım yaaa evet gözüm kat kat aydın inş artmaz...Artık ped görmek istemiyorum bi müddet...Senin nası gidiyo selincim nası mercimek bey ya da hanım