Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

:nazar:günaydın kızlarrrrrrr dularınız için allah razı olsun herkese çok teşekkür ederim cuma günü değerim çok güzel katlamış doktorum 23 mayısa gün verdi inşallah sorunsuz bi şekilde o güne kadar kadar bişey olmaz ve bebeğimi görürüm..yine sizin dularınıza ihtiyacım olacak iyiki varsınız sizler benim ailemden birileri oldunuz hepinizi merak eder oldum allahım inşallah hepimizi anne yapsın sağ salim kucağımıza alalım göbişlerimizi doldursun AMİN :)
çok şükür canım bak herşey güzel olacak hiç stres yapma olur mu bol bol dua et içinde bizlerde anne olmayı iste ne olur ....
kızlar Allah hepinize nasip etsin inşallah. hayatımın en güzel, en heyecanlı günleri...
20 haziranda ikili teste gideceğiz inş. cinsiyeti de belli olabilirmiş:KK52::KK52:
AMİNNNNN....
hakkında hyırlısı olsun canım inş güzel haberlerini alcaz ....
kızlar 3 gün önce meleğim ayrıldı benden:KK43: çok yalnız hissediyorum.. 7 haftaya girerken düştü bebeğim.. kanamam hala devam ediyo ve içimde inanılma bir acı inanılmaz bir boşluk var.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
RABBİM birdaha yaşatmasın canım sabırlı ol üzülme hakkında hayırlı olan buymuş demekki inş tekrar bebeğin seni bulur ...
Ranacim seni yakalayamiyorum birturlu:)) canim sende mi prolaktin sorunu var
ewet canım wardı gecen ay öğrendim 34.63tü dostinex kullandım bu ay düştü ama sıfırladı hatta seninde mi war ???

çok şükür canım bak herşey güzel olacak hiç stres yapma olur mu bol bol dua et içinde bizlerde anne olmayı iste ne olur ....

AMİNNNNN....
hakkında hyırlısı olsun canım inş güzel haberlerini alcaz ....

RABBİM birdaha yaşatmasın canım sabırlı ol üzülme hakkında hayırlı olan buymuş demekki inş tekrar bebeğin seni bulur ...

ewet canım wardı gecen ay öğrendim 34.63tü dostinex kullandım bu ay düştü ama sıfırladı hatta seninde mi war ???
Evet canim peki hamilelik var mi

Evet canim peki hamilelik var mi

yok canım bu ay yumurtam gelişmedi ilaç kullanırken tam etki etmez dedi dr bakalım bu ay klomen werdi yumurtaları desteklicez değerimde düştü dr bu ay için hamilelik bekliyor ama RABBİM bilir tabi umudum bir tek o...!!!
sende de mi çıktı prolaktin ???

yok canım bu ay yumurtam gelişmedi ilaç kullanırken tam etki etmez dedi dr bakalım bu ay klomen werdi yumurtaları desteklicez değerimde düştü dr bu ay için hamilelik bekliyor ama RABBİM bilir tabi umudum bir tek o...!!!
sende de mi çıktı prolaktin ???

Evet canim benimde 42 cikti dostinex kullaniyorum 4.hapimdi dun ama bazilari kullanirken hamile kalmisim ne diyosun buna

Evet canim benimde 42 cikti dostinex kullaniyorum 4.hapimdi dun ama bazilari kullanirken hamile kalmisim ne diyosun buna

ewet canım bazılarında oluyor ama dr bana şöyle bi acıklama yapmıştı ;
bu değerin yüksek oldukça yumurtan oluşur gelişmez yada gelişir iyi bi yumurta olmaz dedi yani düşmeden gebelik çok zor dedi gerçektende benim kaç aydır adetlerim 10 15 gün gecikiyordu buda yumurtalarımın gelişmemesinden kaynaklanmış yani prolaktinim yüksekmiş ama bn gecen ay öğrendim bu durumda yumurtalıkların uyarılması lazım dedi dr o yüzden de klomen yazdı bakalım neler olacak bu ay ....
tabi böyle olup hamiş kalanlarda war o da ALLAHIMIN bilceği iş ol demiş olmuş ...!!!
merak etme düşer seninkide senden süt su falan geliyormudu hiç bak bnde böyle bişi de yoktu ama strestenmiş sadce...

ewet canım bazılarında oluyor ama dr bana şöyle bi acıklama yapmıştı ;
bu değerin yüksek oldukça yumurtan oluşur gelişmez yada gelişir iyi bi yumurta olmaz dedi yani düşmeden gebelik çok zor dedi gerçektende benim kaç aydır adetlerim 10 15 gün gecikiyordu buda yumurtalarımın gelişmemesinden kaynaklanmış yani prolaktinim yüksekmiş ama bn gecen ay öğrendim bu durumda yumurtalıkların uyarılması lazım dedi dr o yüzden de klomen yazdı bakalım neler olacak bu ay ....
tabi böyle olup hamiş kalanlarda war o da ALLAHIMIN bilceği iş ol demiş olmuş ...!!!
merak etme düşer seninkide senden süt su falan geliyormudu hiç bak bnde böyle bişi de yoktu ama strestenmiş sadce...

Insallah senin bu ay olur hayatimm bendensut gelmiyor stres desen zaten cok var senin 1 ayda mi dustu

Insallah senin bu ay olur hayatimm bendensut gelmiyor stres desen zaten cok var senin 1 ayda mi dustu

ewet canım bi ayda düştü benim
AMİNNNNNNNN inşş canım benim seninkide düşer hiç takma kafana zaten benm yaptığım stresten bebek için değildi baska sebepler wardı ama bu ay çözdük artık yok şükür bakalım inş yumurtalarım gelişp büyürde döllenir hayırlısı ALLAHTAN ....

bugün neden kimse yok ya aslıda hiç girmedi hayır olsun...

ranacım çok teşekkür ederim tatlım darısı başına inşallahh

ewet sana söyledim cnm gözünaydın tekrar..şimdilik bi şikayetim yok canımcım sadece göğüslerim acıo arada çok ayakta durursam kasığımdan sanki bişey çekio gibi mide bulantım yok hafif bel ağrım var iştahımda normal..hayırlısıyla 23 mayıs gelsede görsem gül cemalini:)

Aro canım benim...Aman ii bari bi sorun olmasın Allah korusun bunlar olağan şeyler...inş 23ünde görürsün fasülyeni ve pıt pıtlarını...Ve gördüğünde ağlamazsan bende ayşe değilim :) çok güzel bi duygu :85: Rabbim yaşamayanlara yaşatsın banada yenisini nasip etsin inş ve kucağımıza alıp büyütelim hepimizde...Amin...

Aro canım benim...Aman ii bari bi sorun olmasın Allah korusun bunlar olağan şeyler...inş 23ünde görürsün fasülyeni ve pıt pıtlarını...Ve gördüğünde ağlamazsan bende ayşe değilim :) çok güzel bi duygu :85: Rabbim yaşamayanlara yaşatsın banada yenisini nasip etsin inş ve kucağımıza alıp büyütelim hepimizde...Amin...

canım kanaman bitmiş ay çok sewindim inş gelmez artık ...
kocaman bi AMİNNNNNNNNNNNN....!!!!

merhaba kızçeler nasılsınız ?
üzücü haberler var sanırım rengarenkcim canım Allah yardımcın olsun yerini en kısa zamanda doldursun başka ne denebilirki bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm
lifosçum senin kanaman varmış ama bitmiş sanırım canım bu düşükten sonraki mi yani hala devammı ediyor çok uzun sürdü eğer oysa çok yıpranşındır pekmez iç olurmu

üzücü haberler var sanırım rengarenkcim canım Allah yardımcın olsun yerini en kısa zamanda doldursun başka ne denebilirki bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm
lifosçum senin kanaman varmış ama bitmiş sanırım canım bu düşükten sonraki mi yani hala devammı ediyor çok uzun sürdü eğer oysa çok yıpranşındır pekmez iç olurmu

bende bugn sana baktım biliyomusun? kız yok ortalıkta deedim. sonra baktım kötü bişey yok. Neyse dedim,şükür :KK1:

canım kanaman bitmiş ay çok sewindim inş gelmez artık ...
kocaman bi AMİNNNNNNNNNNNN....!!!!

Sağol ranacım az oluyo lekelenme olarak ama ben bitti sayıyorum :KK1: bikaç güne temizlenirim inş...Amiiininnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Lifoşş bittimi kanaman...???

Çok azaldı canım...Günlük ped kullanıyorum ve peçeteye gelmiyo artık pede az oluyo...

Evet canım düşük kanamam...73. gün bugün lekelenmeye geçti çok şükür ii yıprattı ama evet...Diyetisyene başladım kan sayımım çok ii canım 15.3...Annem ablam ii beslediler :)

bende bugn sana baktım biliyomusun? kız yok ortalıkta deedim. sonra baktım kötü bişey yok. Neyse dedim,şükür :KK1:
yok canım allaha çok şükür degerlerim iyi gidiyor 24 ünde dr a gidecem bende geliyorum bakıyorum ama gece kimse olmuyor
Sağol ranacım az oluyo lekelenme olarak ama ben bitti sayıyorum :KK1: bikaç güne temizlenirim inş...Amiiininnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Çok azaldı canım...Günlük ped kullanıyorum ve peçeteye gelmiyo artık pede az oluyo...

Evet canım düşük kanamam...73. gün bugün lekelenmeye geçti çok şükür ii yıprattı ama evet...Diyetisyene başladım kan sayımım çok ii canım 15.3...Annem ablam ii beslediler :)

ne kadar uzun sürdü neyseki kan değerlerin iyiymiş bununla geçmiş olsun allah daha kötüsünü yaşatmasın

bugün neden kimse yok ya aslıda hiç girmedi hayır olsun...

ranacım çok teşekkür ederim tatlım darısı başına inşallahh

günaydın selincimmmmm..nasılsınız bugün bebeiş nasıl bakim:87:dün annemi dr'a götürdüm canım s.boluda ki doktor guatr'dan ameliyat demişti anneme birde burda göstereyim bir doktora istedim onunla uğraştık bütün gün siz naptınız canım nasıl gisiyor annelik

bu arada herkese günaydın kızlar.....................

X