çok şükür canım bak herşey güzel olacak hiç stres yapma olur mu bol bol dua et içinde bizlerde anne olmayı iste ne olur ....günaydın kızlarrrrrrr dularınız için allah razı olsun herkese çok teşekkür ederim cuma günü değerim çok güzel katlamış doktorum 23 mayısa gün verdi inşallah sorunsuz bi şekilde o güne kadar kadar bişey olmaz ve bebeğimi görürüm..yine sizin dularınıza ihtiyacım olacak iyiki varsınız sizler benim ailemden birileri oldunuz hepinizi merak eder oldum allahım inşallah hepimizi anne yapsın sağ salim kucağımıza alalım göbişlerimizi doldursun AMİN :)
AMİNNNNN....kızlar Allah hepinize nasip etsin inşallah. hayatımın en güzel, en heyecanlı günleri...
20 haziranda ikili teste gideceğiz inş. cinsiyeti de belli olabilirmiş
hakkında hyırlısı olsun canım inş güzel haberlerini alcaz ....
RABBİM birdaha yaşatmasın canım sabırlı ol üzülme hakkında hayırlı olan buymuş demekki inş tekrar bebeğin seni bulur ...kızlar 3 gün önce meleğim ayrıldı benden çok yalnız hissediyorum.. 7 haftaya girerken düştü bebeğim.. kanamam hala devam ediyo ve içimde inanılma bir acı inanılmaz bir boşluk var.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
ewet canım wardı gecen ay öğrendim 34.63tü dostinex kullandım bu ay düştü ama sıfırladı hatta seninde mi war ???Ranacim seni yakalayamiyorum birturlu:)) canim sende mi prolaktin sorunu var