Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

yok canım ya bence hemen aramamalı, allah korusun hani riskler var ya bence onları atlatıp duyurmak gerek.Benim kanım bu ...

Bu arada ovulasyonda sürekli çif çizgi çıkması sanırım gebeliğe işaret ...

teşekkür ederim hepimizde inşallah.biz 8 aydır istiyorduk

yok canım ya bence hemen aramamalı, allah korusun hani riskler var ya bence onları atlatıp duyurmak gerek.Benim kanım bu ...

candas işte aynı bende senin gibi düşünüyorum böyle pozitifi görüpte daha degerim düşük diye endişelenenlere daha ne istiyorsun diyordum ama aynı endişeye kapıldım şimdi anlıyorum

evet doğru diyosun canım bu seferde farklı riskleri var gözü olanın gözü çıksın demi amaaman allah nazardan sakınsın inş.tüm gebeleri....bende duydum ama emin değilim eve gidince test yapacam bakalım kısmet

kızlar hamileymişim

çoooooooooooooook tebrik ederim canım, inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur seninle olur. topiğimizin nazar boncuklarından biri artık :)

bir de birşey soracağım canım. sen çatlatma iğnesi oldun mu? ve kan vermeden kaç gün önce oldun? neden soruyorsun dersen benim de idrar testim cift cizgi cıkmıstı silik, doktor o çatlatma ignesinde hcg hormonu türevi birşey olduğundan çıkabilecegini söylemişti. ama seninki 14. yani çok yeni oluşmuş bir gebelik bence Allah nazarlardan saklasın

:92::92::92: canımm çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin..

tüm içtenliğimle küfür ettim kusura bakmasın arkadaşın canımm!!!!!!!! allahtan forumdayız ve edepli davranmam gerekiyor.. yoksa söyleyecek çok şey var içimde kendilerine karşı.. CAHİL NOLCAKKKK

selam arkadaslar nasilsiniz `?

lifoscum yazdiklarini okudumu öyle patavatsiz insanlar cok kimseye gereginden fazla deger verme deger verilecek insan degilmis demek allah insallah yakin zamanda hepimizin kocagini doldurur

sagol canım evet çok yen.çatlatma iğnesi kullandım ben ama dr hesapladı etkisi geçince yap diye bugün 13 gün geçti iğneden sonra.benimde ilk kafama takıldı dr etkisi geçmiştir dedi ama inan hala içim rahat degil çarşamba tekraalıcaz deger katlamışmı diye

ama olmaaaz önce için rahat olacak ki bebeğin de annesine saygıyla sarılsın. düşünsene annesinin midesi kasılıyo, kafası karışık. o tatlıcık orda rahat büyüyebilir mi? çarşambaya kadar çok relax, elinde sütün meyven, kucağında bilgisayarın uzat bacakları. aç youtube u izle komik videolar filan :) adını da beraber koyarız inşallah :)

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım, nasılsın nasıl durumlar? hala çift çizgi mi?

Son düzenleme:

Herkese günaydın kızlar .....

candas işte aynı bende senin gibi düşünüyorum böyle pozitifi görüpte daha degerim düşük diye endişelenenlere daha ne istiyorsun diyordum ama aynı endişeye kapıldım şimdi anlıyorum
Maalesef öyle oluyomuş, insan yaşamadan bilemiyo.Benim içinde 7. hafta çok önemli oldu mesela.Çünkü en geç 8. haftada kalp atışı alınırmış bize 7. hafta dediler.Alamadık.Zor valla hamile kalmayı beklemek, hamile beklemek, doğumu beklemek.İnş doğsunda sağlıcakla en rahat bekleyiş doğduğunda olacak.Ki onda da hastalıklar ateşler vs. Annelik zormuş gerçekten yazarken onu anladım .... inş sende layığıyla başaracaksın .....

Evet bencede temkinli olmallı.Rabbim nazarlardan saklasın...

günaydın kızlarrrr..

bir hafta ewdeyim.. dün kanamam oldu kahverengi kahverengi, doktora gittim.. 1 hafta yatıp dinleniceksin, tehlikeli gebelik dedi.. ultrasonda da göremedik keseyi, renkli doppleristedi doktor, allahtan orda minik kalbini, kalp atşlarını gördükte içim rahatladı.. yatıyorum şimdi.. dua edin teyzecikler ayrılmasın gitmesin benden mercimeğim....

inşallah canım, o kahverengi lekelenme çoğu gebelikte oluyor ilk başlarda bildiğim kadarıyla. doktorun ona göre yönlendirmiştir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…