hamileliğin tadını çıkar canım yaa akygıları at üstünden bak ne güzel bebişin annesine yapışmış tutnuyorrr maşallah yaa ara hemen kıskananları(kaynana)için yazdıklarını okumuştum bağıra bağıra ben HAMİLEYİM DE
bu bugün duyduğum 2. güzel habersüper ya :) rabbim kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin inş :) valla topiğin uğru oldun inş :) dilerim hep böyle bebek haberleri alırız :)
bugün konuştuk aslında hatırlmama lazaım ama malum kafam karışıkuzun zamandır deniyodun değilmi sen?
yok canım ya bence hemen aramamalı, allah korusun hani riskler var ya bence onları atlatıp duyurmak gerek.Benim kanım bu ...
Bu arada ovulasyonda sürekli çif çizgi çıkması sanırım gebeliğe işaret ...
Aslıcım mrb bacım naptın? Hala mı çift çizgi çıkıyo canım yaa değişik bi durum...Sen adetin biter bitmez yaptığında da çiftti inş hamile kalmışsındır canım benim...
iyidir ayşecim aynı valla koşturup duruyorum annemle kız kardeşim geldiler havalarda uçuyorum bacımyaa valla ilk günden beri çift çizgi çıkıyor canım yaaaa hiç tek çıkmadı şimdiye kadar eve gidince gebelik testi yapacam bakayım bir bence yok ama genede aklımda soru işareti kalmasın bari....sen naptın bu arada nasıl geçti haftasonun?
yok canım ya bence hemen aramamalı, allah korusun hani riskler var ya bence onları atlatıp duyurmak gerek.Benim kanım bu ...
Bu arada ovulasyonda sürekli çif çizgi çıkması sanırım gebeliğe işaret ...
kızlar hamileymişim
Aslıcım mrb bacım naptın? Hala mı çift çizgi çıkıyo canım yaa değişik bi durum...Sen adetin biter bitmez yaptığında da çiftti inş hamile kalmışsındır canım benim...
iyidir ayşecim aynı valla koşturup duruyorum annemle kız kardeşim geldiler havalarda uçuyorum bacımyaa valla ilk günden beri çift çizgi çıkıyor canım yaaaa hiç tek çıkmadı şimdiye kadar eve gidince gebelik testi yapacam bakayım bir bence yok ama genede aklımda soru işareti kalmasın bari....sen naptın bu arada nasıl geçti haftasonun?
ooohhh ne güzel maaşallah ne mutlu sana hoşgelmişler bacım...Acaba sabah mı yapsanki aslıcım testini yaa ilk idrara daha ii çıkar biliyosun...Ama sen bilirsin tabii...Yapınca sonucunu bildir mutlaka...Bende napıyım işte c.tesi bayaa yoğundum hiç evde durmadım nerdeyse...Sabah hisarcık elitte kahvaltı, öğleyin arkadaş oturması, akşam da eşli arkadaş oturmamız vardı :) Dün de anneler günüydü işte...iki anneyide ziyaret edip hediyelerini verdik...Benim kanamamda hala geçmedi biliyo musun? Gerçi 4 gündür arttı ve sancımda var annemde 2. adetini oldun dedi ama sanırım bencede öyle oldu...Bakalım inş 2-3 güne bitmesi lazım bu durumda...
kızlar günaydın.. topiğimiz hayırlı olsun.. bende ankaradayım ve eryamandayım.. bir gün ankaradaki ark. ile görüşmek nasip olur inş... hepinize ii günler olsun.. ben 7 haftalık hamileyim ve mide bulantılarım çok fazla durumda.. çok zorlanıyorum çalıştığım için hiç kolay olmuyor... dilerim çabucak geçer..
Günaydın canım...İnsanlar yaşamadıkları için mi yok afedersin ama patavatsız oldukları için mi böyleler bilmiyorum...Bi arkadaşım geçen sene evlendi 1 aylık evliyken hamile kaldı...Arkadaş oturmamızda neden hemen düşündün evliliğini yaşasaydın biraz dediler, o da ne dedi bilyo musun? Aman bi an evvel olsunda kaygısı kalksın istedim çeevremizde olmayan uğraşanları görüyoruz işte ben hemen anne oldum dedi...o kadar üzüldüm yaralandım ki anlatamam sana...Ama olsun benim 6 meleğim var ve ben anneyim ona inanıyorum ve Rabbim hamdolsun ki beni çok seviyo demekki bunları yaşatıyo diyorum...Hayrlısı canım napalım Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin bize...
çoooooooooooooook tebrik ederim canım, inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur seninle olur. topiğimizin nazar boncuklarından biri artık :)
bir de birşey soracağım canım. sen çatlatma iğnesi oldun mu? ve kan vermeden kaç gün önce oldun? neden soruyorsun dersen benim de idrar testim cift cizgi cıkmıstı silik, doktor o çatlatma ignesinde hcg hormonu türevi birşey olduğundan çıkabilecegini söylemişti. ama seninki 14. yani çok yeni oluşmuş bir gebelik bence Allah nazarlardan saklasın
ooohhh ne güzel maaşallah ne mutlu sana hoşgelmişler bacım...Acaba sabah mı yapsanki aslıcım testini yaa ilk idrara daha ii çıkar biliyosun...Ama sen bilirsin tabii...Yapınca sonucunu bildir mutlaka...Bende napıyım işte c.tesi bayaa yoğundum hiç evde durmadım nerdeyse...Sabah hisarcık elitte kahvaltı, öğleyin arkadaş oturması, akşam da eşli arkadaş oturmamız vardı :) Dün de anneler günüydü işte...iki anneyide ziyaret edip hediyelerini verdik...Benim kanamamda hala geçmedi biliyo musun? Gerçi 4 gündür arttı ve sancımda var annemde 2. adetini oldun dedi ama sanırım bencede öyle oldu...Bakalım inş 2-3 güne bitmesi lazım bu durumda...
sağol canım geldiler şükür valla:)yaa dün akşam yaptım testi ayşecim çıkmadı bişey ama ovulasyon testinide yaptım gene çift çizgi verdi amannnn kafam bi dünya resmen sanırım bozuk bunlar bence bende gene gün aşırı ilişkiye devam ediyorum ya tutarsa diye kısmet canım....oooooooooooooooohhhh iyi gezmişsin vlla bacım benim yerimede gezz valla süper bu değişiklikler insana doping gibi geliyor inan..allah allah yaaaa kanaman neden bitmiyor acaba dr değiştirecem diyordun naptın başka dr'a da gittinmi canım??
sagol canım evet çok yen.çatlatma iğnesi kullandım ben ama dr hesapladı etkisi geçince yap diye bugün 13 gün geçti iğneden sonra.benimde ilk kafama takıldı dr etkisi geçmiştir dedi ama inan hala içim rahat degil çarşamba tekraalıcaz deger katlamışmı diye
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol canım geldiler şükür valla:)yaa dün akşam yaptım testi ayşecim çıkmadı bişey ama ovulasyon testinide yaptım gene çift çizgi verdi amannnn kafam bi dünya resmen sanırım bozuk bunlar bence bende gene gün aşırı ilişkiye devam ediyorum ya tutarsa diye kısmet canım....oooooooooooooooohhhh iyi gezmişsin vlla bacım benim yerimede gezz valla süper bu değişiklikler insana doping gibi geliyor inan..allah allah yaaaa kanaman neden bitmiyor acaba dr değiştirecem diyordun naptın başka dr'a da gittinmi canım??
tatlım adetim 27 sinde bitti demişin galiba. O zaman ovulasyonun çift çizgi çıkması normal. Yumurtlamaya başlıyosun çünkü. dediğin tarihleri ben yanlış anlamadıysam tabi.
ama dün yazdıklarından sonra ovulasyon testi yaptım bende çift çizgiydi ama silikti. ben geçen hafta yumurtladım ve yumurtam çatladıktan sonra tek çizgi çıkmıştı ovulasyon. 1 hafta sonra regl olucam ama ovulasyon çift çizg çıktı bebeğim. Durumumuz kafa karıştırıcı sanki
Maalesef öyle oluyomuş, insan yaşamadan bilemiyo.Benim içinde 7. hafta çok önemli oldu mesela.Çünkü en geç 8. haftada kalp atışı alınırmış bize 7. hafta dediler.Alamadık.Zor valla hamile kalmayı beklemek, hamile beklemek, doğumu beklemek.İnş doğsunda sağlıcakla en rahat bekleyiş doğduğunda olacak.Ki onda da hastalıklar ateşler vs. Annelik zormuş gerçekten yazarken onu anladım .... inş sende layığıyla başaracaksın .....candas işte aynı bende senin gibi düşünüyorum böyle pozitifi görüpte daha degerim düşük diye endişelenenlere daha ne istiyorsun diyordum ama aynı endişeye kapıldım şimdi anlıyorum
evet doğru diyosun canım bu seferde farklı riskleri var gözü olanın gözü çıksın demi amaaman allah nazardan sakınsın inş.tüm gebeleri....bende duydum ama emin değilim eve gidince test yapacam bakalım kısmet
günaydın kızlarrrr..
bir hafta ewdeyim.. dün kanamam oldu kahverengi kahverengi, doktora gittim.. 1 hafta yatıp dinleniceksin, tehlikeli gebelik dedi.. ultrasonda da göremedik keseyi, renkli doppleristedi doktor, allahtan orda minik kalbini, kalp atşlarını gördükte içim rahatladı.. yatıyorum şimdi.. dua edin teyzecikler ayrılmasın gitmesin benden mercimeğim....