Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

kızlar şimdi topikte kimnse yok ama bişey soracağım sizlere gören cevaplasın artık:KK70:şimdi diğer topikte ovulasyon testleri ile olan topikte demişki bir arkadaş sürekli ovulasyon testi çift çizgi çıkıyorddu öğrendim ki bugün hamileymişim diyor...benimde adetim ayın 27 başadı ve 1 mayısta bitti ben bu testlere 2 mayısta başladım ve sürekli çift çizgi veriyor bazen silik olarak ama genelde koyu çift çizgi veriyor acaba geç döllenmemi oldu hamile olabilme ihtimalim varmıdır sizce birde eğer hamileyse hangi tarihlerde kan testinde çıkar???çook soru sordum ama değilmi:96:

kızlar şoktayım daha değerim 14 düşük degilmi dedim adetten önce normal 2 günde bir tekrarlayalım dedi

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::92::92::92::92::92::92::92::92:canım hayırlı olsun. Bu topik uğurlu gelicekti biliyodum ben ya :)

ayyyyyyyyy süper bir haber canım yaaaaaa allah analı babalı büyütsün inşallah canım sağlıklada kucağınıza alırsınız inşallahhh çok sevindim adına:nazar::nazar::nazar:

TEBRİK EDERİM :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::92::92:ben demiştim bu topik uğurlu gelir diye Allah eline ayağına sağlıkla kavuştursun hepimizi:KK49:

kızlar allah razı olsun ilk sizle konuşuyorum daha ne dicemi bilmiyorum daha şaka gibi geliyor daha eşim bir yanlışlık varmı diye tekrar gitti bidaha baktılar hamile daha ne istiyon işte demişler

Son düzenleme:
kızlar şimdi topikte kimnse yok ama bişey soracağım sizlere gören cevaplasın artık:KK70:şimdi diğer topikte ovulasyon testleri ile olan topikte demişki bir arkadaş sürekli ovulasyon testi çift çizgi çıkıyorddu öğrendim ki bugün hamileymişim diyor...benimde adetim ayın 27 başadı ve 1 mayısta bitti ben bu testlere 2 mayısta başladım ve sürekli çift çizgi veriyor bazen silik olarak ama genelde koyu çift çizgi veriyor acaba geç döllenmemi oldu hamile olabilme ihtimalim varmıdır sizce birde eğer hamileyse hangi tarihlerde kan testinde çıkar???çook soru sordum ama değilmi:96:

valla canım ovulasyon testi hakkında bişey diyemiycem hiç kullanmadım ama devamlı çift çizgi çıkması normaal değil biraz araştır derim eğerki hamileysen normalde ilişkiden 7 8 gün sonra kanda çıkar diye biliyorum hayırlısı olsun inşallah güzel bi haberde sen verirsin :KK34::KK34:

kızlar şoktayım daha değerim 14 düşük degilmi dedim adetten önce normal 2 günde bir tekrarlayalım dedi

hamileliğin tadını çıkar canım yaa akygıları at üstünden bak ne güzel bebişin annesine yapışmış tutnuyorrr maşallah yaa ara hemen kıskananları(kaynana)için yazdıklarını okumuştum bağıra bağıra ben HAMİLEYİM DE:KK64::KK64::KK64::KK19::KK19::KK19::KK66::KK66:

valla canım ovulasyon testi hakkında bişey diyemiycem hiç kullanmadım ama devamlı çift çizgi çıkması normaal değil biraz araştır derim eğerki hamileysen normalde ilişkiden 7 8 gün sonra kanda çıkar diye biliyorum hayırlısı olsun inşallah güzel bi haberde sen verirsin :KK34::KK34:

evet bencede normal değil zaten canım 2 ihtimal var sanırım ya testler bozuk yada ben hamileyim bilemiyorum:97:

iyi o zaman ama takip et sen yine de için rahat olsun :KK34::KK34:
dr çarşamba gel dedi çok küçükmüş zaten ama dr un ısrarıyla yaptırdım hiç bir belirtim yok çünkü progestrona devam et dedi
hamileliğin tadını çıkar canım yaa akygıları at üstünden bak ne güzel bebişin annesine yapışmış tutnuyorrr maşallah yaa ara hemen kıskananları(kaynana)için yazdıklarını okumuştum bağıra bağıra ben HAMİLEYİM DE:KK64::KK64::KK64::KK19::KK19::KK19::KK66::KK66:

sagol canım inşallah öyledir de bırakmaz beni

kızlarrrr burdan devam ediomuşuzzzz herkese merhabaaaaa..
bugün adet günüm henüz olmadım.ama ümidim yok günüm değişicek herhalde..zaten herhangi bi belirtimde yok

Aslıcım mrb bacım naptın? Hala mı çift çizgi çıkıyo canım yaa değişik bi durum...Sen adetin biter bitmez yaptığında da çiftti inş hamile kalmışsındır canım benim...

kızlar hamileymişim

Ayy canım ben sana demedim mi illa bi belirti olmaz diye...Çok seevindim canım 9 ay bırakmasın annesini inş...Hayrlısıyla kucağınıza alın canım bizlere de çok dua et olur mu? :KK74::KK74::92::92:

Aslıcım mrb bacım naptın? Hala mı çift çizgi çıkıyo canım yaa değişik bi durum...Sen adetin biter bitmez yaptığında da çiftti inş hamile kalmışsındır canım benim...

Ayy canım ben sana demedim mi illa bi belirti olmaz diye...Çok seevindim canım 9 ay bırakmasın annesini inş...Hayrlısıyla kucağınıza alın canım bizlere de çok dua et olur mu? :KK74::KK74::92::92:

ewet lifoscum hiçbelirtim yok üstelik bugün adet sancısı gibi kasıklarım ve belim agrıdı eli kulağında oldum olacam derken geçti şimdi o da yok inşallah canım bırakmaz inanamıyorum daha dua etmemmi inanki dua ederken hep kendimle beraber herkese ediyorum herzamanda edecem ben duasız yaşayamam

kızlar hamileymişim
bu bugün duyduğum 2. güzel haber :nazar: süper ya :) rabbim kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin inş :) valla topiğin uğru oldun inş :) dilerim hep böyle bebek haberleri alırız :)

bugün konuştuk aslında hatırlmama lazaım ama malum kafam karışık :KK43: uzun zamandır deniyodun değilmi sen?

X