- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 34
gördüm canımda gelmeni bekledim burdan konuşuruz diye msj çok sıkıyor beni 5 dk bekliyorsun falan uğraşamıyorum hiç bişeye sabrım kalmamış eşimle başım dertte bi haltlar karıştırıyor kesin hıı değer vermediği bir şey olduğundan eminim ama olsun can sıkıcı işte
cnımmm benimm once sunun diyim sen bi can tasıyorsunn o can sen ne yasadıysan aynısını hissediyor ve bebek olumsuz etkielniyorr yapmaa yemektende kesilmişsin kiloda vermişsin yapma bunu bebeğini dusun canını hic sıkma..bak soyle birsey var belki adamın dediklerinde bi sorun yok y a da yanlış yok sen hasssassın artık belki cidden yanlış düşünüyorsun hem oyle birsey yapsa ilgisini devam ettirmez sana lütfen kotu düşünceleri at belki isiylee ilgili belki maddi yönden bi sıkıntısı var belki altından kalkmıyor ve sırf bu yüzden sana yansıtıp seni üzmemek için çareyi tek basına arıyor biraz da farklı dusun hiccc o ssekilde dusunmee hepimiz insanız hepimizin bazen yalnız kalmaya hatta bazen canımızdan cok sevdiğimiz insanlardan uzaklaşmaya ihtiyacımız oluyor sırf onlarıda bizimle beraber üzmeyelim die canım