adet oluyum bi başlıcam.. bugün eltim doğum yapıcak onunla gidecem... Allahım bize de nasip etsin ya.. ben çok stres yaptım çok düşündüm canım umarım hamilesindir tatlım stres de yapmamışsın
beklemekdeyim anlamadım bu ay bi kanama oldu adet gibi ama2 gün normal geldi şimdide azaldı normalde ben 8 10 günde adetim biter. 1 ocakda olmam gerekiyodu 30 aralık da oldum anlıyacağın umut içinde oturuyorum böyle bakalım ne olcak
slm guzel anne adaylarıı ii yıllar ve gunaydınlarrr bu yıl inş bebişler gelirrr daha fazla bekletmezler...
hayırlısı canım ınşallah hamıleyımdır..stres yapmıcam dıosun eltınle doğuma gıdıosun ama
gitmem gerekiyor canım benden başka kimse yok onunla doğuma girmemi iyi hissedeceğini söyledi ilk defa öyle bişey olucak o yüzden heycanlıyım ve mutluyum stres yapmıyorum ki güzel bi olaya şahit olucam... darısı da başımıza inşallah canım benm kendi doğumumuza gittiğimiz haberlerini vercez bigün burdan inşallah
kız eksık okumuşum kusura bakm eltın hemsıre ya hastaneye gıdecen sandım meger doğum yapacakmış ne guzelllllllllllllllllllllllllllllllll
tekrar bı kan testı werseydın keşke canım...
tahmin ettim yanlış okudğunu canım :))) darısı başımızaaaaaaaaaaa
içimden yaptırmak hiç gelmiyo negatif çıkar diyegebelik testinde çıkarmı acaba ??:44:
gunaydın canım....ben senı dıger forumda hatrlıorum...bızı bırakıp gıtmıştın gerı gelmışın hoşgeldın........
adet oluyum bi başlıcam.. bugün eltim doğum yapıcak onunla gidecem... Allahım bize de nasip etsin ya.. ben çok stres yaptım çok düşündüm canım umarım hamilesindir tatlım stres de yapmamışsın
bebişimmm eltine söylee duaa etsin başta sana sonra bizee
doğuma girenlerin Allah duasını hemen kabul edermişşş)
kızlar ben yemege cıkıorum..bugun bı toplanamdık oğleden sonraherkes toplansın buraya...dedıkodular coğaldı ıkı gun gorusemedık
evet canım 30 günde oluyosan canım yarın adet günün olmalı öyl hesapladım yni :)
anlat canım biraz anlarım o kadar rüya görüyorum ki... hepsini yorumlattım herkes bebeğe yordu ama tık yok :))
söyledim bile canım söylediğimde çok ağladı üzüldü ilk duam o olacak dedi tatlım :))
huhuuuuuuuuuuuuuuuuu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?