- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
bu ayy olacakkkiiiiii bak görürsünnn:)
ağzından bal damlıyoo canım benm ya olucak dimi:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ayy olacakkkiiiiii bak görürsünnn:)
Canimm benimm yaa cokk tesekkkurr ederim saali gittigimde ddoktorima sorucamm tekrar :))) 10 ve uzeri iyi olduğunu biliyor dum aslindaa ama yinede kendine soz gecireendim :))
ben de eşimle tartıştım şimdi telefonda bakın moralimi bozmuyorum bozmıcam da artık hep mutlu olucam olumlu pozitif olucam
ben de eşimle tartıştım şimdi telefonda bakın moralimi bozmuyorum bozmıcam da artık hep mutlu olucam olumlu pozitif olucam
Kızlar şimdi yaptım sonuç pozitif hemde aynı koyulukta çıktı ikiside ayy heyecanlandın ben şimdi yaaa
kızlarrrr bize diyosunuz stres yapmayın diye siz yapıyorsunuz ama öyle olmaz ki herkes rahatlasın biraz yaaaaaaaaaa
Küboşummm yazını yeni gördüm tatlımmm ben inanıyorum bu ay olucak :))
Kızlar şimdi yaptım sonuç pozitif hemde aynı koyulukta çıktı ikiside ayy heyecanlandın ben şimdi yaaa
daha çok erken canım ya rahat ol olucak benm de4. denemem düne kadar çok üzülüyodum ama toprladım şimdi.. sen de toparlaaaaaaaa
sata göre doktorlar hesaplıyo canım benm hesaplamam öyle değil dedi ilişki tarihi yani yumurtlama günü ne zamansa o günden hesaplıyo kendisi ve onun da doğumu kendi hesabına göre tuttu... ne zaman yumurtlamıştın canım
canım yapım hamileyim yaaa bi tuhaf oldum degişik bi duygu sende yap benim testten alıppcanimmmmm gunaydinn hadii sevinçli haberlerini bekliyorum Guzel seyler soyleki bizimde günümüz guzel gecsinn mutlu et biziii
ağzından bal damlıyoo canım benm ya olucak dimi:))
Aslinda biraz naz yapdim :)) normal oldugunu biliyorum canim senin soyledikelrin insani cok rahatlatiyorr sirf senden bunlari duymak icinn yapdimm kizma bana :)bebisim yaptirrdi ben degil :))rica ederim bebeğim ne demek
tabiki sor ama bence takma da..inan doktorlar bizden daha çok inceliyorlar.
biraz rahat olacaksın ki bebeğinde rahat olsun..sen kendini kastıkça o da kendini kasacak
mutlu anne mutlu bebek :) yeni sloganımız budur :))))))
süper canımmmmmmmmmmm hemen kan tahlili yaptır tebrikk ederm :))))Kızlar şimdi yaptım sonuç pozitif hemde aynı koyulukta çıktı ikiside ayy heyecanlandın ben şimdi yaaa
orası öyle tabi canım ama en büyük adım hamiş olmak onların yolunda her acıyı çekmeye razıyım...Ahh ariverinmm sadece hamis olmakla bitmiyomus bunu anladimmm
aferin kuzummm sen üzülürsün bebeiş de etkilenir, benim moralim bozulunca hemen ağrım başlıyo gece uyuyamıyorum ağrıdan, eğer ki senin de bebieşin sana tutunmaya çalışıyosa üzme onu tamam mı
saol canım 3 gün geçikti ama ben adetten 4 gün önce dahi sonuç veren bi test var dedi eczacı onu yaptım adı ovula ultra erken gbelik testicanım hayırlı olsun.adetin kaç gün geçti benimde geçtide yapmaya korkuyorum
teşekkür ederim canım :)hayırlıı olsunn canımmmmmmmmm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
he bıde ozele gıttım canım
aynen bu yazıyı bende dun okudum canım
ewet bole yazıo aynen
benım doktr kan sonucumu gormeden
daha muayene ettı we dış gebelik oldugunu dsunuourm dedı
sonuc sonra cıktı salak ya benı delı ettı vakıt gecmıo resmen
kanımyukseldıyse yarın gorurum buyuk ıhtımal demı yaaaaaaaaaaaaa
oyyy bebeğimin taptatlı teyzeleri vaarrr bir taneside burda iştee :)) şimdilik önce bizimkilerr..önümüzdeki aydada sizinkilerr inşallahhhh..
heh şöyle mutlu olll..stres yapınca kendini üzüyorsun.bende geçtim senin geçtiğin yollardan..eşimde her ay soruyordu.sonra ona yasak getirdim artık sorma beni bunaltıyorsun diye..o da sormamaya başladı.bide doktora gittim 6 ay sonunda vee sonuç pozitiff :))
çok şükür geçen aydan beri hep mutluyum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda..kimsenin kucağını boş bırakmasınnnn..
aminnnnnnnnnnnnnnnn :)
3.denemiz bu canımmmm takmamaya çalışıyorum ama taklmamak gbi değilll