CANIM kemal bey uzamn doktora attım ve hesapladı daha var ve daha koyu olması gerekiyor muş? 9.gün olmaz dedi 30 gün arayla oluyorsun dedi adet
tamm canım devam et bakalımm koyuluğunu görelim 15.günü bekliyordur o zaman genelde ortası olur çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM kemal bey uzamn doktora attım ve hesapladı daha var ve daha koyu olması gerekiyor muş? 9.gün olmaz dedi 30 gün arayla oluyorsun dedi adet
bizim 5 ay oluyo canım,onun öncesinde evlendikten beridir korunuyorduk.ben bu 5 ayda kaç tane gebelik testi aldım bilmiyorum.adetten 5 gün önce yapmıştım tabi sonuç negatif,ondan sonra biraz akıllanır gibi oldum :) adetten bi gün önce yaptım yine yok.en iyisi adeti beklmek ve direk kana gitmek gibi.çünkü burda bi arkadaş adetten iki gün sonra idrar testi yaptı çıkmadı ama kan tahlili verdi orda öğrendi hamile olduğunu.sen ne zamandan beri uğraşıyosun canım
ahh canm yaa ınan hıcc bellı olmuyoo ınss dun ilişki olmuşturr yapdık de nolurr ınan bunlar kişiden kişiyee degısıyor ve benımde aynı markaydıı benım yzumden yanlış bişey yapmanı isdemyiorumm ben sana söyledimm benım silik çıktıı çıktıı 14.gün koyulasşştıı sonra dedım yaa 15 de aynı koyulukda sonra 16 . günn kıpkırmızıydıı sende öle olmayabılırr kafanı karıştırmıımm da korkuyorum birine yanlış bişey demekden deçift çizgiyi görene kadar stresm olur ama allah senden razı olsun :))
ya özge dün yumurtladın diyo oda olabılır mı?
marka laboqıck senn?
yok normal yumurtlama günün erken değil belki adetinden 1-2 gün önce görebilirsin ama bence geçtikten sonra yap
Supermis sonucun.
Bebegim o zaman ozel bi hastaneye gidip muayene ol sen en iyisi o kadar bekleme bence bi daha da gitme o hastaneye :)
evett doktorda kötüü bişey söylememiş 1 hafta daha bekleyeceksin sadece maşallh kan değerleinde çok güzelll içini ferahh tuttt
ahh canm yaa ınan hıcc bellı olmuyoo ınss dun ilişki olmuşturr yapdık de nolurr ınan bunlar kişiden kişiyee degısıyor ve benımde aynı markaydıı benım yzumden yanlış bişey yapmanı isdemyiorumm ben sana söyledimm benım silik çıktıı çıktıı 14.gün koyulasşştıı sonra dedım yaa 15 de aynı koyulukda sonra 16 . günn kıpkırmızıydıı sende öle olmayabılırr kafanı karıştırmıımm da korkuyorum birine yanlış bişey demekden de
bende aynı şeyi düşünüyorum canım moral bozmiyim 15 inde yaparım ama tutamam kendimi sende hamilesin galiba Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
tamm canım devam et bakalımm koyuluğunu görelim 15.günü bekliyordur o zaman genelde ortası olur çünkü
aynenn yaa.bende de iki günder beyaz bi akıntı var ama çok değil,karnım acayip şiş,ara ara belim ağrıyo ama öyle çok değil yani.belirtilerimiz aynı. beraber bekleyelim inşallah.ben test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.idrarda çıkmaz zaten de,kanda da bi ihtimal yani
DÜN DEĞİ ONDAN ÖNCEKİ GÜN OLDU VE BUGUN OLUCAK CANIM sanmıyorum ya yumurtladığımı dün akıntımda öyle yok çünkü
evet balım içim rahatladıı sonucu alınca :) salı baktırdıydım öglenn 1350 2 günde bir arttıgına göre dün ögln 2700 felan olmasıı gerekıyor ee bugun bakıldıgına göre 4033 olması gayet normalmiş:)
boş ver kuzum bak ne güzel yükseliyor sıkıp canını kendini de bebişide yıpratma :) sen şimdi çarşambadan önce gitme
inss tutturacaksın canımm bu ayy hadi hayırlısı bakalım:)
9 değil yanii dmiii
canım dış gebelıkle ılgılı bılgım olsun dıye bı yazı okudum..ordan aklıma takıldı..kan degerlerı saglıklı yukselmıomuş..
benım 12 saatte 20 deger arttı ıyı bence..hıc agrım yok benım lekelenmede yok..ama bu zaten ılerleyen aylarda anlaşılıomuş demı...
prşembe yada cuma düşünüyorum canm beklerım yaa ne olacakk o benımle olsunda :)
İNŞLH CANIM YA DİYORUM Kİ ŞİMDİKİ TESTİMİ AKŞAM EVDE YAPIYIM 8 GBİ NE DERSİN noralde 4 te yapıyorum
şimdi sen anlatınca çok utandım çünkü bizim ilk denememiz yani evleneli 1 yıl olacak ama 2 ay öncesine kadar korunuyorduk, korunmayı bıraktığımız ay boş geçin diğer ay başlayın dedi doktor bide folik asite başlattı. belkide ilk denememiz olduğu için bu kadar heycanlıyım bilmiyorum ama Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sanada inşallah. 5 ay şuan fazla göründü gözüme ama hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah canım :)