- 4 Eylül 2020
- 49
- 3
- 36
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde dehşet belim ağrıyor korkuyordum bende ama buradaki çoğu kişi yaşıyormuş içim rahatladıBenim adet gecikmesinden önceki belirtilerim hafif göğüs hasasiyetti sık idrar ve berbattt bir bel ağrısı böyle o bel kemiğini kırmak istiyordum i şidetle bastırıyordumm çünkü gebelik oldggunu bilmiyordumama ikinci gebeliktede öyle olunca direk belimdeki o sidetli ağrıdan anladım ve 3.gebeliktede aynısı oldu yani bunlar benim erken belirtilerim tecrübe ile sabit
Testlere bakar mısınızErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Bende regle 5-6 gün kala bel sırt ağrısı ve arada kasıklarıma giren tatlı tatlı ağrılardan anlamıştım test yaptım çok ince çizgi çıktı. Birde aşırı gaz oldu hayatımda hiç yaşamadığım kadar gaz oldu. Gögüs hassasiyetim de oldu. Bence regliniz de geçmiş bir test yapın varsa çıkar zatenHerkese merhaba, adetime 7-8 gün kala regl ağrısı gibi ağrılarım başladı. Ancak herhangi bir kanamam olmadı. Sadece midem arada bulanıyor ve bel, sırt ağrılarım oluyor. Göğüs hassasiyetim de fazla. Dedim kesin erken regl olacağım, üzüldüm de bu ay da olmadı diye. Normalde adetim çok düzenlidir ama son 2-3 aydır nedense düzensiz olmaya başladım. Şuan adetim 3 gün gecikti. Test yapmadım henüz. Belki psikolojik bilmiyorum ama yakınen bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı?
Çocuk doğana kadar kediniz büyür. Kısırlaştırırsanız sakinleşir zamanı da gelmiş zaten. Onlar da bizim çocuklarımızKızlar selam sonucum yükseldi çok şükür gebeyim. Fakat derdim şu 5 aylık kedim var ve çok hareketli normal olarak küçük olduğu için fakat evde hep onun arkasını toplamak ve onun peşinde dolanmak gerekiyor hatta sabah da durduk yere bana pati atıp alnımı ve gözümü çizdi ve açıkçası çocuk olduğu zamandan sonrası için endişelerim başladı hem çocuğa hem kediye nasıl bakabilirim diye
Ben adete 4 gün kala öğrendim hem testte hem kan sonucunda hep okurdum burda adet ağrısı gibi ağrı olduğunu ama benim hiç adet ağrısı gibi olmadı başka bir ağrı adet ağrısından çok farklıydı benimki anlamıştım zaten birde aşırı göğüs uçlarım ağrıdı sızladı yani sonra zaten dayanamadım test yaptım silik çıktı sonra kan verdim 61 le öğrendim çok şükürHerkese merhaba, adetime 7-8 gün kala regl ağrısı gibi ağrılarım başladı. Ancak herhangi bir kanamam olmadı. Sadece midem arada bulanıyor ve bel, sırt ağrılarım oluyor. Göğüs hassasiyetim de fazla. Dedim kesin erken regl olacağım, üzüldüm de bu ay da olmadı diye. Normalde adetim çok düzenlidir ama son 2-3 aydır nedense düzensiz olmaya başladım. Şuan adetim 3 gün gecikti. Test yapmadım henüz. Belki psikolojik bilmiyorum ama yakınen bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı?
Kuzum düşük oldu ayın 20sinde bitti kanama ve şimdi evde tekrar test yaptım 3 tane ve şuan hamileyim pozitif yarin hastaneye gidicemSonuç ne oldu
Bende regle 5-6 gün kala bel sırt ağrısı ve arada kasıklarıma giren tatlı tatlı ağrılardan anlamıştım test yaptım çok ince çizgi çıktı. Birde aşırı gaz oldu hayatımda hiç yaşamadığım kadar gaz oldu. Gögüs hassasiyetim de oldu. Bence regliniz de geçmiş bir test yapın varsa çıkar zaten
Bazı spesifik belirtiler hariç kişiden kişiye göre değişiyor sanırım belirtiler. Ve hissetmek. Derlerdi inanmazdım, bedenimde bir şeyler olduğunu anladım ama ah işte o emin olma isteği.. darısı bizler gibi diğer kız kardeşlerimize olsunBen adete 4 gün kala öğrendim hem testte hem kan sonucunda hep okurdum burda adet ağrısı gibi ağrı olduğunu ama benim hiç adet ağrısı gibi olmadı başka bir ağrı adet ağrısından çok farklıydı benimki anlamıştım zaten birde aşırı göğüs uçlarım ağrıdı sızladı yani sonra zaten dayanamadım test yaptım silik çıktı sonra kan verdim 61 le öğrendim çok şükür![]()
Ayyy çok sevindim kaç betayla öğrendinizDün dayanamayıp test yaptım, 2’si farklı olmak üzere 3 tane test aldım. Hepsinde silik çizgi çıktı, geceyi bekleyemedim ve emin olmak adına acilden gidip kan verdim ve sonuç pozitif :’) Sanırım 5-6 haftalık, bugün kontrole gideceğim. Buarada bir dip not geçmek istiyorum, belki birilerine de faydası olur. Rahim filmi çektirdim bundan 2 ay önce ve tıkalıymış. Doktor 2-3 ay kadar deneyin olmazsa tekrar gelin bakalım dedi. (Yaşım 40, ilk çocuk. Amh 0,52.) Kanallarım açılır açılmaz tuttu. Dualarım kabul oldu, umarım bebeğimizi de sağlıkla kucağımıza alırız. Darısı isteyen herkese, sağlıkla olsun![]()
Kızlar kimse yok muEki Görüntüle 3577608 kızlar benimkine de bakıp yorumlar mısınız ne zaman çatlama olmuş bi bakabilir misiniz rica etsem![]()
Hayırlı olsun canımKuzum düşük oldu ayın 20sinde bitti kanama ve şimdi evde tekrar test yaptım 3 tane ve şuan hamileyim pozitif yarin hastaneye gidicem
Ben bugün hastaneye gidip kan testi yaptırdım doktor yarın çıkar dedi e devletten bakıyorum ama anlamıyorum anlayan varmi acabaHayırlı olsun canım