Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kan testi yaptınız mı merak ettim
Hayır 🥹 hiç belirtim yok canım adet olmadım henüz ama nedense hayal kırıklığına uğramamak için kaçıyor gibiyim sürekli bi bahane buluyorum :)) bilgin var mıdır bilemiyorum ama sence geç döllenme olmuş olsa bile şimdi belirtilerin başlamış olması gerekmez miydi

Hayır 🥹 hiç belirtim yok canım adet olmadım henüz ama nedense hayal kırıklığına uğramamak için kaçıyor gibiyim sürekli bi bahane buluyorum :)) bilgin var mıdır bilemiyorum ama sence geç döllenme olmuş olsa bile şimdi belirtilerin başlamış olması gerekmez miydi
Belirtiler değişiyor ama ya adet belirtileriyle o kadar benziyor ki zaten, hatta bazılarında belirti bile vermiyormuş. Bende bir gün hiç bişey yokmuş gibi bir gün de göğüslerime dokunamıyorum, kasığıma ağrı giriyor. Yani farketmek zor, en azından var veya yok diye için rahatlardı ona göre önlemini alırsın

Belirtiler değişiyor ama ya adet belirtileriyle o kadar benziyor ki zaten, hatta bazılarında belirti bile vermiyormuş. Bende bir gün hiç bişey yokmuş gibi bir gün de göğüslerime dokunamıyorum, kasığıma ağrı giriyor. Yani farketmek zor, en azından var veya yok diye için rahatlardı ona göre önlemini alırsın
Haklısın ben bu akşam kan vereyim iyisi mi, senin nasıl geçiyor gebelik 🥰

Haklısın ben bu akşam kan vereyim iyisi mi, senin nasıl geçiyor gebelik 🥰
Ver ver bizi de haberdar et lütfen inşallah güzel haberler alırız 😍 iyi geçiyor şimdilik sanırım daha doktora gitmedim hiç erken diye, beta takibi de yapmıyorm biraz geçsin öyle gidiyim dedim merakla bekliyorum günlerin geçmesini 🤗

Ver ver bizi de haberdar et lütfen inşallah güzel haberler alırız 😍 iyi geçiyor şimdilik sanırım daha doktora gitmedim hiç erken diye, beta takibi de yapmıyorm biraz geçsin öyle gidiyim dedim merakla bekliyorum günlerin geçmesini 🤗
İnşallah hamilenin duası kabul olurmuş allahım sesini duysun 😍🙏 yaa değil mi çok heyecanlı en iyisi böyle rahat tutman kendini, göz açıp kapayıncaya kadar geçer sende mutlaka cinsiyeti haber ver içime kız doğdu birden 😍hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inssss 💕💕

İnşallah hamilenin duası kabul olurmuş allahım sesini duysun 😍🙏 yaa değil mi çok heyecanlı en iyisi böyle rahat tutman kendini, göz açıp kapayıncaya kadar geçer sende mutlaka cinsiyeti haber ver içime kız doğdu birden 😍hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inssss 💕💕
Aminnnn ağzından bal damlıyor vallahi 😍 haber veririm tabiiki 🤗

Hayırlı olsun 🌺belirti var mıydı😊
Teşekkür ederim 🙏 belirtim yoktu açıkcası sadece göğüslerim feci ağrıyordu dokunamıyordum ilk kez bu kadar ağrımıştı. Kasık ağrılarm vardı arada ama adet olcam sandım onun dışında bende bişey yoktu yada ben hiç aklımda olmadığı için farketmemiş de olabilirm

Kızlar merhaba böyle kuruma çizgisi olur mu yardımcı olur musunuz ben daha önce hiç yaşamadım böyle kuruma cizgisi

Eklentiler

• IMG-20250426-WA0010.webp
    IMG-20250426-WA0010.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 56
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Reglden 1 hafta önce klasik regl ağrıları çektim. Göğüs ucumda agri vardı. Ve çok küçük pembe kanamam oldu. Ben anlamıştım. Regl 1 gün gecikince test yaptım pozitifti. Evet heyecanlanıyoruz ama tavsiyemdir erken test yapmamaya çalışın. Pozitif görünce umutlaniyorsunuz 7+6 da boş gebelik olduğu kesinleşti ve sonrasında düşük yaptım. Beklemek daha sağlıklı psikoloji acisindan

Kızlar merhaba bugün reglin 39.günü adet olacakmış gibi karnımda hareketlilik var ,memelerim aşırı hassas ve dolgunlasti .Bugün test yaptım bir gebenin günlüğü ve prodoctor bi bakar mısınız uzun zamandır ilk defa böyle silik çizgi çıktı .Bir gebenin günlüğü testinde ilk 5 dakikada ,prodoctor da 10 dakikada çıktı .

Eklentiler

• IMG_5597.webp
    IMG_5597.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_5600.webp
    IMG_5600.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 55
İyi günler. Sat 23 mart tarihimdi. 22 nisanda olmam lazimdi adetim 5 gun gecikti. Evde iki erken testte de silik iki çizgi gordum. İlk kan testim persembe günü beta hcg 76 cikti. Cumartesi gunu 82 cikti. Progesteron 15 cikti. Artis bana az geldi. Pazartesi gunu tekrar baktiracagim. Yorumlayabilir misiniz? Basindan gecen var mi? Doktora bir kere gittim daha cok erken dedi ama vajinal ultrasonda cok kucuk kese gibi gordum dedi. Sık idrara cikma ve sag kasigimda ara ara agri oluyor.

Back
X