HayırKan testi yaptınız mı merak ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayırKan testi yaptınız mı merak ettim
Belirtiler değişiyor ama ya adet belirtileriyle o kadar benziyor ki zaten, hatta bazılarında belirti bile vermiyormuş. Bende bir gün hiç bişey yokmuş gibi bir gün de göğüslerime dokunamıyorum, kasığıma ağrı giriyor. Yani farketmek zor, en azından var veya yok diye için rahatlardı ona göre önlemini alırsınHayırhiç belirtim yok canım adet olmadım henüz ama nedense hayal kırıklığına uğramamak için kaçıyor gibiyim sürekli bi bahane buluyorum :)) bilgin var mıdır bilemiyorum ama sence geç döllenme olmuş olsa bile şimdi belirtilerin başlamış olması gerekmez miydi
Haklısın ben bu akşam kan vereyim iyisi mi, senin nasıl geçiyor gebelikBelirtiler değişiyor ama ya adet belirtileriyle o kadar benziyor ki zaten, hatta bazılarında belirti bile vermiyormuş. Bende bir gün hiç bişey yokmuş gibi bir gün de göğüslerime dokunamıyorum, kasığıma ağrı giriyor. Yani farketmek zor, en azından var veya yok diye için rahatlardı ona göre önlemini alırsın
Ver ver bizi de haberdar et lütfen inşallah güzel haberler alırızHaklısın ben bu akşam kan vereyim iyisi mi, senin nasıl geçiyor gebelik![]()
İnşallah hamilenin duası kabul olurmuş allahım sesini duysunVer ver bizi de haberdar et lütfen inşallah güzel haberler alırıziyi geçiyor şimdilik sanırım daha doktora gitmedim hiç erken diye, beta takibi de yapmıyorm biraz geçsin öyle gidiyim dedim merakla bekliyorum günlerin geçmesini
![]()
Aminnnn ağzından bal damlıyor vallahiİnşallah hamilenin duası kabul olurmuş allahım sesini duysunyaa değil mi çok heyecanlı en iyisi böyle rahat tutman kendini, göz açıp kapayıncaya kadar geçer sende mutlaka cinsiyeti haber ver içime kız doğdu birden
hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inssss
![]()
Hayırlı olsunArkadaşlar dün bir test daha aldım yaptım negatif çıktı, emin olamadık eşimle hastaneye gittik kan verdim ve hamileymişimdarısı tüm isteyenlerin başına
Teşekkür ederimHayırlı olsunbelirti var mıydı
![]()
Ay naptınHaklısın ben bu akşam kan vereyim iyisi mi, senin nasıl geçiyor gebelik![]()
Kızzz sabah bi uyandım regl olmuşum ay artık üzülemiyorum daAy naptın
Kuruma çizgisine benzemiyorKızlar merhaba böyle kuruma çizgisi olur mu yardımcı olur musunuz ben daha önce hiç yaşamadım böyle kuruma cizgisi
Reglden 1 hafta önce klasik regl ağrıları çektim. Göğüs ucumda agri vardı. Ve çok küçük pembe kanamam oldu. Ben anlamıştım. Regl 1 gün gecikince test yaptım pozitifti. Evet heyecanlanıyoruz ama tavsiyemdir erken test yapmamaya çalışın. Pozitif görünce umutlaniyorsunuz 7+6 da boş gebelik olduğu kesinleşti ve sonrasında düşük yaptım. Beklemek daha sağlıklı psikoloji acisindanErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Ay hadi İnşallahKuruma çizgisine benzemiyor
Bata kaç gün var belirti var mı inşallah hamilesindirAy hadi İnşallah
Bata kaç gün var belirti var mı inşallah hamilesindir
Bir yansıma gördüm sanki varSizce olabilir mi tekrar test yapmalimiyim yoksa goz yanilmasi i yasiyorum
Eki Görüntüle 3583160