Hamilelik

laleayse

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2025
34
10
3
29
Herkese merhaba öncelikle herkese Allah hayırlı saglikli evlat nasip etsin ben bir gün hamile kalırsam yazarım diye bekledim öncelikle gebeliğim daha çok yeni ve çok erken öğrendim son adet Nisan 1 di yumurtlama takibini uygulamadan yapıyorum ama bu aydan hiç ümidim yoktu 11i yumurtlama gösteriyordu biz 10 ve 11inde ilişki yaşadık bu arada 1senedir deniyoruz olmuyodu gebelik hiç bir sorunumuz da yoktu ayın 8inde hafif göğüs ağrılarım başladı yumurtlama dönemiydi galiba 10unda ilişkiden sonra başlayan kasik ağrım göğüs şişliğim oldu ben genelde her ay adetten 10gun önce yaşarım bu durumları ama bu sefer daha erken başladı kasik ağrılarım şiddetli olmaya başladı sadece yumurtlama döneminde akıntım oldu ve geçti ama kasik bel göğüs ağrısı devam etti sürekli buraya girip belirti okuyodum adetten 5gun önce her zaman yaptığım yemek iğrenç kokMaya başladı şüphelendim adete 4gun varken erken gebelik testi aldım 5dk da çok silik bi çizgi çıktı ama o marka yanıltıyor dedikleri için pek guvenemedm kan testi verdim kan değerim 13 çıktı şok olduk tabi sonra bugün tekrar kan verdim 80olmus yani gebeyim çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin sizlerlede paylaşmak istedim soru sormak isteyen olursa yardımcı olurum tabiki herkesin belirtisi aynı olmaya bilir ben her ay burdaki belirtileri yaşıyordum kesin hamileyim dediğim zamanlar oldu ama kırmızıları gördüm tabi

Merhaba öncelikle çok tebrik ederim, hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🥰 ben de bugün adete 3 gün kala yumurtlama üzerinden geçen 10.günde kan verdim 6.71 çıktı bu değer hamile olduğumu gösteriyor mu emin olamıyorum 🙄 bi daha kan vermeye hangi gün gitmeliyim

Merhaba öncelikle çok tebrik ederim, hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🥰 ben de bugün adete 3 gün kala yumurtlama üzerinden geçen 10.günde kan verdim 6.71 çıktı bu değer hamile olduğumu gösteriyor mu emin olamıyorum 🙄 bi daha kan vermeye hangi gün gitmeliyim
Çok teşekkür ederim inşallah darısı sizlere sınırda bir değer aslında 2 günde 1 yukseliyormus ben pazartesi verdim 13tü dün yani Perşembe verdim 80di bence bi 3gun bekleyip öyle gidin değer yükselmiş olur

Çok teşekkür ederim inşallah darısı sizlere sınırda bir değer aslında 2 günde 1 yukseliyormus ben pazartesi verdim 13tü dün yani Perşembe verdim 80di bence bi 3gun bekleyip öyle gidin değer yükselmiş olur
Cumartesi gitmeyi düşünüyorum ama hiç gitmeyip direkt pazartesi mi gitsem bilmiyorum kafam karışık açıkçası

Cumartesi gitmeyi düşünüyorum ama hiç gitmeyip direkt pazartesi mi gitsem bilmiyorum kafam karışık açıkçası
Sizi öyle iyi anlıyorumki ben o silik çizgiyi görür görmez kan vermeye gittim cumartesi de gidebilirsiniz zaten varsa 2 günde bir yukseliyormus inşallah da vardır bana doktor net bişey soyleyemem 2 gün sonra tekrar bakalm yükselecek mi çok erken öğrenmişsin dedi

Sizi öyle iyi anlıyorumki ben o silik çizgiyi görür görmez kan vermeye gittim cumartesi de gidebilirsiniz zaten varsa 2 günde bir yukseliyormus inşallah da vardır bana doktor net bişey soyleyemem 2 gün sonra tekrar bakalm yükselecek mi çok erken öğrenmişsin dedi
Ya belim çok ağrıyor şu an ve göğsüme arada acı saplanıyor resmen bir şeyler olduğu kesin benim gözümde ama Allah korusun işte ihtimaller var ya biliyorsunuz işte. Ben de çok erken öğrendim o kadar aceleciyim ki😅

Ya belim çok ağrıyor şu an ve göğsüme arada acı saplanıyor resmen bir şeyler olduğu kesin benim gözümde ama Allah korusun işte ihtimaller var ya biliyorsunuz işte. Ben de çok erken öğrendim o kadar aceleciyim ki😅
Haklısınız valla eşim bana dedi sen hamilesin diye ne alaka dedim duruşun bile değişti dedi ertesi gün öğrendik gerçekten hamileymişim 😂 göğüslerim şiş aşırı kaşınıyo özellikle sol göğüsüm kaşık agrisi çok oluyor pazar günü dedim tamam adet oluyorum teste gerek yok o derece bı agriydi devam etti dünde doktora sordum yerleşme ağrısıdır dedi öyle bi hale geldimki uykusuzluk bacaklarım çok agriyo sanki bütün gün iş yapmışım her yerim agrimis gibi ama herkeste akinti oluyomuş bende olmayınca dedim bu ayda olmadı demek ki diye

Back
X