- 20 Nisan 2025
- 3
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi alanuralaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka acaba testKızlar merhaba benim adetimin yarından itibaren başlaması gerekiyor. Ama ben galiba hamilelik belirtileri görüyorum. Test yaptım 10 dakikadan sonra ikinci çizgi çıktı sizce bu kabul edilir mi? Resmini de bırakayım
MimeaHangi marka acaba test
Testi hiç duymadım ama predictor prodoctor ya da awox alma ihtimaliniz varsa yenileyin derim piyasadaki en güvenilir erken gebelik testleri bunlar, hatta kan verseniz bile çıkar adete bir gün kaldıysa. Belirti var mı hiç ?
Çoğu belirti var 2 gündür sabah bulantılarım varTesti hiç duymadım ama predictor prodoctor ya da awox alma ihtimaliniz varsa yenileyin derim piyasadaki en güvenilir erken gebelik testleri bunlar, hatta kan verseniz bile çıkar adete bir gün kaldıysa. Belirti var mı hiç ?
Testi hiç duymadım ama predictor prodoctor ya da awox alma ihtimaliniz varsa yenileyin derim piyasadaki en güvenilir erken gebelik testleri bunlar, hatta kan verseniz bile çıkar adete bir gün kaldıysa. Belirti var mı hiç ?
Merhaba benim de adete bir güm var laboquick ile 4 kez silik çizgi gördüm dün akşam adete iki gün kala yani test verdim kan testi beta hcg 30 çıktı hemşire gebelik var dedi doktor kesin konuşmadı regl belirtisi gibi de belirtilerim var kasıkta hafif sancı belde sızlamaTesti hiç duymadım ama predictor prodoctor ya da awox alma ihtimaliniz varsa yenileyin derim piyasadaki en güvenilir erken gebelik testleri bunlar, hatta kan verseniz bile çıkar adete bir gün kaldıysa. Belirti var mı hiç ?
Merhaba benim de adete bir güm var laboquick ile 4 kez silik çizgi gördüm dün akşam adete iki gün kala yani test verdim kan testi beta hcg 30 çıktı hemşire gebelik var dedi doktor kesin konuşmadı regl belirtisi gibi de belirtilerim var kasıkta hafif sancı belde sızlamaTesti hiç duymadım ama predictor prodoctor ya da awox alma ihtimaliniz varsa yenileyin derim piyasadaki en güvenilir erken gebelik testleri bunlar, hatta kan verseniz bile çıkar adete bir gün kaldıysa. Belirti var mı hiç ?
10 üstü gebelik göstergesi deniyor zaten. Bence doktor Allah korusun kimyasal gebelik olabilir falan diye kesin konuşmamıştır. Hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallahMerhaba benim de adete bir güm var laboquick ile 4 kez silik çizgi gördüm dün akşam adete iki gün kala yani test verdim kan testi beta hcg 30 çıktı hemşire gebelik var dedi doktor kesin konuşmadı regl belirtisi gibi de belirtilerim var kasıkta hafif sancı belde sızlamaz
Çoğu belirti var 2 gündür sabah bulantılarım va
Olma ihtimali yüksek o zaman güvenilir bir test alıp yenileyin bize de atın sevinelimÇoğu belirti var 2 gündür sabah bulantılarım var
10 üstü gebelik göstergesi deniyor zaten. Bence doktor Allah korusun kimyasal gebelik olabilir falan diye kesin konuşmamıştır. Hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah
Ya evet bende araştırdım ama kimyasal gebelikten korkuyorum şuan idrar testim hep pozitif oldu dedim sevinmicem kan testi yaptırayım kesin olsun bu defa da böyle oldu sevinemiyorum da çok kafam karıştı inşallah değerlerim artar yükselerek gider10 üstü gebelik göstergesi deniyor zaten. Bence doktor Allah korusun kimyasal gebelik olabilir falan diye kesin konuşmamıştır. Hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah![]()
İnşallah canım beta 20 ile öğrenip kat kat artan gebeliği olanlar var gözüme uyku girmedi bir kaç gün sonra kan testini tekrarlicam10 üstü gebelik göstergesi deniyor zaten. Bence doktor Allah korusun kimyasal gebelik olabilir falan diye kesin konuşmamıştır. Hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah![]()
Adete ne kadar var peki, yeniyse o yüzden 30la başlamıştır tekrar kan verince yükselecek inşallah hiç umutsuz olmayınİnşallah canım beta 20 ile öğrenip kat kat artan gebeliği olanlar var gözüme uyku girmedi bir kaç gün sonra kan testini tekrarlicam
Adete 2 gün kala beta hcg değer 30 çıktı canım şuan adete bir gün varAdete ne kadar var peki, yeniyse o yüzden 30la başlamıştır tekrar kan verince yükselecek inşallah hiç umutsuz olmayın![]()
Bence çok normal ilerliyor şu an çok mutlu oldum sizin adınızaAdete 2 gün kala beta hcg değer 30 çıktı canım şuan adete bir gün var
Regl belietisi yaşıyorum bide hep aklımda kimyasal gebelik olabilir mi düşüncesi var inşallah düşündüğüm gibi olmaz normal bir gebeliktir Raabbim isteyen herkesin kucağını doldursunBence çok normal ilerliyor şu an çok mutlu oldum sizin adınıza
İnşallah ama stres etkiler sevdiğin bi şeyleri yapmaya çalış bu bir iki gün hepimiz için çok zor tahmin ediyorum ama güzel düşün güzel olsunRegl belietisi yaşıyorum bide hep aklımda kimyasal gebelik olabilir mi düşüncesi var inşallah düşündüğüm gibi olmaz normal bir gebeliktir Raabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Haklısın canım inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız her şey çok güzel olurİnşallah ama stres etkiler sevdiğin bi şeyleri yapmaya çalış bu bir iki gün hepimiz için çok zor tahmin ediyorum ama güzel düşün güzel olsun
Baya belirgin canım farklı markayla da dene istersenKızlar merhaba benim adetimin yarından itibaren başlaması gerekiyor. Ama ben galiba hamilelik belirtileri görüyorum. Test yaptım 10 dakikadan sonra ikinci çizgi çıktı sizce bu kabul edilir mi? Resmini de bırakayım
Merhaba adet oldunuz mu acaba benim de bu şekilde çıktı testim birkaç gün önce. Bugün artimed erken gebelik yaptım negatif. Adetim hep 30. Günde olur pazar günü adet olmam gerekiyor normal şartlardaKızlar merhaba benim adetimin yarından itibaren başlaması gerekiyor. Ama ben galiba hamilelik belirtileri görüyorum. Test yaptım 10 dakikadan sonra ikinci çizgi çıktı sizce bu kabul edilir mi? Resmini de bırakayım