Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba. Bugün normalde adet olmam lazımdı. Ben de ovülasyon testi yaptım ilk 5dk’da soldaki gibi çıktı. Bi 15 dk sonra da sağdaki gibi oldu iyice. Ovulasyon testi ile de çok gebeliği öğrenen olmuş ama sabah hamilelij testi yaptım negatifti. Adet günü bu kadar net pozitif olması neden olur, hormonel bir sıkıntı mı?

Eklentiler

• IMG_2340.webp
    IMG_2340.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_2343.webp
    IMG_2343.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar testlerime bakar mısınız marka prodoctor Trendyoldan aldım
Eki Görüntüle 3571063
Ben de trendyoldan aldığım prodoctor marka test yaptım. 4 tane hepsinde silik çizgi gördüm. Kan verince 2,31 çıktı sonucum. Kan vereyim dedim tekrar ama iki gün gecikmeyle adet oldum. Kimyasal geçirmiş olabilirim diye düşünüyorum

Merhaba. Bugün normalde adet olmam lazımdı. Ben de ovülasyon testi yaptım ilk 5dk’da soldaki gibi çıktı. Bi 15 dk sonra da sağdaki gibi oldu iyice. Ovulasyon testi ile de çok gebeliği öğrenen olmuş ama sabah hamilelij testi yaptım negatifti. Adet günü bu kadar net pozitif olması neden olur, hormonel bir sıkıntı mı?
Merhaba kuruma çizgisi olabiliyor ilk 5 dk olan doğru sonuçtur genelde, sonradan kuruduğu icin içteki çizgi belirginlesiyor yanıltıyor

Şuan bir evladım var bir tane daha olsun istiyorum. Kontrollerim hormon testlerim yapıldı şuan hiç bir sıkıntı kist falan yok her şey yolunda dedi doktor. Folik asit verdi hamilelikten önce 3 ay kullanmam için. Son adet tarihim de 17 Mart. 1 haftadır kısa süreyle gelen mide bulantısı yaşıyorum hatta geçenlerde baya zorladı ama üşüttüm diye düşündüm. Bugün de sağ kasığımda bıçak batma hissi oluyor anlık. Halsizlik ve yumurtalık kısmımda hafif çekme gibi bişey oluyor. Kaset test yaptım iki gün önce negatifti. Sizce hamile miyim ?
Merhaba aynı belirtileri yaşıyorum, son adet tarihim 22mart 2 nisanda usg ile bakildiginda solda yumurtam vardi muhtemelen 4nisanda çatladı değerlendirdik, bugun tekrar usg bakıldığında yumurtan catlamis dedi hekim, sol kasikta batma ve kramp hissediyorum gun içinde, halsizlik ve arada gelen anlik ufak bulantı ataklari oluyor idrar testim negatif. Ben de psikolojik mi yoksa gerçekten gebe miyim şüphesi yaşıyorum

Merhaba aynı belirtileri yaşıyorum, son adet tarihim 22mart 2 nisanda usg ile bakildiginda solda yumurtam vardi muhtemelen 4nisanda çatladı değerlendirdik, bugun tekrar usg bakıldığında yumurtan catlamis dedi hekim, sol kasikta batma ve kramp hissediyorum gun içinde, halsizlik ve arada gelen anlik ufak bulantı ataklari oluyor idrar testim negatif. Ben de psikolojik mi yoksa gerçekten gebe miyim şüphesi yaşıyorum
Merhaba bende bayadır takip ediyorum bu sayfayı benimde bi tane çocuğum var bitane daha olsun istiyoruz 2 aydır deniyoruz. 1 nisan yumurtlama zamanı diye görünüyor ama yumurtalama belirtileri olmadı normalde çok net yaşarım belirtileri. Son bir kaç gündür özellikle sol kasığımda hafif hafif ağrılar var sanki akıntım olacakmış gibi hissediyorum ama olmuyor bugünde aşırı bir acıkma ve uyku halim vardı şaşırıyorum kendime acaba hamilelik belirtisi mi yaşıyorum ki

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benim adet gecikmesinden önceki belirtilerim hafif göğüs hasasiyetti sık idrar ve berbattt bir bel ağrısı böyle o bel kemiğini kırmak istiyordum i şidetle bastırıyordumm çünkü gebelik oldggunu bilmiyordum 🙂 ama ikinci gebeliktede öyle olunca direk belimdeki o sidetli ağrıdan anladım ve 3.gebeliktede aynısı oldu yani bunlar benim erken belirtilerim tecrübe ile sabit

canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Merhaba benim adetime 12:13 gün kaldı göğüslerim inanılmaz derecede hassaslaştı ve birkaç gün önce sol kasım şiddetli derecede ağrıdı bel vuran hatta ilaç içtim dayan ası yaptım ben şey olarak düştüm acaba yumurta mı çatladı diye düşündüm ne olabilir sizce

Merhaba bende bayadır takip ediyorum bu sayfayı benimde bi tane çocuğum var bitane daha olsun istiyoruz 2 aydır deniyoruz. 1 nisan yumurtlama zamanı diye görünüyor ama yumurtalama belirtileri olmadı normalde çok net yaşarım belirtileri. Son bir kaç gündür özellikle sol kasığımda hafif hafif ağrılar var sanki akıntım olacakmış gibi hissediyorum ama olmuyor bugünde aşırı bir acıkma ve uyku halim vardı şaşırıyorum kendime acaba hamilelik belirtisi mi yaşıyorum ki
olabilir isterseniz bir idrar testi yapin ama negatif cikabilir veya birkaç gün daha bekleyip öyle test yapin benim testim henüz negatif, adet tarihinden uzak ne kadar test yaparsanız negatif cikma ihtimali o kadar yüksek oluyor

olabilir isterseniz bir idrar testi yapin ama negatif cikabilir veya birkaç gün daha bekleyip öyle test yapin benim testim henüz negatif, adet tarihinden uzak ne kadar test yaparsanız negatif cikma ihtimali o kadar yüksek oluyor
Benim adetime 7 gün var biraz daha bekleyim diyorum

Benim adet gecikmesinden önceki belirtilerim hafif göğüs hasasiyetti sık idrar ve berbattt bir bel ağrısı böyle o bel kemiğini kırmak istiyordum i şidetle bastırıyordumm çünkü gebelik oldggunu bilmiyordum 🙂 ama ikinci gebeliktede öyle olunca direk belimdeki o sidetli ağrıdan anladım ve 3.gebeliktede aynısı oldu yani bunlar benim erken belirtilerim tecrübe ile sabit

Aynı benimde belirtilerim bol bol akıntı olmaya başladı iki gündür yarın test yapacağım

1000015948.webp

Kızlar bata 4 gün var birkaç belirtim olduğu için bu sabah test yaptım predictor marka güvenilir marka diye biliyorum ama yani ilk 3 dakikaya bırakın bir dakika su falan bile geçmeden ikinci çizgi oluştu Sizce sevinmeli miyim bilmiyorum

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Geçen ay kasık ağrısı yaşadım, idrar kokum değişti vb hamileyim diye şüpheleniyorum günlerce doktora gitmedim sonra idrar yaparken yanma hissi olunca ağrılarda çekilmez hal aldı bı gittim enfeksiyon olmuşum. Burada bazı belirtiler görmüştüm gebelik var sandım ama yokmuş böyle vücudumu çok dinlediğim için var gibi hissettim maalesef hem hayal kırıklığı hem stresle adet surecimde değişti. En doğru belirti adet gecikmesiymis onu anladım

Kizlar sizce adete 10 gün kala yerleşme lekelenmesi olur mu benim 19 nisan adet günüm ve bugun sabah akıntı ile karışık çok az kanamam oldu

Back
X