Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Cok acimasizlar hic dusunmuyorlar sinir bozucu iste hayirlisi olsun

Cok acimasizlar hic dusunmuyorlar sinir bozucu iste hayirlisi olsun
Herseye gogus gercez canim guclu olcaz bize bzden baskasi hicbseymze yardm edemiyor oglumun sunnetine ben girdim sunnet sonrasi bakimi ben yaptm ailemdeki herkes cekindi dayanamadilar peltekti dilinin altindaki zari kestiler ben girdim ne agladim ne korktum esim dayanamadi hastaneye bile gelmedi tek basima aldim gttim annem geldi oda ben giremem dedi bu benjm cocugum o zaten cani yanan ben neyden korkacagm dedim dogum icin bile herkese kulagmi kapadm normal dogum yaptim zordu elbet ama inanin isteynce basaramayacagmz sey yok dogumu yaptm cocugu kucagma verdi doktor yurudum ciktim yatacagim odaya gttim ilk cocugum ve ben yatmadim altini gestm uyuttum emzirdim basarmak zorundasn dedim kendime eminim suan burda yazan hepiniz ayni guce sabira sahipsniz insallah bebisler cok bekletmez bizi hepimizi

Daha silik gibi duruyor. Kaç gün oldu canım adet tarihinden bu yana
21 ekim 10. Gundu canim 13. Gundeyim suan canim kasiklarimda agriyo akintmda var yaptgm testlerde koyu bakalim nezaman siliklesecek havuc yiyorum dunden beri catlasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…