- 22 Ekim 2023
- 15
- 3
- 24
Cok acimasizlar hic dusunmuyorlar sinir bozucu iste hayirlisi olsunCanim
benim kanamam vardi gebeyken ilk aylar kanama yani kirmizi ama kan degerimde yukseliyo kan veriyorm ve doktr dediki saglikliysa tutunur yapcak bsey yok ben endiseliyim kadin okadar rahat soylediki bunu aglayamadm bebegme uzulursem bise olur benm yuzumden diye korumam gerek ve doktr yardmci olmuyor malesef bazi doktorlar cok acimasiz canim
Amin inshallah allah kimsenin yani isteyenin kucagini bos birakmasinÜzülme canım boş konuşmuş. Allah en kısa zamanda doldursun kucağını inşaallah aratmasın güzel haberler vereceksin bize inanıyorum modunu düşürme kimse için
Ay ben de evin tek çocuğunu aldım ahhahahahhaBence de. Hatta nasil bir iyilik yapıp dua aldılarsa bizim gibi eşe sahip olmuşlar. Hatta eşim diyor ki Kadir gecesinde doğmuşum. Evin tek çocuğunu aldım
Sende şanslisin canım benim. Tek çocukla evlenmek bence şans. Senin varmı çocuk ne kadar zamandır evlisinAy ben de evin tek çocuğunu aldım ahhahahahha
Bence de öyle çok şükür canımSende şanslisin canım benim. Tek çocukla evlenmek bence şans. Senin varmı çocuk ne kadar zamandır evlisin
O yok ama katir kutur yedimHatta katı meyve sıkacağı varsa yap suyunu iç hemen
Suyunu elde edemiyorum suan ama soydum yedim aklimiza gelmskenEvet öyleymis hatta suyunu içmek çok faydalı diye duydum
Bence de. Hatta nasil bir iyilik yapıp dua aldılarsa bizim gibi eşe sahip olmuşlar. Hatta eşim diyor ki Kadir gecesinde doğmuşum. Evin tek çocuğunu aldım
Herseye gogus gercez canim guclu olcaz bize bzden baskasi hicbseymze yardm edemiyor oglumun sunnetine ben girdim sunnet sonrasi bakimi ben yaptm ailemdeki herkes cekindi dayanamadilar peltekti dilinin altindaki zari kestiler ben girdim ne agladim ne korktum esim dayanamadi hastaneye bile gelmedi tek basima aldim gttim annem geldi oda ben giremem dedi bu benjm cocugum o zaten cani yanan ben neyden korkacagm dedim dogum icin bile herkese kulagmi kapadm normal dogum yaptim zordu elbet ama inanin isteynce basaramayacagmz sey yok dogumu yaptm cocugu kucagma verdi doktor yurudum ciktim yatacagim odaya gttim ilk cocugum ve ben yatmadim altini gestm uyuttum emzirdim basarmak zorundasn dedim kendime eminim suan burda yazan hepiniz ayni guce sabira sahipsniz insallah bebisler cok bekletmez bizi hepimiziCok acimasizlar hic dusunmuyorlar sinir bozucu iste hayirlisi olsun
Bende 14 aydır evliyim benimde olacak inşaallah tez zamanda benim yaş 39 seninBence de öyle çok şükür canımhenüz yok iki buçuk yıllık evliyim inşaallah en kısa zamanda ben de istiyorum senin var mıydı
İyi yapmışsin yarasın canım bebiş olsun inşallahO yok ama katir kutur yedim
Afiyet olsun cnm bebiş olsunSuyunu elde edemiyorum suan ama soydum yedim aklimiza gelmsken
Ayy ablam sayılırsın ben 27 yaşındayımBende 14 aydır evliyim benimde olacak inşaallah tez zamanda benim yaş 39 senin
Amin canim insallah bu ay hamis haberleri almaya baslayalim insallah
İnşallah canım ya senin yaş küçük daha ben biraz sınırdayim ondan aceleci davranıyorum canım hayırlısı il ile bu ay herşey çok güzel olacak
Daha silik gibi duruyor. Kaç gün oldu canım adet tarihinden bu yanaEki Görüntüle 3323066 kizlar bugunku ovulasyon testim
21 ekim 10. Gundu canim 13. Gundeyim suan canim kasiklarimda agriyo akintmda var yaptgm testlerde koyu bakalim nezaman siliklesecek havuc yiyorum dunden beri catlasin diyeDaha silik gibi duruyor. Kaç gün oldu canım adet tarihinden bu yana
Anladım canım çatlamak üzere o zaman inşaallah21 ekim 10. Gundu canim 13. Gundeyim suan canim kasiklarimda agriyo akintmda var yaptgm testlerde koyu bakalim nezaman siliklesecek havuc yiyorum dunden beri catlasin diye
Insallah canim ilkkez pim gorcem merak ediyorumAnladım canım çatlamak üzere o zaman inşaallah