Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canim benim adet gecikmesi sagliksiz beslenme ve uyku bozuklugunda hormonlarin bozulmasi nedeniyle yumurtanin gec catlamasndan yada catlamamasindan oluyor doktor cok snir bozucuymus unut sen onu var oyle doktorlar malesef banada denk geldi biliyorm o hissi ama unut sen onu anne olcaksn buna odaklan canim kilo vermen gerekiyosa verrsin dahiliye bolumune bi kan verrsin o sana soyle nasil beslenmen gerektgni herseyn cozumu var ki kilo en basiti guzrl dusuncez olumsz herseyi uzak tutucaz stres bize yaramiyor

Aynen canım haklısın bakalim bende biseyelr düşünüyorum ama nedendir bilmem ilk defa.bu ay fazla olsun istiyorum fazla umutlandim nedense

Aynen ama moralimi okdar bozdu ki sinirim alt ist oldu sok oldumne dicegimi bilemedim o an sasirdim sadece

Üzülme canım boş konuşmuş. Allah en kısa zamanda doldursun kucağını inşaallah aratmasın güzel haberler vereceksin bize inanıyorum modunu düşürme kimse için

Aynen canım haklısın bakalim bende biseyelr düşünüyorum ama nedendir bilmem ilk defa.bu ay fazla olsun istiyorum fazla umutlandim nedense
Insallah yakindir mujden bende yumurtlama testimi yaptm aticam smdi koyu catlamamis daha yine gec catlamaz umarim catlatma yollari aryorm bende ne yesem catlar diye olcak insallah yakin zamanda canim

Canim
Aynen ama moralimi okdar bozdu ki sinirim alt ist oldu sok oldumne dicegimi bilemedim o an sasirdim sadece
benim kanamam vardi gebeyken ilk aylar kanama yani kirmizi ama kan degerimde yukseliyo kan veriyorm ve doktr dediki saglikliysa tutunur yapcak bsey yok ben endiseliyim kadin okadar rahat soylediki bunu aglayamadm bebegme uzulursem bise olur benm yuzumden diye korumam gerek ve doktr yardmci olmuyor malesef bazi doktorlar cok acimasiz canim

kizlar bugunku ovulasyon testim daha catlamamis ama 2-3 gune catlamasi lazim takvimime gore umarim vaktinde catlar cok buyursede zor adet oluyorm vaktinde catlasinda dollensin insallah catladiktan 14 gun sonra adet oluyo adetim de gecikir gec catlarsa oyy oy surekli dusuncek yeni bisey cikiyor

Ha gayret canim olucak inşaallah yarın falan çatlar herhalde artık

Ha gayret canim olucak inşaallah yarın falan çatlar herhalde artık
Ay catlamasi icin su icmem lazim bol yurumem lazim avokado olgunlastryodu catlatyodu yarin alayim yiyeyim esim diyoki cocugu zorla tutturacaksin senden korkuyorum kafaya koyunca elinden kacmak mumkun degil

Cok erken canim cikmaz 1 gun kala yada 2 gun gecince silik cizgi cikiyor bende kasklarda sizi yasiyorm adetime 13 gun var yumurtlama zamanimdayim ovulasyon testi yapiyorum daha catlamamis testlere gore onun sizisi sanirim benmki seninkide oyledir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…