• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Markası artimed mi
Arkadaşlar merhaba adetime bir hafta kala çok az bir kırmızılık oldu sonra iki gün kahverengi az az geldi erken oldum herhalde dedim ama olmadı adetim şu an 4 gün geçti testler negatif fakat benim adetim hiç gecikmez bugün böyle belli belirsiz kahverengi gibi akıntı geldi geç döllenme falan olabilir mi yani testler de çıkmayıp şimdi de sağ alt karın bölgemde hafif bir çekme var gibi

Arkadaşlar merhaba adetime bir hafta kala çok az bir kırmızılık oldu sonra iki gün kahverengi az az geldi erken oldum herhalde dedim ama olmadı adetim şu an 4 gün geçti testler negatif fakat benim adetim hiç gecikmez bugün böyle belli belirsiz kahverengi gibi akıntı geldi geç döllenme falan olabilir mi yani testler de çıkmayıp şimdi de sağ alt karın bölgemde hafif bir çekme var gibi
Bilemiyorum valla kan ver 3 5 gün sonra

Ya kızlar pik yapmadan böyle çıktı geri ben anlamadm dünkü daha koyuydu bir kaç mesaj üstteki dün. Şimdi yaptığımı da buraya ekliyorum lütfen yardımcı olun 😔

Eklentiler

• 1000066316.jpg
    1000066316.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar biraz bekleyince böyle oldu ama 1 saat falan geçti bi de yaptığım ortam çok soğuktu iş yerindeydim

Eklentiler

• 1000066334.jpg
    1000066334.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 59
Hanımlar merhaba ben adet günüm geçeli bir hafta oluyor bugün test yaptım pozitif çıktı çok şükür 5+0 günlük ama henüz doktora gitmedim her hangi bir hapta kullanmıyorum bizim için biraz süpriz bir haber oldu ama bugün testi yaptıktan sonra kahve rengi leke geldi sizce normalmi perşembe doktora gideceğim inşallah her şey yolundadır leke yoğun değil ara ara hafif geliyor kahve rengi bu arada daha önce 6 haftalıkken düşük yaptım. Yine aynı şeyleri yaşamaktan biraz korkuyorum açıkçası böyle bir lekeyle ilk defa karşılaşıyorum düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler 🙏🏻

Merhaba adetime 10 gün kala göğsümde ağrı ve yanma oldu iki üç gün sürdü daha önce hayatımda yaşamadığım bişeydi ama şuan hiçbir ağrı veya sızı yok hormonlardan dolayı mı oldu gebelik olduğundan mı böyle birşey yaşayan oldu mu şuan adetime 4 5 gün var ara ara karnımda batmalar hissediyorum onun haricinde regl belirtim yok

Hanımlar merhaba ben adet günüm geçeli bir hafta oluyor bugün test yaptım pozitif çıktı çok şükür 5+0 günlük ama henüz doktora gitmedim her hangi bir hapta kullanmıyorum bizim için biraz süpriz bir haber oldu ama bugün testi yaptıktan sonra kahve rengi leke geldi sizce normalmi perşembe doktora gideceğim inşallah her şey yolundadır leke yoğun değil ara ara hafif geliyor kahve rengi bu arada daha önce 6 haftalıkken düşük yaptım. Yine aynı şeyleri yaşamaktan biraz korkuyorum açıkçası böyle bir lekeyle ilk defa karşılaşıyorum düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler 🙏🏻
Gözünüz aydın. Yerleşme kanaması olabilir düşük olsa kanama şeklinde olurdu içinizi ferah tutun Allahın izniyle bebiş sizinle ❤️

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Kasıklarımda adet öncesi sancılarım gibi hafif hafif sancılar vardı ve aşırı kokuya duyarlıydım en hafif kokuyu alıyordum ve midemi bulandırıyordu koku o şekilde gebe olduğumu anladım

Kasıklarımda adet öncesi sancılarım gibi hafif hafif sancılar vardı ve aşırı kokuya duyarlıydım en hafif kokuyu alıyordum ve midemi bulandırıyordu koku o şekilde gebe olduğumu anladım
Ne zaman basladi bu belirtiler? Bnim de batma var kokuya hassasim adetime bes gun kaldi biraz anlatirmisiniz hayirli olsun bu arada

Merhaba arkadaşım hiç korkma bir tane kimyasal gebelik geçirdim onun üstüne yeniden hamile kaldığımda çok ama çok aşırı kanamam başladı 11.hafta da her seferinde düştü dediğim bebeğim şu an 5 yaşında Allahım sağlıklı uzun ömürler versin hepsine o yüzden içini rahat tut şu an da ben de 6 gündir adet olmadım ilk defa yaşıyorum geçen gün sormuştum ben de senin bilgilerinden faydalanayım o zaman :) test yaptım gecikmenin iki ve üçüncü günü negatifti şimdi 6 gün oldu fakat benim de lekelenmem var ama adet olamıyorum testin 1 hafta sonra mı pozitif çıktı önce yaptığında çıkmadı mı

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
IMG_1595.jpeg

Kızlar bu ne şimdi anlamadım? Adetim 8 gün geçti akıntım da var kan verdim sonucu yarın çıkacak sabredemedim yaptım bu çıktı bi öncekinde de hafif silik çıktı????

Eki Görüntüle 3511432
Kızlar bu ne şimdi anlamadım? Adetim 8 gün geçti akıntım da var kan verdim sonucu yarın çıkacak sabredemedim yaptım bu çıktı bi öncekinde de hafif silik çıktı????
Merhaba canım bu silik çizgi ilk belirginleştiğinde böyle miydi yoksa 5 dk geçtikten sonra mı oluştu ? Eğer değilse test bozuk olabilir

Kızlar hiç bir belirti aramayın sadece hamile olma ihtimaline karşı dikkatli olup regli tarihinin geçmesini bekleyin ben her ay belirti yaşardım kasık ağrısı bel ağrısı söylediğiniz bi çok belirtiyi hamile olabilirim diye heveslenirdim ama sonuç hüsran olurdu hamile kaldığım ay hiç bir belirti yaşamadım hatta hamile kalamadım diye üzülmüştüm oyüzden kendinizi dinlemeyin belkide dinledikçe belirti buluyoruz piskolojikmen

Kızlar hiç bir belirti aramayın sadece hamile olma ihtimaline karşı dikkatli olup regli tarihinin geçmesini bekleyin ben her ay belirti yaşardım kasık ağrısı bel ağrısı söylediğiniz bi çok belirtiyi hamile olabilirim diye heveslenirdim ama sonuç hüsran olurdu hamile kaldığım ay hiç bir belirti yaşamadım hatta hamile kalamadım diye üzülmüştüm oyüzden kendinizi dinlemeyin belkide dinledikçe belirti buluyoruz piskolojikmen
Aslında doğru diyorsun da işte ah sabırsizlk

Kızlar selam dün regli olmam lazımdı ama olmadım kahverengi koyu leke geldi dün ve bugün ama çok az 1 haftaya yakındır göğüslerim sızlıyor kaset test yaptım negatif 1 gün geçti reglim sizce yarın sabah erken gebelik yapsam çıkar mı ya da gebelik var mıdır

Kızlar selam dün regli olmam lazımdı ama olmadım kahverengi koyu leke geldi dün ve bugün ama çok az 1 haftaya yakındır göğüslerim sızlıyor kaset test yaptım negatif 1 gün geçti reglim sizce yarın sabah erken gebelik yapsam çıkar mı ya da gebelik var mıdır
Akıntında artış olmazsa regli gününden sayarak 10. Günde net sonuç alırsın erken gebelik testi yaparsan gecikmenin ilk gününden öğrenebilirsin ama en neti kan testi beta hcgne baktırabilirsin 🙏🏻

Back