Evet uygulama ile takip ediyorummm bu akşam da değerlendirdim artık yarın son kez değerlendiririm ayın 19 unda reglim bitti 22 sinden beri her geceyi değerlendirdim inşallah olur fazlada umutlanmak istemiyorum ya olmazsa bu kadar denemeyeYarın bir daha dene canım garanti olsun inşaallah oluruygulama ile mi takip ediyorsun
Bence testiniz bugün pik olmuş. İlk yaptığınız da pik gibi duruyor, üşenmedim ilk halini bulup baktım. Ilk halinde silik çizgiymiş. Burada koyulaştıktan sonra pikmiş gibi gözüküyor. Ama diğer testlerin ilk hali pik değil gibi geldi bana. Bugünkü net koyu çıkmış. Yarın bir tık daha koyu çıkabilir. Muhtemelen ertesi güne de çatlar. Bakın benim adetin 16.günü pik oldu. 17.günü pik devam etti, çizgi c çizgisinden daha koyu idi. 17. günün gecesi silikleşmeye başladı yani çatladı. Resim atayım aynı marka sizinkiyle. Ilk hali daha net. Ondan bir de sonradanki halini ve çatlama attım.Eki Görüntüle 3323625
Kizlar yaptim testi yine koyu
Deniyorum ama catlamiyo bu yumurta bu strese sokuyo bu seferİyi yapıyorsun canım pozitif enerji çok önemli her şeyde olduğu gibi
Cok tesekkur ederimBence testiniz bugün pik olmuş. İlk yaptığınız da pik gibi duruyor, üşenmedim ilk halini bulup baktım. Ilk halinde silik çizgiymiş. Burada koyulaştıktan sonra pikmiş gibi gözüküyor. Ama diğer testlerin ilk hali pik değil gibi geldi bana. Bugünkü net koyu çıkmış. Yarın bir tık daha koyu çıkabilir. Muhtemelen ertesi güne de çatlar. Bakın benim adetin 16.günü pik oldu. 17.günü pik devam etti, çizgi c çizgisinden daha koyu idi. 17. günün gecesi silikleşmeye başladı yani çatladı. Resim atayım aynı marka sizinkiyle. Ilk hali daha net. Ondan bir de sonradanki halini ve çatlama attım.
2 günde bir de yeterli diyorlardı burda okuduğum kadarıyla biliyorum ben de. Sperm kalitesi de önemliymiş çünkü kaliteyi düşürmemek adına 2 günde bir deniyordu. Ama iyi yapmışsın sorun yok elinden geleni yapıp akışına bırakmaya çalışEvet uygulama ile takip ediyorummm bu akşam da değerlendirdim artık yarın son kez değerlendiririm ayın 19 unda reglim bitti 22 sinden beri her geceyi değerlendirdim inşallah olur fazlada umutlanmak istemiyorum ya olmazsa bu kadar denemeye
Canım az kaldı bugün yarın çatlar merak etmeDeniyorum ama catlamiyo bu yumurta bu strese sokuyo bu sefer
Insallah canim insallahCanım az kaldı bugün yarın çatlar merak etme
Hadi hayırlısı, bugün ya biraz daha koyulaşması ya da biraz silikleşmesi lazım. Bakayım ben de unutmazsam.Cok tesekkur ederimbu bana cok yardimci oldu benmde ilk testim adetten snraki 10. Gun onuda yazayim bende yanlarina banada dun digerlerinden daha koyu geldi umarim bugun yarin catlar duni degerlendrmedim daha siliklesmedi diye onceki gnu degerlendrmstik nasip olursa bugunude degerlendririm kocamda gozumdeki cocuk askini gordu adam korktu gbi o istyodu beni ikna etti ben bekledgnden hizli ciktm sanirim
Çatlama olduğu zaman bende acayip sağ kasık ağrısı oldu birkaç gün sürdü. Nasıl çatladı artıkın bilmiyorum. Bayağıdır bu kadar ağrım olmadıydı.Insallah canim insallahkasiklarim agriyor 3-4 gundur akintimda durdu bakalim aksamki test ne diyecek bize
Sivi almayi biraktm saat sayiyorum smdiHadi hayırlısı, bugün ya biraz daha koyulaşması ya da biraz silikleşmesi lazım. Bakayım ben de unutmazsam.
Benimde kask agrm cok heycanla cabaliyorz bakalim sonuc nolcakÇatlama olduğu zaman bende acayip sağ kasık ağrısı oldu birkaç gün sürdü. Nasıl çatladı artıkın bilmiyorum. Bayağıdır bu kadar ağrım olmadıydı.
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı
Canim benim goguslerim yumurtlamadan hemen sonra cok farkli bi sekilde şişti , 2 gun suren implantasyon kanamasi oldu adet gunumden 3 gun once, adet gunumden onceki hafta agzimda metalik tat vardi cok hafif mide bulantısı sag kasigimdan giren batarlar bacagima vuruyordu ve nefesimi kesecek gibi oluyodu ama cok agrili degildiErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
B
Ben eczaneden ovulasyon diye aldım hep gebelik çıktı sen nerden aldınBugunku testim kizlarEki Görüntüle 3324170
Koyu gibi sanki hala canım bana mı öyle geliyor acabaBugunku testim kizlarEki Görüntüle 3324170
Koyu evet canim bakalim nekadar koyu devam edecekKoyu gibi sanki hala canım bana mı öyle geliyor acaba
Ay inşallah gönlünce olurInternetten aldim canim ben testleri