Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Dayanamadim gittim doktora benim kendi doktorum gitmis baskasina gittim o doktoru hice sevmedim cok alay eden bir doktor kilom 68/70 boyum 1,66 biraz fazlam var evet ama veremiyorum hergun aliyorum beslenmeme dikkat ettigim halde bana diyor kilo ver anlatim derdimi tekrar dedi kilo ver tamam dedim sonra 10 kere daha kilo ver dedi harta odadan cikarken yine dedi herneyse alttan muane edince canimi yakti bi tik kan pihtisi geldi kucuk ama sonra triot ve beta ve prolaktin e bakildi hersey normal beta negatif addt sokturucu verdi ama ben kullanmak istemiyorum cunku o da benim canimi cok acityor onu icince karnimin agrisindan yatalak oluyorum resmen hatta asistan dedi ki isterseniz kullanmayin bir kac gun sonra tekrar kan testi yaptir zaten e nabizda (Negatif 0-5) <1.20 UIM birdeyler yaziyor kafam karisti neden gectigim de belli degil doktor da cok alay etti sinirimi bozdu dedim 3 senedir cocugum olmuyor ve bununla bile dalga gecti inanabilirmisiniz ‘zaten 3 senedir olmuyorsa suan da olacagini beklemiyorsunuzdur herhalde’ dedi bi affaladim hani bunu allah bilir mucizeleri allah yaratir bunu bu sekilde soylemesi beni cokcokcok uzdu herneyse butun moralim keyfimi kaciran bir doktor hikayesi
Canim benim adet gecikmesi sagliksiz beslenme ve uyku bozuklugunda hormonlarin bozulmasi nedeniyle yumurtanin gec catlamasndan yada catlamamasindan oluyor doktor cok snir bozucuymus unut sen onu var oyle doktorlar malesef banada denk geldi biliyorm o hissi ama unut sen onu anne olcaksn buna odaklan canim kilo vermen gerekiyosa verrsin dahiliye bolumune bi kan verrsin o sana soyle nasil beslenmen gerektgni herseyn cozumu var ki kilo en basiti guzrl dusuncez olumsz herseyi uzak tutucaz stres bize yaramiyor

Kendine ugras bul cok yogun bir tempo hazirla kendne bi ugrasin olursa unutyosun canim ben okdar cok gezdim ak5vteler yaptmki kendmi nasil yoruyodm aksam bayilip uyuyodum hic bos vakit brakmyodum kendme bide kimseye kulak asmamaya karar vermstim aklima gekdi birde gebelik meditasyonlari var youtube da onlari dinliyodum gebelige hazirlik meditasyonlari
Aynen canım haklısın bakalim bende biseyelr düşünüyorum ama nedendir bilmem ilk defa.bu ay fazla olsun istiyorum fazla umutlandim nedense

Canim benim adet gecikmesi sagliksiz beslenme ve uyku bozuklugunda hormonlarin bozulmasi nedeniyle yumurtanin gec catlamasndan yada catlamamasindan oluyor doktor cok snir bozucuymus unut sen onu var oyle doktorlar malesef banada denk geldi biliyorm o hissi ama unut sen onu anne olcaksn buna odaklan canim kilo vermen gerekiyosa verrsin dahiliye bolumune bi kan verrsin o sana soyle nasil beslenmen gerektgni herseyn cozumu var ki kilo en basiti guzrl dusuncez olumsz herseyi uzak tutucaz stres bize yaramiyor
Aynen ama moralimi okdar bozdu ki sinirim alt ist oldu sok oldumne dicegimi bilemedim o an sasirdim sadece

Benim kendi doktorum vardi 4/4luk ama gitmis cok uzuldum bu adam daha da uzdu cok bozdu moralimi ben hic aglamadim cocugum olmuyor diye allah bilir dedim herzaman ama bu oyle kosunca ilk defa agladim hani benim elimde degil ben bir kadin olarak ilk defa gecikince cok sevindim cunku ben bir KADINIM ama beyfendi alay etti cok sarsildim ne diyecegimi bilemedim kilomla dalga gecti abi veremiyorum cok saglikli besleniyorum dikkat ediyorum ac birakmiyorum ama gec saatte yeme huyum yok hamur yemem ama aliyorum anlamadim bende mide botoxu oldum o bile yaramadi veremiyorum bununla alay etmesi birde nebikim yanuzuldum keske cocugum olsa da bunlari duymasaydim allah buyuk
Üzülme canım boş konuşmuş. Allah en kısa zamanda doldursun kucağını inşaallah aratmasın güzel haberler vereceksin bize inanıyorum modunu düşürme kimse için 💐❤️

Aynen canım haklısın bakalim bende biseyelr düşünüyorum ama nedendir bilmem ilk defa.bu ay fazla olsun istiyorum fazla umutlandim nedense
Insallah yakindir mujden bende yumurtlama testimi yaptm aticam smdi koyu catlamamis daha yine gec catlamaz umarim catlatma yollari aryorm bende ne yesem catlar diye 😇 olcak insallah yakin zamanda canim

Canim
Aynen ama moralimi okdar bozdu ki sinirim alt ist oldu sok oldumne dicegimi bilemedim o an sasirdim sadece
benim kanamam vardi gebeyken ilk aylar kanama yani kirmizi ama kan degerimde yukseliyo kan veriyorm ve doktr dediki saglikliysa tutunur yapcak bsey yok ben endiseliyim kadin okadar rahat soylediki bunu aglayamadm bebegme uzulursem bise olur benm yuzumden diye korumam gerek ve doktr yardmci olmuyor malesef bazi doktorlar cok acimasiz canim

20231023_212810.jpg
kizlar bugunku ovulasyon testim daha catlamamis ama 2-3 gune catlamasi lazim takvimime gore umarim vaktinde catlar cok buyursede zor adet oluyorm vaktinde catlasinda dollensin insallah 🙏🙏🙏 catladiktan 14 gun sonra adet oluyo adetim de gecikir gec catlarsa oyy oy surekli dusuncek yeni bisey cikiyor 😀

Eki Görüntüle 3322570 kizlar bugunku ovulasyon testim daha catlamamis ama 2-3 gune catlamasi lazim takvimime gore umarim vaktinde catlar cok buyursede zor adet oluyorm vaktinde catlasinda dollensin insallah 🙏🙏🙏 catladiktan 14 gun sonra adet oluyo adetim de gecikir gec catlarsa oyy oy surekli dusuncek yeni bisey cikiyor 😀
Ha gayret canim olucak inşaallah 😂 yarın falan çatlar herhalde artık 😇

Ha gayret canim olucak inşaallah 😂 yarın falan çatlar herhalde artık 😇
Ay catlamasi icin su icmem lazim bol yurumem lazim avokado olgunlastryodu catlatyodu yarin alayim yiyeyim 😀 esim diyoki cocugu zorla tutturacaksin senden korkuyorum kafaya koyunca elinden kacmak mumkun degil 😀😀

Kızlar merhabalar inşallah benimle aynı durumu yaşayan vardır da bir umut ışığı olur. 12 eylülde adet oldum beş gün sürdü ve bitti. Sonra 29 eylül de yani 12 gün sonra tekrardan adet oldum ilk gün leke şeklinde 2-3 gün yoğun 4. Gün leke şeklinde (çok koyu) bitti. Bundan 1-2 hafta önce baş dönmesi çok fazla yaşıyordum, göğüs ağrım vardı, ateşim bi yükseliyor bi düşüyordu.Diğer adetime 12 gün kala test yaptım ve negatif çıktı. Şuan adetime 3 gün var ve belirtilerim gitti sadece göğüsümde kaşıntı ve kasıklarımda çok nadir sızı oluyor. Sizde hamilelik olsaydı adetime 12gün kala yaptığım testte çıkar mıydı?
Cok erken canim cikmaz 1 gun kala yada 2 gun gecince silik cizgi cikiyor bende kasklarda sizi yasiyorm adetime 13 gun var yumurtlama zamanimdayim ovulasyon testi yapiyorum daha catlamamis testlere gore onun sizisi sanirim benmki seninkide oyledir belki

X