- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
Canim benim adet gecikmesi sagliksiz beslenme ve uyku bozuklugunda hormonlarin bozulmasi nedeniyle yumurtanin gec catlamasndan yada catlamamasindan oluyor doktor cok snir bozucuymus unut sen onu var oyle doktorlar malesef banada denk geldi biliyorm o hissi ama unut sen onu anne olcaksn buna odaklan canim kilo vermen gerekiyosa verrsin dahiliye bolumune bi kan verrsin o sana soyle nasil beslenmen gerektgni herseyn cozumu var ki kilo en basiti guzrl dusuncez olumsz herseyi uzak tutucaz stres bize yaramiyorDayanamadim gittim doktora benim kendi doktorum gitmis baskasina gittim o doktoru hice sevmedim cok alay eden bir doktor kilom 68/70 boyum 1,66 biraz fazlam var evet ama veremiyorum hergun aliyorum beslenmeme dikkat ettigim halde bana diyor kilo ver anlatim derdimi tekrar dedi kilo ver tamam dedim sonra 10 kere daha kilo ver dedi harta odadan cikarken yine dedi herneyse alttan muane edince canimi yakti bi tik kan pihtisi geldi kucuk ama sonra triot ve beta ve prolaktin e bakildi hersey normal beta negatif addt sokturucu verdi ama ben kullanmak istemiyorum cunku o da benim canimi cok acityor onu icince karnimin agrisindan yatalak oluyorum resmen hatta asistan dedi ki isterseniz kullanmayin bir kac gun sonra tekrar kan testi yaptir zaten e nabizda (Negatif 0-5) <1.20 UIM birdeyler yaziyor kafam karisti neden gectigim de belli degil doktor da cok alay etti sinirimi bozdu dedim 3 senedir cocugum olmuyor ve bununla bile dalga gecti inanabilirmisiniz ‘zaten 3 senedir olmuyorsa suan da olacagini beklemiyorsunuzdur herhalde’ dedi bi affaladim hani bunu allah bilir mucizeleri allah yaratir bunu bu sekilde soylemesi beni cokcokcok uzdu herneyse butun moralim keyfimi kaciran bir doktor hikayesi