- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
Onlar gbi rahat olup hamileyim diye beklemeden soylemek isterdm bende ya arkdsim evlndi hamle kaldi dogrdu 6 aylikken yine hamile kaldi ve emziriyoduda hayret icjndeym bende emziriyorum 1.5 yasinda cocugum ama korunmadik hic dogumdan beride yani sasiriyor insanBazıları bizim gibi uğraşıyor bazıları da ilk ilişkide hamile kalıyor yada canı isteyince Kader Galiba bazı şeyler
Şans galiba. Senin yine bir evladın var şükür. Benim daha hiç yok içim burkuluyor arkadaşlarimi gördükçe. İnşallah bu sene haberini alacağım kısmetse öyle umut ediyorumOnlar gbi rahat olup hamileyim diye beklemeden soylemek isterdm bende ya arkdsim evlndi hamle kaldi dogrdu 6 aylikken yine hamile kaldi ve emziriyoduda hayret icjndeym bende emziriyorum 1.5 yasinda cocugum ama korunmadik hic dogumdan beride yani sasiriyor insan
Vallah ben cektirdim bir bucuk sene once canimdan can gittiydi ama yone tik yok iste allah nezamana yazarsa serler ya alah ne eylerse guzel eyler beklicez bu arada halen daha olmadim yarina randevu aldim bakalim neler olacakAmin insallah en kisa zamanda bebek haberni alirsnz sizde rahim filmi cekilenler hemen hamile kaliyomus ama guzel dusunelim olcak insallah saglikla gelsin bebislermiz
Kan ister doktor tahlillere bakar bende oyle yapti kan verdm ama kontrole gdemedm smdide randevu alamiyorum degerler normal yaziyor e nabizda amaVallah ben cektirdim bir bucuk sene once canimdan can gittiydi ama yone tik yok iste allah nezamana yazarsa serler ya alah ne eylerse guzel eyler beklicez bu arada halen daha olmadim yarina randevu aldim bakalim neler olacak
Devlet hastanelerde zor oluyor tabi yasadigin il ve ilce de onemli benim kendi doktorum var antalya da ozel hastanede direct onun yanina gidecem bir yandan co kkorkum var biryandan sevinmelimiyim bilmiyomKan ister doktor tahlillere bakar bende oyle yapti kan verdm ama kontrole gdemedm smdide randevu alamiyorum degerler normal yaziyor e nabizda ama
Cok sukur canim benim Ben soyle yaptm cocuk icin beklerken ilk gebelgmden once cocugum olcak inandm ve oldktan snra yasayacagm zorluklari dusundum ve gezdim uyudum yedim ictim hic otrmadim spor salonuna gttim yordum kendimi cocugm olnca yapamayacam dedim her ayda grbrljk tezti yapiyodum negatif uzuluyodm tabikide hemen bi gezmr tatil plani yapiyodum her ay hamama gdyodm sicak ya yumurtam catlasin diye sonra acikcasi inancm azaldi 1 seneyi gecti sonra olmaz diye dusundgm ay gebe oldgmu ogrendim zor bi surec ama hep sagligima sukrettim canim bu surecte hastaneye gderken bile Allah im beni bu dertle getrdgn icin tesekkur ederm baska bi hastalikla gelmedgm icin diye dua ediyodum seninde olcak insallah saglikla bebisin duani eksik etmeŞans galiba. Senin yine bir evladın var şükür. Benim daha hiç yok içim burkuluyor arkadaşlarimi gördükçe. İnşallah bu sene haberini alacağım kısmetse öyle umut ediyorum
Şans galiba. Senin yine bir evladın var şükür. Benim daha hiç yok içim burkuluyor arkadaşlarimi gördükçe. İnşallah bu sene haberini alacağım kısmetse öyle umut ediyorum
Sevin sevin ugrastgn yolda imkansizlikmolsa soyler doktor ugrasabilmek bile cok guzel bu yolda olcak bebis haberide gelicek insallahDevlet hastanelerde zor oluyor tabi yasadigin il ve ilce de onemli benim kendi doktorum var antalya da ozel hastanede direct onun yanina gidecem bir yandan co kkorkum var biryandan sevinmelimiyim bilmiyom
Herkes öyle diyor bıraktığım ay oldu diye. Ama bırakılmıyor ya kafanın bir köşesinde duruyor hep nasıl atayım bilmiyorum ki. Bide etrafımdaki herkesin çocuk yokmu yapın artık yaşın geçiyor vs vs kimseyle görüşesim kalmadı. Sanki Allah verdi de biz yok etmişiz gibi. Yeni evliyiz birwz daha geçsin zaman deyip kapatıyoruz konuyu. Bide eşim de hiZ düşüklüğü ve enfeksiyon çıktı herşey üst üste geliyor bazen. Buna da şükür Allah hayırlısını versin. Mevlam ne eylerse güzel eylerCok sukur canim benim Ben soyle yaptm cocuk icin beklerken ilk gebelgmden once cocugum olcak inandm ve oldktan snra yasayacagm zorluklari dusundum ve gezdim uyudum yedim ictim hic otrmadim spor salonuna gttim yordum kendimi cocugm olnca yapamayacam dedim her ayda grbrljk tezti yapiyodum negatif uzuluyodm tabikide hemen bi gezmr tatil plani yapiyodum her ay hamama gdyodm sicak ya yumurtam catlasin diye sonra acikcasi inancm azaldi 1 seneyi gecti sonra olmaz diye dusundgm ay gebe oldgmu ogrendim zor bi surec ama hep sagligima sukrettim canim bu surecte hastaneye gderken bile Allah im beni bu dertle getrdgn icin tesekkur ederm baska bi hastalikla gelmedgm icin diye dua ediyodum seninde olcak insallah saglikla bebisin duani eksik etme
Anladim ever bende koyde yasiyorum annemin arabasi var o beni heryere goturyorSevin sevin ugrastgn yolda imkansizlikmolsa soyler doktor ugrasabilmek bile cok guzel bu yolda olcak bebis haberide gelicek insallahdevlette zor biraz evet canim ozele gitmek aklima gelmedi bide ozeller uzakta hep tasit kullanmakta istemiyorum
Kendine ugras bul cok yogun bir tempo hazirla kendne bi ugrasin olursa unutyosun canim ben okdar cok gezdim ak5vteler yaptmki kendmi nasil yoruyodm aksam bayilip uyuyodum hic bos vakit brakmyodum kendme bide kimseye kulak asmamaya karar vermstim aklima gekdi birde gebelik meditasyonlari var youtube da onlari dinliyodum gebelige hazirlik meditasyonlariHerkes öyle diyor bıraktığım ay oldu diye. Ama bırakılmıyor ya kafanın bir köşesinde duruyor hep nasıl atayım bilmiyorum ki. Bide etrafımdaki herkesin çocuk yokmu yapın artık yaşın geçiyor vs vs kimseyle görüşesim kalmadı. Sanki Allah verdi de biz yok etmişiz gibi. Yeni evliyiz birwz daha geçsin zaman deyip kapatıyoruz konuyu. Bide eşim de hiZ düşüklüğü ve enfeksiyon çıktı herşey üst üste geliyor bazen. Buna da şükür Allah hayırlısını versin. Mevlam ne eylerse güzel eyler
Guzel haberler yakindir insallah senin icin bzde araba yok otbs vs de gozume geliyor valla ovulasyon testi aldm evde kendim takip edeym diyeAnladim ever bende koyde yasiyorum annemin arabasi var o beni heryere goturyorinkansizlik yok ama hic beklememiyordum reglin gecikecegini va hani hic aklimda yoktu bakalim neler olacak
INsanlar kendi can skntilarindan bunu yapiyolar cok sinir bozucu ama onune gecemiyoruz bununHerkes öyle diyor bıraktığım ay oldu diye. Ama bırakılmıyor ya kafanın bir köşesinde duruyor hep nasıl atayım bilmiyorum ki. Bide etrafımdaki herkesin çocuk yokmu yapın artık yaşın geçiyor vs vs kimseyle görüşesim kalmadı. Sanki Allah verdi de biz yok etmişiz gibi. Yeni evliyiz birwz daha geçsin zaman deyip kapatıyoruz konuyu. Bide eşim de hiZ düşüklüğü ve enfeksiyon çıktı herşey üst üste geliyor bazen. Buna da şükür Allah hayırlısını versin. Mevlam ne eylerse güzel eyler
Çok fazla baş dönmem vardı hala da devam ediyor kasıklarımda ara ara sızılar oluyor yumurtalarım ben buradayım hatırlatması yapıyorlar gibiNe yaptıniz testi tekrarladiniz mi başka belirti oldu mu
Dayanamadim gittim doktora benim kendi doktorum gitmis baskasina gittim o doktoru hice sevmedim cok alay eden bir doktor kilom 68/70 boyum 1,66 biraz fazlam var evet ama veremiyorum hergun aliyorum beslenmeme dikkat ettigim halde bana diyor kilo ver anlatim derdimi tekrar dedi kilo ver tamam dedim sonra 10 kere daha kilo ver dedi harta odadan cikarken yine dedi herneyse alttan muane edince canimi yakti bi tik kan pihtisi geldi kucuk ama sonra triot ve beta ve prolaktin e bakildi hersey normal beta negatif addt sokturucu verdi ama ben kullanmak istemiyorum cunku o da benim canimi cok acityor onu icince karnimin agrisindan yatalak oluyorum resmen hatta asistan dedi ki isterseniz kullanmayin bir kac gun sonra tekrar kan testi yaptir zaten e nabizda (Negatif 0-5) <1.20 UIM birdeyler yaziyor kafam karisti neden gectigim de belli degil doktor da cok alay etti sinirimi bozdu dedim 3 senedir cocugum olmuyor ve bununla bile dalga gecti inanabilirmisiniz ‘zaten 3 senedir olmuyorsa suan da olacagini beklemiyorsunuzdur herhalde’ dedi bi affaladim hani bunu allah bilir mucizeleri allah yaratir bunu bu sekilde soylemesi beni cokcokcok uzdu herneyse butun moralim keyfimi kaciran bir doktor hikayesiGuzel haberler yakindir insallah senin icin bzde araba yok otbs vs de gozume geliyor valla ovulasyon testi aldm evde kendim takip edeym diye
Aynı durum bende de var bnmde üç gün gecikti hep erkene geçerdi önden olurdum ilk kez bu ay oldu bnde hsg çekilmiştim bu ay havalardan falan mi die düşünüyormDemin 2007 deki uyuye yzdim okumaz herhalde kizlar bende 3 gun geciktim test yaptim negatif 3 yildir da evliyim ilk defa gecikme oldu ara sira soltarafima batmalar oluyor hic agrim yok bu ay belirti de yok bende artik sasirdim kan testinden korkuyorum kimseye de suan soyleyemiyorum artik napacagimi sasirdim
Bazıları gerçekten doktor olmasın ya. Doktor olmuş ama insan olamamış hastayla daha nasıl konuşacağını bile bilmiyor deli oluyorum böylelerini gördükçe. O onun ayıbı ve onun sorunu aslında kendisiyle sizinle hiçbir alakası yok. Başka bir doktora gidin eminim çok çok iyilerini bulacaksınızDayanamadim gittim doktora benim kendi doktorum gitmis baskasina gittim o doktoru hice sevmedim cok alay eden bir doktor kilom 68/70 boyum 1,66 biraz fazlam var evet ama veremiyorum hergun aliyorum beslenmeme dikkat ettigim halde bana diyor kilo ver anlatim derdimi tekrar dedi kilo ver tamam dedim sonra 10 kere daha kilo ver dedi harta odadan cikarken yine dedi herneyse alttan muane edince canimi yakti bi tik kan pihtisi geldi kucuk ama sonra triot ve beta ve prolaktin e bakildi hersey normal beta negatif addt sokturucu verdi ama ben kullanmak istemiyorum cunku o da benim canimi cok acityor onu icince karnimin agrisindan yatalak oluyorum resmen hatta asistan dedi ki isterseniz kullanmayin bir kac gun sonra tekrar kan testi yaptir zaten e nabizda (Negatif 0-5) <1.20 UIM birdeyler yaziyor kafam karisti neden gectigim de belli degil doktor da cok alay etti sinirimi bozdu dedim 3 senedir cocugum olmuyor ve bununla bile dalga gecti inanabilirmisiniz ‘zaten 3 senedir olmuyorsa suan da olacagini beklemiyorsunuzdur herhalde’ dedi bi affaladim hani bunu allah bilir mucizeleri allah yaratir bunu bu sekilde soylemesi beni cokcokcok uzdu herneyse butun moralim keyfimi kaciran bir doktor hikayesi
Benim kendi doktorum vardi 4/4luk ama gitmis cok uzuldum bu adam daha da uzdu cok bozdu moralimi ben hic aglamadim cocugum olmuyor diye allah bilir dedim herzaman ama bu oyle kosunca ilk defa agladim hani benim elimde degil ben bir kadin olarak ilk defa gecikince cok sevindim cunku ben bir KADINIM ama beyfendi alay etti cok sarsildim ne diyecegimi bilemedim kilomla dalga gecti abi veremiyorum cok saglikli besleniyorum dikkat ediyorum ac birakmiyorum ama gec saatte yeme huyum yok hamur yemem ama aliyorum anlamadim bende mide botoxu oldum o bile yaramadi veremiyorum bununla alay etmesi birde nebikim yanuzuldum keske cocugum olsa da bunlari duymasaydim allah buyukBazıları gerçekten doktor olmasın ya. Doktor olmuş ama insan olamamış hastayla daha nasıl konuşacağını bile bilmiyor deli oluyorum böylelerini gördükçe. O onun ayıbı ve onun sorunu aslında kendisiyle sizinle hiçbir alakası yok. Başka bir doktora gidin eminim çok çok iyilerini bulacaksınız
Olabilir bende geciktim ama neden yok anlamadim hic birseyAynı durum bende de var bnmde üç gün gecikti hep erkene geçerdi önden olurdum ilk kez bu ay oldu bnde hsg çekilmiştim bu ay havalardan falan mi die düşünüyorm
Test yaptn miOlabilir bende geciktim ama neden yok anlamadim hic birsey