Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Sıvı almamak gerekiyormuş 2 saat öncesine kadar evet ben de yeni öğrendim hadi bu akşam pik olsunnnn

Aynen dogru hersey tek yapiyorsun da ben zaten tekim dugunumde bile kimse yoktu sadece ben ve annem hatta dugunde takilan takilar erkek tarafi takti ama bana degil esime hatta kaynanam kizdi geline takin demisti sonra herkez bana takti allah nasip eder inshallah anne duygusunu bana da herkeze inshallah

Amin insallah canim kadin olmak zor valla hic isten kacamiyoruz yapmasak yapan yok evlennce arkani toplayanda kalmiyo daha zor oluyo hersey

Kizlar iyi aksamlar testi unutmusum yedim ictim bi guzel saate bi baktm 7 simdi saat 10 da yapicam testi ozaman atarm size

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Kızlar selam yumurtlama günüm 26.10
Ayın 23 ünde ve 24 ünde korunmasız ilişkiye girdim doğurganlık yüksek gösteriyordu acaba hamile kalmışmıyımdır 26 sında yumurtlama günüm de tekrar deneyeyim miiii benzer bir durum yaşayan var mı yardımcı olur musunuz

Yarın bir daha dene canım garanti olsun inşaallah olur uygulama ile mi takip ediyorsun

Canim bugünkü sanki daha koyu çıkmış önceki günlere göre
Bana da oyle geldi artik catlasin ya oy oy sakin takilmaktan yoruldum stres hersey uzak tutuyorum olumsz biseyden etkilenmeyeyim diye ama ozgur hisetmyorm boylede kendimi kabugumu kircam az kaldi

Bana da oyle geldi artik catlasin ya oy oy sakin takilmaktan yoruldum stres hersey uzak tutuyorum olumsz biseyden etkilenmeyeyim diye ama ozgur hisetmyorm boylede kendimi kabugumu kircam az kaldi
Hahaahahaha yaaa kıyamam. Her şey olacağına varır merak etme sen elinden geleni yapmaya devam et çatlamak üzere bence zaten rahat bırak kendini canim

Hahaahahaha yaaa kıyamam. Her şey olacağına varır merak etme sen elinden geleni yapmaya devam et çatlamak üzere bence zaten rahat bırak kendini canim
Normalde cabuk sinirlenen bi insanim bastrmaya calisiyorum pozitif bakmaya calisiyorum saglikli ve zamaninda bi yumurtlama yasamk icin dikkat ediyorm stresten uzak duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…