Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Sıvı almamak gerekiyormuş 2 saat öncesine kadar evet ben de yeni öğrendim ☺️ hadi bu akşam pik olsunnnn🥳

Herseye gogus gercez canim guclu olcaz bize bzden baskasi hicbseymze yardm edemiyor oglumun sunnetine ben girdim sunnet sonrasi bakimi ben yaptm ailemdeki herkes cekindi dayanamadilar peltekti dilinin altindaki zari kestiler ben girdim ne agladim ne korktum esim dayanamadi hastaneye bile gelmedi tek basima aldim gttim annem geldi oda ben giremem dedi bu benjm cocugum o zaten cani yanan ben neyden korkacagm dedim dogum icin bile herkese kulagmi kapadm normal dogum yaptim zordu elbet ama inanin isteynce basaramayacagmz sey yok dogumu yaptm cocugu kucagma verdi doktor yurudum ciktim yatacagim odaya gttim ilk cocugum ve ben yatmadim altini gestm uyuttum emzirdim basarmak zorundasn dedim kendime eminim suan burda yazan hepiniz ayni guce sabira sahipsniz insallah bebisler cok bekletmez bizi hepimizi 😇
Aynen dogru hersey tek yapiyorsun da ben zaten tekim dugunumde bile kimse yoktu sadece ben ve annem hatta dugunde takilan takilar erkek tarafi takti ama bana degil esime😂😂 hatta kaynanam kizdi geline takin demisti sonra herkez bana takti😂 allah nasip eder inshallah anne duygusunu bana da herkeze inshallah

Aynen dogru hersey tek yapiyorsun da ben zaten tekim dugunumde bile kimse yoktu sadece ben ve annem hatta dugunde takilan takilar erkek tarafi takti ama bana degil esime😂😂 hatta kaynanam kizdi geline takin demisti sonra herkez bana takti😂 allah nasip eder inshallah anne duygusunu bana da herkeze inshallah
Amin insallah canim 😇 kadin olmak zor valla hic isten kacamiyoruz yapmasak yapan yok evlennce arkani toplayanda kalmiyo daha zor oluyo hersey 🙂😁

Kizlar iyi aksamlar testi unutmusum yedim ictim bi guzel saate bi baktm 7 😁 simdi saat 10 da yapicam testi ozaman atarm size 😇

7144E592-F00F-4E8C-AF56-76FCA968FA38.jpeg

Kizlar yaptim testi yine koyu

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Kızlar selam yumurtlama günüm 26.10
Ayın 23 ünde ve 24 ünde korunmasız ilişkiye girdim doğurganlık yüksek gösteriyordu acaba hamile kalmışmıyımdır 26 sında yumurtlama günüm de tekrar deneyeyim miiii benzer bir durum yaşayan var mı yardımcı olur musunuz

Kızlar selam yumurtlama günüm 26.10
Ayın 23 ünde ve 24 ünde korunmasız ilişkiye girdim doğurganlık yüksek gösteriyordu acaba hamile kalmışmıyımdır 26 sında yumurtlama günüm de tekrar deneyeyim miiii benzer bir durum yaşayan var mı yardımcı olur musunuz
Yarın bir daha dene canım garanti olsun inşaallah olur 😍 uygulama ile mi takip ediyorsun

Canim bugünkü sanki daha koyu çıkmış önceki günlere göre
Bana da oyle geldi artik catlasin ya oy oy 😇 sakin takilmaktan yoruldum stres hersey uzak tutuyorum olumsz biseyden etkilenmeyeyim diye ama ozgur hisetmyorm boylede kendimi 😀 kabugumu kircam az kaldi

Bana da oyle geldi artik catlasin ya oy oy 😇 sakin takilmaktan yoruldum stres hersey uzak tutuyorum olumsz biseyden etkilenmeyeyim diye ama ozgur hisetmyorm boylede kendimi 😀 kabugumu kircam az kaldi
Hahaahahaha yaaa kıyamam. Her şey olacağına varır merak etme sen elinden geleni yapmaya devam et çatlamak üzere bence zaten rahat bırak kendini canim😍

Hahaahahaha yaaa kıyamam. Her şey olacağına varır merak etme sen elinden geleni yapmaya devam et çatlamak üzere bence zaten rahat bırak kendini canim😍
Normalde cabuk sinirlenen bi insanim bastrmaya calisiyorum pozitif bakmaya calisiyorum saglikli ve zamaninda bi yumurtlama yasamk icin dikkat ediyorm stresten uzak duruyorum 😇😇

X