O şekilde gidecek bi süre hemen koyulaşmıyor en azından bende öyle olmuştuKızlar tekrar test yaptım yine silik bi çizgi çikti
Kan testine git bence en azından şüphelerinden kurtulursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O şekilde gidecek bi süre hemen koyulaşmıyor en azından bende öyle olmuştuKızlar tekrar test yaptım yine silik bi çizgi çikti
Amiin amin, size de hayırlı olsun, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin RabbimÇok şükür arkadaşlar. Nisan ayında infertilite takibinde tedavi başlayacakti. Gerek kalmadı. Kan tahlili de yaptırdım. Dileyen herkese hayırlısıyla nasip olsun
Eki Görüntüle 3221279
Benim de 4 gün var adete, umudum var gibiydi ama şu aralar hiç umudum kalmadı sanırım yine hamile değilim, sürekli negatifi görmek yıprattığından gecikmeyi bekleyeceğim bendeMerhaba benim de adetim 5 gün geçti normalde düzenlidir ama bazen bi kaç kere 10 gün gecikip regl olmuştum şimdi yine öyle olacak diye beklemedeyim test ye yapmadım((((
Siz ne kadardır çocuk istiyorsunuzBenim de 4 gün var adete, umudum var gibiydi ama şu aralar hiç umudum kalmadı sanırım yine hamile değilim, sürekli negatifi görmek yıprattığından gecikmeyi bekleyeceğim bende
9 aydır, bu süreçte düşük de yaşadım şimdi tekrar istiyoruz hiç bir sıkıntı da yok ama hâlâ olmadıSiz ne kadardır çocuk istiyorsunuz
Nasip demek ki zamanını bekliyor bizde bekliyoruz 1 seneyi geçyi9 aydır, bu süreçte düşük de yaşadım şimdi tekrar istiyoruz hiç bir sıkıntı da yok ama hâlâ olmadı
Benim 15inde olmam gerekiyordu halen olmadım bekliyorum :) 2 gün geçtiğinde test yaptım akşam saatleriydi negatif çıktı. Biz bayadır istiyoruz tekrar negatif görmekten korkuyorum testte yapmadım tekrar. Göğüslerim çok ağrıyor özellikle sağ göğsüm ağrıyor ve ucuna iğne batıyor gibi oluyorArkadaşlar 17 martda adet olmam gerekiyordu, ama 16 martda test yaptım bir şey çıkmadı şimdi hala adet olmadım. Adet sancısına benzer şeyler var. Bilmiyorum adet mi olacam yoksa hamile miyim haberim yok. Çünkü çok istiyorum bebek, yarın test yapacam allahin izniyle güzel haberler alırım
Bende de aynı oldu, bide yanıyorduBenim 15inde olmam gerekiyordu halen olmadım bekliyorum :) 2 gün geçtiğinde test yaptım akşam saatleriydi negatif çıktı. Biz bayadır istiyoruz tekrar negatif görmekten korkuyorum testte yapmadım tekrar. Göğüslerim çok ağrıyor özellikle sağ göğsüm ağrıyor ve ucuna iğne batıyor gibi oluyor
Hamile misiniz sizBende de aynı oldu, bide yanıyordu
Evet gebelik görünüyor zaten iki çizgi :))10 dk doldu tekrar çektim foto daha netleşti
Var gibi canım günün geçmesini bekle kaset test yapKızlar adetime 2 gün var sizce silik çizgi var mı ???
Bnmde öyleydi erken gebelik testi yapmiştim sabah silkti (,adetime üç gün var ) bu akşam kaset test yaptım pozitifKızlar adetime 2 gün var sizce silik çizgi var mı ???
Bende öyle diye diye rahatlamaya çalışıyorum kendimi, iyice takıntı haline getirmeye başladımNasip demek ki zamanını bekliyor bizde bekliyoruz 1 seneyi geçyi
Adete 3 gün kala mı kaset test pozitiftiBnmde öyleydi erken gebelik testi yapmiştim sabah silkti (,adetime üç gün var ) bu akşam kaset test yaptım pozitif![]()