• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bugün regl olmam gerekiyordu olmadım test yaptım sonuç negatif ama test yanılıyor olabilir mi ???

Yaa inşallah vardır geçen ay ilk denememizdi kimyasal oldu. Bu ayda 2.60 çıkınca acaba dedim artar mı adet olunca ümidimi kestim ama kısa sürünce yine ümitlendim🥹😍 negatifte olsa size haber edeceğim çok teşekkür ederim ♥️
Benımde dün aksam kanamam oldu bugün aşırı agrı vardı baktım cok az gelmıs başkada gelmedı yarın hormon testı verecektim acaba adetmı oldum yok yerlesme kanamasımı napcam bılmıyrojm

Normalde 29 30 gündü döngüm 3 aydır 23 güne düstü yumurtalık kisti var önemsiz dedı bende anlayamadım ne oldugunu
Normalde 29 30 gündü döngüm 3 aydır 23 güne düstü yumurtalık kisti var önemsiz dedı bende anlayamadım ne oldugunu
Kist geciktirmis olabilirmi acaba canım kullandığın ilaç vs varmiydi insallh gebelikten dir 🤲 😊

canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Bende sık idrara çıkıyorum kasıklarımda ağrı var adet günüm geçti ama kanda çıkmadı

canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Merhaba, benim de çok akıntım oluyor buda erken gebeliğe girer mi? ultrasonda küçük bi kesen var dedi doktor iki gün önce kan verdim doktor ne var nede yok diyebilirim dedi tekrardan gel dedi teşekkürler

IMG_1459.jpeg

Back