Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri
Yaa inşallah vardır geçen ay ilk denememizdi kimyasal oldu. Bu ayda 2.60 çıkınca acaba dedim artar mı adet olunca ümidimi kestim ama kısa sürünce yine ümitlendim negatifte olsa size haber edeceğim çok teşekkür ederim
Benımde dün aksam kanamam oldu bugün aşırı agrı vardı baktım cok az gelmıs başkada gelmedı yarın hormon testı verecektim acaba adetmı oldum yok yerlesme kanamasımı napcam bılmıyrojm
Benımde dün aksam kanamam oldu bugün aşırı agrı vardı baktım cok az gelmıs başkada gelmedı yarın hormon testı verecektim acaba adetmı oldum yok yerlesme kanamasımı napcam bılmıyrojm
canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Merhaba, benim de çok akıntım oluyor buda erken gebeliğe girer mi? ultrasonda küçük bi kesen var dedi doktor iki gün önce kan verdim doktor ne var nede yok diyebilirim dedi tekrardan gel dedi teşekkürler