İnşallah ya en son doktora gittiğimde kist falan yoktu herşey gayet iyiydi yumurtlama testinde koyu pozitifi gördükten sonra değerlendirdik sonrasında alt karında yani rahim kısmında batmalar oluşmaya başladı, merak ediyorum 6 gün nasıl sabredereceğim bilmiyorumAynen ben de her türlü ağrı vardı ama adet oldumO ay bi de kist için ilaç kullanıyordum. Belki de ilacın yan etkisiydi bilemiyorum. Kistim geçmiş şimdi bakalım. İnşallah siz hamilesinizdir.
Miratech marka ise bu pozitifEki Görüntüle 3220676 adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla sizce hamile miyim
Miratech marka ise bu pozitif
Silik çizgi var ama o da sayılmıyor mu testi yapınca hemen çikti oyleHamile olunca çift çizgi oluyor hamile değilsiniz bu teste göre
Diğer testleri bilmem ama miratech gebelik yoksa hayalet çizgi bile göstermiyor. Yani ben yaptım 1 gün sonra baktım hala bomboştu:))Hayır prodoctor marka , silik çizgiden dolayi ümitlendim
Bence gebelik sadece çok yeni olduğu için bu kadar silik, siz yarın tekrarlayın biraz biraz koyulaşacaktır. Bende ilk gebeliğimi bu kadar silik bir çizgi ile öğrenmiştim.Eki Görüntüle 3220676 adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla sizce hamile miyim
Yarın sabah tekrarlayıp sonucu sizinle paylaşacağım hadi inşallah pozitif tirBence gebelik sadece çok yeni olduğu için bu kadar silik, siz yarın tekrarlayın biraz biraz koyulaşacaktır. Bende ilk gebeliğimi bu kadar silik bir çizgi ile öğrenmiştim.
İnşallah:)Yarın sabah tekrarlayıp sonucu sizinle paylaşacağım hadi inşallah pozitif tir
Göğüslerim De çok az bi sızı var onun dişinda bir belirti yokİnşallah:)
Peki herhangi bi belirti yaşadınız mı
Evet silik çizgi var kan testine gidebilirsiniz benceKızlar merhaba sizce hamilelik var mı reglime 5 gün var
Evet silik çizgi var kan testine gidebilirsiniz bence
Merhaba benim de adetim 5 gün geçti normalde düzenlidir ama bazen bi kaç kere 10 gün gecikip regl olmuştum şimdi yine öyle olacak diye beklemedeyim test ye yapmadımBence gebelik sadece çok yeni olduğu için bu kadar silik, siz yarın tekrarlayın biraz biraz koyulaşacaktır. Bende ilk gebeliğimi bu kadar silik bir çizgi ile öğrenmiştim.
Regl zamanınız yaklaşırken göğüs hassasiyetiniz oluyor muydu normaldeGöğüslerim De çok az bi sızı var onun dişinda bir belirti yok
Sabah tekrarlayım kasık batması bel ağrısı vardı daha sonrada kan testine giderim hayırlısıylaMerhaba benim de adetim 5 gün geçti normalde düzenlidir ama bazen bi kaç kere 10 gün gecikip regl olmuştum şimdi yine öyle olacak diye beklemedeyim test ye yapmadım((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?