• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Geçmiş olsun canım ben de ilk gebelikte düşük yaşadım.ilklerde olabiliyormuş böyle. 1 ay sonra denemeye başladık 5 ay oldu çok şükür. Ovalasyon piklerini degerlendirdik ama kismet 5. Ayaymış.senin de en yakın zamanda olur umarım. Stres etkiliyor beni her ay niye olmadi diye geriliyordum.test kitlerim bitince saldım artık dedim olursa olur olmazsa da napalım😅
Hayırlı olsun sizede Allah kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻💐 bende bu ay olmazsa salıcam😂

Herkese merhaba, 3 yıldır bebek istiyorduk olmuyordu her ay buradan erken belirti konularını okurdum bu ay hamile kaldım o yüzden kendimde hissettiklermi yazmak istedim :) adetim 4 gün geciktikten sonra kaset test yaptım 2. Pembe Çizgi hemen cıktı kan verdim bhcg 221. Belirtilerim sadece gece tuvalete kalkmak oldu normalde hiç kalkmam test yapmadan önceki 2 gün 2 defa kalktım oradan tahmin ettim. Gögüslerimde hiçbir dolgunluk vs olmadı sadece hassasitet var. Birde ara ara adet olacak gibi agrı oluyor. Benim belirtilerm bu kadardı allah isteyen herkese nasip etsin. Birde biz şubatta tüp bebek yapmaya karar vermiştik artık olmuyo dye o yüzden 2 aydır hiç takılmıyoduk yumurtlama günü vs. Ama takılmayınca oluyormuş demekki:)

Merhaba, ben yumurtlama günü ve 2 gün öncesi toplam 3 kez ilişki yaşadım. Yani olma ihtimali var mı bilmiyorum? Göğüslerim yumurtlama sonrası hemen şişti. Kasıklarımda ara ara olan adet sancıları hissetim. Akıntıda bir yoğunluk yok normal. Ama çok nadiren limon sarısı gibi akıntım oldu. Bata 7 gün kaldı. Ne diyorsunuz :)

Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim.sik idrara çıkma aşırı göğüs hassasiyeti. Halsizlik. Akıntı.. kasik ağrısi. Hiç beklemedigim bir gebelik yani mucizeydi 8 yildan sonra onca tedaviden sonra umudu kesmisken. Ama.maalesef kalbi durdu .

Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim.sik idrara çıkma aşırı göğüs hassasiyeti. Halsizlik. Akıntı.. kasik ağrısi. Hiç beklemedigim bir gebelik yani mucizeydi 8 yildan sonra onca tedaviden sonra umudu kesmisken. Ama.maalesef kalbi durdu .
çok geçmiş olsun çok üzüldüm üzülme desem de boş haziran da bende hamile olduğumu öğrenmiştim fakat benim ki mi kötü seninki mi bilemedim ama benim de dış gebelik ile sonuçlandı sol tüpümü kaybettim o yüzden kesesi ve kalp atışşı vardı büyümüştü bebeğim 13 haziran ameliyat oldum şimdi iyiyim tekrar düşünüyorum şimdi ise ilk gebeliğimde yaşadığım belirtileri yaşıyorum ama hamile değilimdir diyorum bi yandan adete 8 gün var test yaptım erken biliyorum varsa da çıkmaz adet gecikmeyince ama bi yanın var bi yanım yok diyor halsizlik sık idrar göğsüm şiş sağ kasıkta arada ağrı mide yanması yaşıyorum ama psikolojik olmasından korkuyorum allah yardımcımız olsun :(

Merhaba, ben yumurtlama günü ve 2 gün öncesi toplam 3 kez ilişki yaşadım. Yani olma ihtimali var mı bilmiyorum? Göğüslerim yumurtlama sonrası hemen şişti. Kasıklarımda ara ara olan adet sancıları hissetim. Akıntıda bir yoğunluk yok normal. Ama çok nadiren limon sarısı gibi akıntım oldu. Bata 7 gün kaldı. Ne diyorsunuz :)
Ayyyy aynısı şuan bende de var, yumurtama öncesi yumurtlama ve sonraki günleri değerlendirdik . yumurtlamayı 6 gün geçti ve 2,3 gündür regl olcak gibi ağrım var. Daha regliye cok var o yüzden daha beklemedeyimm

Ayyyy aynısı şuan bende de var, yumurtama öncesi yumurtlama ve sonraki günleri değerlendirdik . yumurtlamayı 6 gün geçti ve 2,3 gündür regl olcak gibi ağrım var. Daha regliye cok var o yüzden daha beklemedeyimm
Benimde 8 gün var adetşme sanki regli olucam gibi ama bakıyorum sürekli hiç bir şey yok

Merhaba arkadaşlar,

Regl 4 gün süren biri olarak ertesi gün itibariyle denemelere başladık 2 günde1. regl den sonraki gün hemen hamile kalan çok fazla insan okudum gördüm burda :) biri de arkadaşım şuan 10. haftada :) merak ediyorum regl 18 inde bitti 19 kasımda denemeye başladık bugün itibariyle kasıklarımda ve belimde ağrı söz konusu ve regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım başladı aslında şu an yumurtlamaya 3 gün kaldı onun ağrısı da olabilir. reglden sonra birlikte olup hamile kalmak söz konusu olabiliyor mu ? belirtileri bu kadar erken çıkmaz ama ihtimalleri düşünmemek elde değil.
Yumurtlamanın ne zaman olacağı belli olmaz bence hemen sonra da yumurtlama olabilie. Ben adet bitiminden sonra 5.günde pik gördüm ovulasyon testinde

Merhaba herkese pcoluyum ve normalde adetlerim 50 günde bir olurum bu sefer 65 gün oldu adet olmadım bugünde belimde yanma var karnım ağrıyor karnımda sıcaklık var hamile olabilir miyim bilemiyorum 56 gün test yaptım evde negatif çıkmıştı

Arkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım buraya
05/12/2022 ve 09/12/2022 tarihinde eşimle korunmasız ilişkim oldu son adet başlangıç tarihimde 23/11/2022. mide bulantısı var kasıklarım belim çok ağrıyor halsizliğim fazlasıyla var uyku düzenim bozuldu erkenden uykum geliyor ve baş ağrım oluyor bugünde peçeteye 2.3 damla kan geldi gibi oldu ve dah gelen olmadı ve bugün kasık ağrım çok adetime daja var 8 gün falan

Arkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım buraya
05/12/2022 ve 09/12/2022 tarihinde eşimle korunmasız ilişkim oldu son adet başlangıç tarihimde 23/11/2022. mide bulantısı var kasıklarım belim çok ağrıyor halsizliğim fazlasıyla var uyku düzenim bozuldu erkenden uykum geliyor ve baş ağrım oluyor bugünde peçeteye 2.3 damla kan geldi gibi oldu ve dah gelen olmadı ve bugün kasık ağrım çok adetime daja var 8 gün falan
Pardon adetime 5 güm var ayrıca göğüslerim de herhangi bir ağrı acı yok

Son düzenleme:
Pardon adetime 5 güm var ayrıca göğüslerim de herhangi bir ağrı acı yok
Aynı durumdayız daha önce de konuşmuştuk. benimde bugün beyaz kremsi akıntım olmaya başladı . Kasık ağrısı arada oluyor . Sırt ağrısından hic uyumuyorum. Belirtimi bnde bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim . Kremsi beyaz akıntı niye olur

Aynı durumdayız daha önce de konuşmuştuk. benimde bugün beyaz kremsi akıntım olmaya başladı . Kasık ağrısı arada oluyor . Sırt ağrısından hic uyumuyorum. Belirtimi bnde bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim . Kremsi beyaz akıntı niye olur
Evet bende de oluyor ama bugün kasıklarım daha şiddetli ve sanki içi yanıyor belim gece çok ağrıdı sürekli oturmaya zaten izin vermiyor bel ağrısı seninde mi 5 gün var regline

Evet bende de oluyor ama bugün kasıklarım daha şiddetli ve sanki içi yanıyor belim gece çok ağrıdı sürekli oturmaya zaten izin vermiyor bel ağrısı seninde mi 5 gün var regline
Evet benimde son adet tarihim 23 Kasım. Bende 23-24 Aralık gibi olmam lazım ama geçen hafta çok rahatsızlandim hastane de yattım ateş den . İnşallah birşey olmaz eğer bebiş de varsa. Kasık ağrısı bnde de çok fazla bazen bıçak saplanır gibi oluyor olduğum yerde kalıyorum. Ve inanılmaz şişlik var ..

Evet benimde son adet tarihim 23 Kasım. Bende 23-24 Aralık gibi olmam lazım ama geçen hafta çok rahatsızlandim hastane de yattım ateş den . İnşallah birşey olmaz eğer bebiş de varsa. Kasık ağrısı bnde de çok fazla bazen bıçak saplanır gibi oluyor olduğum yerde kalıyorum. Ve inanılmaz şişlik var ..
Evet şişkinliği anlatmak gerekirse sanki 2 aylık hamileymişim gibi fena iştah açılması var

Back