• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Valla bende merak ediyorum gerçekten temmuz ayından beri korunmuyoruz ilk defa bu ay belirti var .
Evet bende geçen ay adet gecikmesi oldu 3 gün ama adet belirtim yoktu oda diş için antibiyotik almıştım ama bu ay hepsi var belirtilerin

hayır yapmadım adetimden 10 gün geçti öyle yaptım.ama hissediyor insan emin olmak için 10 gün bekledim sende varmı belirtiler yaren?
Sizde hangi belirtiler vardı benim bugün 5 ncı gün olacak regl gecikmesi dün test yaptım sonuç negatif çıktı

Bendeki belirtiler de çok erken oldu :adetten önce sabah bulantısı başladı , adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oldu fakat farklı olduğunu hissediyordum.

Hamiş olduğumu hissetmiştim, doğru çıktı....
Başka hangi belirtiler vardı benim bugün 5 ncı günüm reglimin gecikmesinde dün test yaptım sonuç negatif çıktı kan gündür kasik agrim bide mide bulantım var sık tuvalete çıkıyorum bazen uykumdan uyanıyorum bu yüzden egildigim zaman zorlanma oluyor kasığımda

hayır yapmadım adetimden 10 gün geçti öyle yaptım.ama hissediyor insan emin olmak için 10 gün bekledim sende varmı belirtiler yaren?
Başka hangi belirtiler vardı benim bugün 5 ncı günüm reglimin gecikmesinde dün test yaptım sonuç negatif çıktı kan gündür kasik agrim bide mide bulantım var sık tuvalete çıkıyorum bazen uykumdan uyanıyorum bu yüzden egildigim zaman zorlanma oluyor kasığımda

Günü geçmeden hamile olduğunu anlayan var mı kızlar varsa nasıl anladınız acaba

Merhaba Kızlar aranızda benim gibi pkolu olan var mı 67 gün oldu adet olmadım

Merhaba Kızlar aranızda benim gibi pkolu olan var mı 67 gün oldu adet olmadım
Merhaba ben pcos var. Şifamixin şifa plus karşımını denemeye başladım herkes yorumlarda adeti düzenliuo yazmıs. İnşallah bakalım. Bir de adet söktürücü için birgebeningünlüğü var youtube da orada masajlar var deneyebilirisinz. İnşallah her şey yoluna girer

Merhaba ben pcos var. Şifamixin şifa plus karşımını denemeye başladım herkes yorumlarda adeti düzenliuo yazmıs. İnşallah bakalım. Bir de adet söktürücü için birgebeningünlüğü var youtube da orada masajlar var deneyebilirisinz. İnşallah her şey yoluna girer
Şimdi açık kahverengi akıntı geldi adet mi oluyorum acaba

Sizce ilişkiden kaç gün sonra erken gebelik testinde çıkar

Sizce ilişkiden kaç gün sonra erken gebelik testinde çıkar
Erken gebelik testinde de adet olmadan bir iki gün öncesine kadar sonuç verir ki döllenme geç olduysa daha geç verir diye biliyorum çünkü ilk hamileligimde yaşamıştım adet günüm 2 gün geçince sonuç almıştım erken gebelik testinde .. yani beklemek lazım doğru sonuç için bence.

Regl ime daha 4-5 gün var şimdi kahverengi akıntım geldi tuhaf yapışkan jel gibi . bu ay çok belirtim de olmuştu regl imi oluyorum anlamadim ilk hamileligimde yerleşme kanaması yasamadigim için nasıl bilmiyorum yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba nasıl oluyor bilen yazarsa sevinirim.

Regl ime daha 4-5 gün var şimdi kahverengi akıntım geldi tuhaf yapışkan jel gibi . bu ay çok belirtim de olmuştu regl imi oluyorum anlamadim ilk hamileligimde yerleşme kanaması yasamadigim için nasıl bilmiyorum yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba nasıl oluyor bilen yazarsa sevinirim.
Benimde aynısı oldu leke değil de akıntı olarak açık kahverengi geldi ne yapıcaz şimdi biz 🙄

Back