- Emoji Skoru
- 175
- Puanlar
- 18
bende tam tersi hep bi yiyesim geliyoBnde hiç birşey yiyemiyorumama çok şişim
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tam tersi hep bi yiyesim geliyoBnde hiç birşey yiyemiyorumama çok şişim
Valla bende merak ediyorum gerçekten temmuz ayından beri korunmuyoruz ilk defa bu ay belirti var .bende tam tersi hep bi yiyesim geliyoacaba hamilemiyiz o kadar merak içindeyim ki
Evet bende geçen ay adet gecikmesi oldu 3 gün ama adet belirtim yoktu oda diş için antibiyotik almıştım ama bu ay hepsi var belirtilerinValla bende merak ediyorum gerçekten temmuz ayından beri korunmuyoruz ilk defa bu ay belirti var .
Sizde hangi belirtiler vardı benim bugün 5 ncı gün olacak regl gecikmesi dün test yaptım sonuç negatif çıktıhayır yapmadım adetimden 10 gün geçti öyle yaptım.ama hissediyor insan emin olmak için 10 gün bekledim sende varmı belirtiler yaren?
Başka hangi belirtiler vardı benim bugün 5 ncı günüm reglimin gecikmesinde dün test yaptım sonuç negatif çıktı kan gündür kasik agrim bide mide bulantım var sık tuvalete çıkıyorum bazen uykumdan uyanıyorum bu yüzden egildigim zaman zorlanma oluyor kasığımdaBendeki belirtiler de çok erken oldu :adetten önce sabah bulantısı başladı , adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oldu fakat farklı olduğunu hissediyordum.
Hamiş olduğumu hissetmiştim, doğru çıktı....
Başka hangi belirtiler vardı benim bugün 5 ncı günüm reglimin gecikmesinde dün test yaptım sonuç negatif çıktı kan gündür kasik agrim bide mide bulantım var sık tuvalete çıkıyorum bazen uykumdan uyanıyorum bu yüzden egildigim zaman zorlanma oluyor kasığımdahayır yapmadım adetimden 10 gün geçti öyle yaptım.ama hissediyor insan emin olmak için 10 gün bekledim sende varmı belirtiler yaren?
Evet bende geçen ay adet gecikmesi oldu 3 gün ama adet belirtim yoktu oda diş için antibiyotik almıştım ama bu ay hepsi var belirtilerin
İnşallah hayırlı haberler verelimEvet bende geçen ay adet gecikmesi oldu 3 gün ama adet belirtim yoktu oda diş için antibiyotik almıştım ama bu ay hepsi var belirtilerin
İnşallahİnşallah hayırlı haberler verelim![]()
Merhaba ben pcos var. Şifamixin şifa plus karşımını denemeye başladım herkes yorumlarda adeti düzenliuo yazmıs. İnşallah bakalım. Bir de adet söktürücü için birgebeningünlüğü var youtube da orada masajlar var deneyebilirisinz. İnşallah her şey yoluna girerMerhaba Kızlar aranızda benim gibi pkolu olan var mı 67 gün oldu adet olmadım
Şimdi açık kahverengi akıntı geldi adet mi oluyorum acabaMerhaba ben pcos var. Şifamixin şifa plus karşımını denemeye başladım herkes yorumlarda adeti düzenliuo yazmıs. İnşallah bakalım. Bir de adet söktürücü için birgebeningünlüğü var youtube da orada masajlar var deneyebilirisinz. İnşallah her şey yoluna girer
OlabilirŞimdi açık kahverengi akıntı geldi adet mi oluyorum acaba
kahverengi geldiyse olursun bi kaç guneŞimdi açık kahverengi akıntı geldi adet mi oluyorum acaba
Belim yanıyor resmen akıntı olarak silince geldi bakalım bekliyoruzkahverengi geldiyse olursun bi kaç gune
Erken gebelik testinde de adet olmadan bir iki gün öncesine kadar sonuç verir ki döllenme geç olduysa daha geç verir diye biliyorum çünkü ilk hamileligimde yaşamıştım adet günüm 2 gün geçince sonuç almıştım erken gebelik testinde .. yani beklemek lazım doğru sonuç için bence.Sizce ilişkiden kaç gün sonra erken gebelik testinde çıkar
Benimde aynısı oldu leke değil de akıntı olarak açık kahverengi geldi ne yapıcaz şimdi bizRegl ime daha 4-5 gün var şimdi kahverengi akıntım geldi tuhaf yapışkan jel gibi . bu ay çok belirtim de olmuştu regl imi oluyorum anlamadim ilk hamileligimde yerleşme kanaması yasamadigim için nasıl bilmiyorum yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba nasıl oluyor bilen yazarsa sevinirim.