Evet benimde akıntı şeklinde geldi . Adet gününü mu bekleyelim test için acaba eğer regl dondurmezse. Ay bilemedm ki yaBenimde aynısı oldu leke değil de akıntı olarak açık kahverengi geldi ne yapıcaz şimdi biz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benimde akıntı şeklinde geldi . Adet gününü mu bekleyelim test için acaba eğer regl dondurmezse. Ay bilemedm ki yaBenimde aynısı oldu leke değil de akıntı olarak açık kahverengi geldi ne yapıcaz şimdi biz![]()
Bende PKOS var ben uzun süredir adet olmadım belim yanıyor üşüme vardı dün gecede bugünde bu geldi bilemedim evde testiniz varsa kontrol edebilirsiniz benim 2 den beri gelmiyor gelseydi şimdiye kadar gelirdi heraldeEvet benimde akıntı şeklinde geldi . Adet gününü mu bekleyelim test için acaba eğer regl dondurmezse. Ay bilemedm ki ya
Testim var da erken gebelik testi değil adetime de daha var ümitsizliğe kapılmak istemiyorum. Benim şuan sadece peceteye geliyor kahverengi akıntı sabaha kadar bekleyeyim regl olursam zaten olmam lazım sabaha kadar ama benim hiç böyle kahverengi akıntı gibi başlamaz adetim de. Benimde kasık ağrım arada bıçak saplanır gibi olup gidiyor . İnşallah artık hayırlı haberler alırız beklemek ne kadar kötüBende PKOS var ben uzun süredir adet olmadım belim yanıyor üşüme vardı dün gecede bugünde bu geldi bilemedim evde testiniz varsa kontrol edebilirsiniz benim 2 den beri gelmiyor gelseydi şimdiye kadar gelirdi heralde
Benim de direk kan lekesi ile başladı şuan bende gelen giden yok bakalım sabaha kadar bekliycem bende sizin hala geliyor muTestim var da erken gebelik testi değil adetime de daha var ümitsizliğe kapılmak istemiyorum. Benim şuan sadece peceteye geliyor kahverengi akıntı sabaha kadar bekleyeyim regl olursam zaten olmam lazım sabaha kadar ama benim hiç böyle kahverengi akıntı gibi başlamaz adetim de. Benimde kasık ağrım arada bıçak saplanır gibi olup gidiyor . İnşallah artık hayırlı haberler alırız beklemek ne kadar kötü
Sadece çok az peceteye geliyor öyle iç çamaşırı kirletmiyor yaniBenim de direk kan lekesi ile başladı şuan bende gelen giden yok bakalım sabaha kadar bekliycem bende sizin hala geliyor mu
Günaydın durumlar nasıl bende hiç bişey yok öylece bekliyorumSadece çok az peceteye geliyor öyle iç çamaşırı kirletmiyor yani
Malesef sabah regl oldum. Bu ay çok umitliydimGünaydın durumlar nasıl bende hiç bişey yok öylece bekliyorum
Merhaba, hayırlısı olsun. Belirtileriniz var mıydıMalesef sabah regl oldum. Bu ay çok umitliydimçok erken oldum regliyi de . Ben yumurtlama gününü doğru hesaplayamiyirum sanırım ya
![]()
Bence âdet gecikmesini bekleyin test için testler yanilabilir gecikme olmadığı için umutsuzluğa kapılmayın
Benim öncekinde düşük olduğu için cok korkuyorum hemen öğrenip temkinli davranmak istiyorum ama bütün belirtilerim geçti zatenBence âdet gecikmesini bekleyin test için testler yanilabilir gecikme olmadığı için umutsuzluğa kapılmayın
Önceki durumunuz için geçmiş olsun ama şu an hamilelikten şüpheleniyorsanız önlem almak için İlk olarak kan testi yaptırın idrar testleri pek güvenilir gelmiyor bana ve mide bulantısı vs. Bulantilariniz geçti ise psikolojik olarak vücudunuzu hamileliğe hazırlamış olabilirsiniz bu tepkiler ondan olabilir ama yine de sağlık ocağında yada.acil serviste kan kan verin içiniz rahat olsunBenim öncekinde düşük olduğu için cok korkuyorum hemen öğrenip temkinli davranmak istiyorum ama bütün belirtilerim geçti zaten![]()
En iyisi gecikince kan testi yaptırmak öncekinde neredeyse 2 ay regl olmamıştım 6 haftalık öğrendim bu ay çok taktimÖnceki durumunuz için geçmiş olsun ama şu an hamilelikten şüpheleniyorsanız önlem almak için İlk olarak kan testi yaptırın idrar testleri pek güvenilir gelmiyor bana ve mide bulantısı vs. Bulantilariniz geçti ise psikolojik olarak vücudunuzu hamileliğe hazırlamış olabilirsiniz bu tepkiler ondan olabilir ama yine de sağlık ocağında yada.acil serviste kan kan verin içiniz rahat olsun
Aynen çok fazla takamyin kafanıza psikoloji etkiler her anlamda herşeyin hayırlısıEn iyisi gecikince kan testi yaptırmak öncekinde neredeyse 2 ay regl olmamıştım 6 haftalık öğrendim bu ay çok taktim
Bir hafta bekleyin erken yaparsanız yanlış sonuç alabilirsiniz bir haftadan sonra kanda ve idrarda belli eder kendiniMerhaba adet kac gün geçince test yapmak en sağlıklıyım bende adete 4 gün varken test yaptım negatif çıktı ama smdi adetim gecikti dün olmam gerekiyordu eğer olmazsam yarin yapsam erken mi
Merhaba canım ben hiç bir şekilde belirti hissetmedim gogsum de şismesi agrı sızıda yok suan 5+2 hala yok gogsum de agrı sızı çok hafıf dolgunluk var o kdrKızlar erken gebelik belirtilerinde göğüs hassasiyeti yaşamayan var mı