Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Eklentiler

• 5A4B4982-66DD-4CEC-B07A-68B47BDF7D54.jpeg
    5A4B4982-66DD-4CEC-B07A-68B47BDF7D54.jpeg
    126,9 KB · Görüntüleme: 116
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Göğüslerde şişlik meme ucunda dolgunluk hassasiyet kabızlık sol kasık da ağrı

Arkadaşlar herkese merhaba bugünle tam 5 haftalık hamileyim ama 2 gun gecikmeyle ilk değerim 71 2 gün sonraki değerim ise 107 çıktı doktor başından beri kimyasal demişti ama normalde dönebilir bekleyelim dedi beklemek çok zor başına böyle bir şey gelen varmı 😔

Merhaba
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
Normalde yarın adet olmam gerekiyor ve her adet olmadan önce göğüslerim ağrırdı ama bu hiç ağrı yok. Kasıklarım çok ağrıyor. Az önce karnımda ağrıyordu. Acaba gebelik belirtisi olabilir mi

Arkadaslar selam bugun normalde adet gunumdu bir iki gun oncede olabilirdim veya gecikmede olablr adetlerm duzensiz biraz ama 3-4 gundur agrim vr adet agrisi gibi hatta biraz fazla alt karnm agrio sabahtn beri agrim artti ama ne gelen vr ne giden
hamilelk belrtisi olabilirmiki
Hamile misiniz acaba sonucunuz nedir

Merhaba
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
Normalde yarın adet olmam gerekiyor ve her adet olmadan önce göğüslerim ağrırdı ama bu hiç ağrı yok. Kasıklarım çok ağrıyor. Az önce karnımda ağrıyordu. Acaba gebelik belirtisi olabilir mi
Olma ihtimali yüksek. İdrar testi yapmayı denediniz mi sonucunuz ne oldu merak ettm

Selam kızlar. gebelik düşündükten sonra vücudunda değişim yaşayanlar oldu mu ? Hormon testi verdim doktor herşey normal dedi 3 4 ay olacak ilk çocuk için uğraşıyoruz ama olmadı. Normalde adetime 14-15 gün kala şiddetli gögüs ağrısı yaşardım gebelik düşündüğümden beri ağrı yok oldu. Adet olmadan birkaç gün önce karın ve bel ağrımdan anlardım adet olacağımı onlarda geçti. Bu tür şeyler başına gelen var mı araştırdım ama hiç bilgi yok

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hergun bu erken belirtileri araştırıyorum sanırım beynimiz güzel bir oyun oynuyor bize belirtilerin hepsi gebelik belirtisi oluyor ama sonuç negatif ama insan ne olursa olsun umutlanıyor bende çoğu şeyi yaşıyorum hatta gün gün not aldım adetime 2 gün kaldı bakalım kaşıntı dan tutun mide bulantısı sıcak basması kasık ağrısı göğüs sızlaması akıntı şişlik şuan hepsi bende mevcut yani demem o ki psikolojik etki daha ağırlıklı oluyor çok okudum tamam bu kişi kesin hamile diyip iki üç gün sonra negatif çıkan çok yorum okudum ben bilerek gün gün not aldım eğer bu kadar uyan belirtilere rağmen adet olursam daha da peşine düşmem acaba mi demem artık sonucu paylaşıcam sizlerle

Merhaba kızlar. Benimde adetime 6 gün kaldı ama ilk defa bu ay şiddetli göğüs ağrım var dokunamıyorum. Normalde adetime 2 3 gün kala ağrırdı ama bu kadar şiddetli değil. Adete 10 gün kala başladı. Birde 9 gün kala gün boyu başım döndü yürüyemedim resmen o gün yattım sürekli. Tansiyonum normaldi. Son 5 6 gündür de akıntım yoğunlaştı. Genel olarak şeffaf su gibi ara ara da beyaz oluyor. Ama sürekli ıslaklık var yani. Kv yüzün çok solgun hamile misin yoksa sen falan diyor ama ihtimal veremiyorum artık 3 yıldır bekliyorum negatifi görmekten belirtilere inanasım gelmiyor. Bakalım hayırlısı olsun 6 gün geçmez şimdi.

Merhaba kızlar. Benimde adetime 6 gün kaldı ama ilk defa bu ay şiddetli göğüs ağrım var dokunamıyorum. Normalde adetime 2 3 gün kala ağrırdı ama bu kadar şiddetli değil. Adete 10 gün kala başladı. Birde 9 gün kala gün boyu başım döndü yürüyemedim resmen o gün yattım sürekli. Tansiyonum normaldi. Son 5 6 gündür de akıntım yoğunlaştı. Genel olarak şeffaf su gibi ara ara da beyaz oluyor. Ama sürekli ıslaklık var yani. Kv yüzün çok solgun hamile misin yoksa sen falan diyor ama ihtimal veremiyorum artık 3 yıldır bekliyorum negatifi görmekten belirtilere inanasım gelmiyor. Bakalım hayırlısı olsun 6 gün geçmez şimdi

Canım belirtilerin aslında gebelikle aynı ama ben anlamıyorum beynimiz bize buna nasıl yapar insan evet bu ay kanmıcam diyor ama yine de kanıyor bende baş dönmesi sık idrara çıkma dışında herşey mevcut bugün sivilcem de çıktı dedim bı sen eksiktin kafamı kurcalayan belirtilerin içinde 😂 normalde adet öncesi bende sivilce çıkmaz ama çıktı amann diyorum kesin hasta olucam gene

Canım belirtilerin aslında gebelikle aynı ama ben anlamıyorum beynimiz bize buna nasıl yapar insan evet bu ay kanmıcam diyor ama yine de kanıyor bende baş dönmesi sık idrara çıkma dışında herşey mevcut bugün sivilcem de çıktı dedim bı sen eksiktin kafamı kurcalayan belirtilerin içinde 😂 normalde adet öncesi bende sivilce çıkmaz ama çıktı amann diyorum kesin hasta olucam gene
Ay hiç sorma yaa bende de minik minik sivilceler çıktı ama üst bacaklarımda bide bel ağrım başladı dünden beri ama ne ağrı bi anda giriyo sanki bıçak saplanıyo ☹️

Back