- 16 Aralık 2021
- 181
- 73
- 18
- 26
Çok teşekkür ederim canım hastaneye gidicem pzrt bakalım2 katından fazla artmış bence iyi canım hayırlı olsun maşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım hastaneye gidicem pzrt bakalım2 katından fazla artmış bence iyi canım hayırlı olsun maşallah![]()
Kasık agrısı bendede oluyor bi anda bıçak saplanır gibi sizfe de mylen i akıntıda varGöğüste hassasiyet dolgunluk hissi oluyor kasık ağrısı yorgunluk halsizlik akıntı oluyo
Göğüs ağrısı,baş ağrısı oldu bendeErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Ben sadece gecikmişti hatta hamile olduğumu düşük yaptığımda fark ettim (9 gün önce )Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Bizde 8 aydir cocuk icin uğraşıyoruz benim ilk belirttim yumurtlama gununden hemen sonra cok siddetli kasık ve bel agrimdi adetime 5 gün kala ogrendim hamile oldugumuErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Gecen gun 5 gün kala ogrendim prodoctor erken gebelik testi ilearkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
Canım benim de bat 26 temmuz da. Göğüs hassasiyetim var regle yakın değilim erken başladı bence.Merhabalar herkese,
Biz de birkaç aydır bebek düşünüyoruz. Bat 23 temmuz. Bu ay regle 13 gün kala göğüs acısı başladı. Normalde reglden birkaç gün önce başlar. Karnımda regl olacakmış gibi bir ağrı var ama regl olmama çok var. Bir de bugün pembe akıntı geldi sonra kesildi. Kendimi hep dinliyorum ama ilk defa bu ay böyle gariplikler oluyor. Beklemek çok zor. Sizce hamile miyimdir? Nasıl bekleyeceğiz?
Teşekkür ederim cevap için. İnşallah güzel haberler alırız. Benim göğüs acısı 9 temmuzda başkalı ben de 5 temmuzda yumurtladım. Hala da artarak devam ediyor acı.Canım benim de bat 26 temmuz da. Göğüs hassasiyetim var regle yakın değilim erken başladı bence.Ama ilişkiden de sadece 3 gün geçti. Hamilelik belirtisi de olamaz gibi.
Psikolojik bence benim ki.
Sebin de akıntın yerleşme akıntısı olabilir gibi. İnşallah güzel haberi alırsın.
Keşke açıp içini görebilsekTeşekkür ederim cevap için. İnşallah güzel haberler alırız. Benim göğüs acısı 9 temmuzda başkalı ben de 5 temmuzda yumurtladım. Hala da artarak devam ediyor acı.
Beklemekten başka bir şey gelmiyor elden. Bir de ben tezcanlıyım. Her işim hemen olsun istiyorum. Beklemek daha zor oluyor.Keşke açıp içini görebilsek![]()
Maalesef.Beklemekten başka bir şey gelmiyor elden. Bir de ben tezcanlıyım. Her işim hemen olsun istiyorum. Beklemek daha zor oluyor.