- 25 Ocak 2022
- 500
- 1.174
- 33
- 34
Merhabalar belki yardımcı olabilirim diye yazıyorum ben kaset testlere ve erken gebelik testlerine o kadar para verdim ki son 4 aydır yemin ettim birdaha yapmayacam diye. Hastahaneye çok yakın bir yerde çalışıyorum o sebeple her ay kafayı yemiş gibi ya beklenen adet tarihimde yada bir gün önce gidip kan testi yapıyordum ama malesef her ay 1.20 negatif sonuçla yüzleşiyordum. benim hiç akıntım olmaz yumurtlama dönemim hariç bu ay adetime 1 hafta kala günde 2 defa iç çamaşırı değiştirir hale geldim. beklenen adet tarihimde yani 15 temmuzda gidip kan verdim 96,05 çıktı Beta HCG 18 Temmuz Pazartesi gidip doğru artış varmı diye tekrar test yaptım 475 çıktı . perşembe günü doktora gideceğim . Allah'ma binlerce Şükür 3 yıldır evliyim kısmet oldu bana da. Adetim şuan 5 gün gecikti. Şuan ki belirtilerimi paylaşayım bel ağrısı . şişkinlik hissi patlayacakmış gibi ve hala akıntı. onun dışında göğüslermde hassasiyet yok yerleşme kanamamda olmadı. size tavsiyem eğer hastahaneye yakınsanız gidip kan verin bu kaset testler insanın psikolojisini altüst ediyor.