Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hayırlı olsun :) peki belirtileriniz nelerdi? benim adetime 2 gün kaldı ama son bir haftadır idrarım tuhaflaştı ve mide bulantısı olmaya başladı. belki regl belirtileridir yine :KK43:
Regl olcak gibi bir hissiyat vardı bende de. Ikı belırtıde bırbırıne cok benzıyor o yuzden bır gun daha sabredıp gıdıp test alın bence umarım sızınkıde pozitiftir🙏

Arkadaslar ben ovulasyon gunlerını bır gun var bır gun yok seklınde degerlendırdım. Doktorum bu sekılde olmasını onermıstı

Regl olcak gibi bir hissiyat vardı bende de. Ikı belırtıde bırbırıne cok benzıyor o yuzden bır gun daha sabredıp gıdıp test alın bence umarım sızınkıde pozitiftir🙏
idrarınızda farklılık oldu mu aslında bunu çok merak ediyorum. bu konuyla ilgili pek bir şey bulamadım.

Benimki adet olacakmışım gibiydi ama tek farki adete 2 gün kala hafif baş dönmelerim oluyordu yani böyle 1. 2 saniye şeklinde onun dışında çoğu kişide akinti çoğalır bende hiç olmadı akintim hiç gelmedi oyuzden hamile olmadığımı düşünürdüm ama değilmiş herkesin hamileliği kendine özel. Rabbım isteyen herkese nasip eder 🤲🌺🥰

Bide ben adetime 8gun varken kan vermiştim çıkmamıştı adetime 2gun kala ciktii kanda
Günlerdir bu bilgiyi arıyorum🤗 benim de kaset testim silik çıktı (baya silik ama belki de ben öyle görmek istiyorum bilemedim 😄) ben de 8 gün kala test verdim negatif çıktı şuan 4 gün var. Acaba pozitif dönme ihtimali var mı diye düşünüyorum ki sonunda sizin yazdığınızı gördüm. Minik belirtiler var hissediyorum gibi bilemedim, heyecanla bekliyorum, umarım benimki de pozitife döner. Sağlıkla alın kucağınıza 🌸

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Erkenden yaptırmanı tavsiye etmem canım . Gününü 2 gün geçsin yaptır

Ay hiç yok ya ama içimden minik bir ses ben
Hicmi silik yoktuu yaa

buradayım diyo👶. Ben öyle istediğim için öyle hissediyorum sanırım 🤗
Minik minik belli belirsiz saniyelik baş dönmelerim oluyor. Hafiften bulantı gibi mide hassasiyetim var. İştahsızlık var, sevdigim yiyecekleri canım istemiyor. Kasık ve karın ağrım var ki ben adet dönemimde bile kasık ağrısı yaşamam. şiddetli ishal var. Hepsi yalancı belirti mi ki🤔

Ay hiç yok ya ama içimden minik bir ses ben

buradayım diyo👶. Ben öyle istediğim için öyle hissediyorum sanırım 🤗
Minik minik belli belirsiz saniyelik baş dönmelerim oluyor. Hafiften bulantı gibi mide hassasiyetim var. İştahsızlık var, sevdigim yiyecekleri canım istemiyor. Kasık ve karın ağrım var ki ben adet dönemimde bile kasık ağrısı yaşamam. şiddetli ishal var. Hepsi yalancı belirti mi ki🤔
İnşallah hamilesindir canım bendede bı kısmı oluyordu 2bucuk yıl sonra 2ci gebeliğim yaşıyorum hiç korunmamamiza karşı dua et bol bol 2yil nekadar çok test aldığımı bilemesin çok paralar döktüm Allah kalbimizde ki niyeti versin canım benim 🥲🥰

İnşallah hamilesindir canım bendede bı kısmı oluyordu 2bucuk yıl sonra 2ci gebeliğim yaşıyorum hiç korunmamamiza karşı dua et bol bol 2yil nekadar çok test aldığımı bilemesin çok paralar döktüm Allah kalbimizde ki niyeti versin canım benim 🥲🥰
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Sağlıkla, vaktinde gelsin bebeğiniz. hayırlı ömrü olsun🥰💕

Back