Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Göğüs ağrısı,baş ağrısı oldu bende

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Bizde 8 aydir cocuk icin uğraşıyoruz benim ilk belirttim yumurtlama gununden hemen sonra cok siddetli kasık ve bel agrimdi adetime 5 gün kala ogrendim hamile oldugumu umarim Rabbim seninde kucagini bos birakmaz

Kızlar dün bekleyip pozitif çıkan testten sonra bugün ilk on dk da böyle çıktı sizce var mı ben mi görüyorum yoksa sadece , bata 4 gün var

Eklentiler

• IMG_20220715_105510.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 206
Dün bekleyen testim de böyle olmuştu

Eklentiler

• IMG_20220713_163117.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 194
Merhabalar , biz de sevgilimle 24 haziran gibi surtunme ile iliski yasadik ciplak sekilde (bakireyim) somra hemen zevk suyu ile hamile kalinir olayindan dolayi ertesi gun hapi aldim 29 u gibi adet seklinde kanamam oldu doktora gittim haptan dolayi denildi . Adetim gecikir mi ve hamilelik ile ilgili suphe var mi

Merhabalar herkese,
Biz de birkaç aydır bebek düşünüyoruz. Bat 23 temmuz. Bu ay regle 13 gün kala göğüs acısı başladı. Normalde reglden birkaç gün önce başlar. Karnımda regl olacakmış gibi bir ağrı var ama regl olmama çok var. Bir de bugün pembe akıntı geldi sonra kesildi. Kendimi hep dinliyorum ama ilk defa bu ay böyle gariplikler oluyor. Beklemek çok zor. Sizce hamile miyimdir? Nasıl bekleyeceğiz?

Canım benim de bat 26 temmuz da. Göğüs hassasiyetim var regle yakın değilim erken başladı bence. Ama ilişkiden de sadece 3 gün geçti. Hamilelik belirtisi de olamaz gibi. Psikolojik bence benim ki.
Sebin de akıntın yerleşme akıntısı olabilir gibi. İnşallah güzel haberi alırsın.

Teşekkür ederim cevap için. İnşallah güzel haberler alırız. Benim göğüs acısı 9 temmuzda başkalı ben de 5 temmuzda yumurtladım. Hala da artarak devam ediyor acı.

Arkadaşlar selam, 10 haziran son adet tarihim 30 haziranda yumurtlama gördüm.Esimle 29 haziran 1 temmuz ve 2 temmuz değerlendirdik. Bugün adetim gecikmeli 6 gün oldu pazartesi kan vereceğim.Gögüsler de şişkinlik var.Bir kaç gün öncede Bel ağrım ve ara ara kaşık ağrım vardı. Şuan bunların hepsi geçti.Sadece şişlik var.Birde lawobada beyaz ve ara ara krem akıntı var.Gun içinde bir şey çok yemesem de idrar sıktığım arttı.Uyku halimden bahsetmiyorum.Uzun zamandır istiyoruz kan testi verene kadar başka test yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Tecrubeli annisler destek olabilir misiniz

Reglime beş gün var ama çamur gibi bir akıntı oldu bugün. Göğüs hassasiyetim çok fazla. Kasıklarımda da ağrı var. Ya erken regl olacağım ya da pozitifi göreceğim. İnşallah ikincisidir.

Akşam yaptığım test bu. Sanki çizgi t çizgisinden geride çıkmış, hatalı olabilir mi?

Eklentiler

• 95DC380D-22E0-4A2E-85F0-2006C2A05BA1.jpeg
    104,6 KB · Görüntüleme: 214
Aynen canım sanki hatalı bende yeni yaptım hamileyim benim böyle çıktı Bi bak

Eklentiler

• IMG_20220719_024656.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 176
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…