Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba, ben de bir şey soracağım. Geçen cumartesi yumurtlama günümdü ilişki oldu, perşembe yine ilişki yaşadık. Bugün doktora gittiğimde rahim içinde karartı gördüğünü adeti beklemem gerektiğini rahmin kalınlaşmasından olabileceğini söyledi. Eve geldim açık kahverengi bi leke gördüm. Gün içinde belim ağrımıştı. Bata 1 hafta var tam. Aklım karıştı şu an hiç de erken gelmezdi adetim bu ne olabilir?
Alttan muayene olduysanız lekeleme olabilir. Yada yerleşme olabilir

Kızlar selam. Adetim gittiğinden beri bebek çalışmaları yapıyoruz (13 gündür) Sanıyorum ki yumurtlamam da 4-5 gün önce falan gerçekleşti. Dün durduk yere uçuğum çıktı. Bugün çenemde 2 tane 1 tane de yanağımda sivilce çıktı. Normalde ergenlikte bile böyle sivilcem çıkmazdı aynı anda. Bugün kasıklarımda hafif ağrı hissediyorum. Sağ kasığıma 2 kez bi şey saplanır gibi ağrı girdi. Erken gebelik belirtisi olabilir mi? Bu şekilde beklenmedik sivilcelenme uçuk ve kasığa saplanan ağrının erken gebelik belirtisi olduğunu söyleyenler de var. Bu şekilde yaşayan arkadaşlar yorum yapabilir mi? Teşekkür ederim 😊

Kızlar merhaba . Ya benim adetim 3 gün gecikti. Bugün erken gebelik testinden aldim yaptım negatifti . Adet gunum rahimde çok kramp oldu bir gün sürdü. Suan sadece hafif bel agrim oluor geçiyor . Adetim gecikmez 26 günde bir olurum . Halsizlik var 2 gündür. Adet günümde goguslerim hassaslasti ama bugün yani gecikmenin 3.gunu hassasiyet azaldı. Çok. değişik bisey yaşıyorum bu ay . Gebelik olsa çıkardı buyuk ihtimal testte degilmi ?
Bende ayni durumdayim var mi sizde değişiklik

kızlar adetime 3-4 gün var ama hamilelik belirtisi namına bişey yok.Yani yok göğüs sızlaması yok miğde bulantısı yok baş dönmesi bunlar yok.Sadece kasıklarımda batmalar söz konusu gelip geçici gibi.İlişkiden bir süre sonra başladı diyebilirim.Test yapsam çıkar mı sizce?Merak ediyorum.Çokta istiyorum Allahım hepimizin yüzünğ güldürsün inşallah🙏

kızlar adetime 3-4 gün var ama hamilelik belirtisi namına bişey yok.Yani yok göğüs sızlaması yok miğde bulantısı yok baş dönmesi bunlar yok.Sadece kasıklarımda batmalar söz konusu gelip geçici gibi.İlişkiden bir süre sonra başladı diyebilirim.Test yapsam çıkar mı sizce?Merak ediyorum.Çokta istiyorum Allahım hepimizin yüzünğ güldürsün inşallah🙏
Benimde 4 gün var adet tarihime. İki gecedir şunu fark ettim ki 3 saatte bi uyanıp idrara çıktım hiçbir sıvı almamama rağmen. İnşallah güzel haberler alırız

Arkadaşlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben en son 25 haziranda adet oldum ovülasyon testinde 4 temmuzda pik gördüm. Bugün 8 temmuzda kanamam oldu adet olalı daha 14 gün oldu, yumurtlama göreli de 5 gün oldu. Doktoruma yazdım adet dedi ama Normalde hiç erken adet olmam kafam çok karıştı karnımda ağrı var ve kanamam da devam ediyor fikri olan var mı acaba :(

Arkadaşlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben en son 25 haziranda adet oldum ovülasyon testinde 4 temmuzda pik gördüm. Bugün 8 temmuzda kanamam oldu adet olalı daha 14 gün oldu, yumurtlama göreli de 5 gün oldu. Doktoruma yazdım adet dedi ama Normalde hiç erken adet olmam kafam çok karıştı karnımda ağrı var ve kanamam da devam ediyor fikri olan var mı acaba :KK43:
Kanama miktarın nasıl? 4 temmuzda yumurtlama piki gördüysen bir hafta etkisi sürüyor zaten yumurtlamanın onun kanaması olabilir ağrısı olabilir ama tabi kanın miktarına da bağlı. Normalde her ay adeti bir defa ve düzenli mi olursun

Kanama miktarın nasıl? 4 temmuzda yumurtlama piki gördüysen bir hafta etkisi sürüyor zaten yumurtlamanın onun kanaması olabilir ağrısı olabilir ama tabi kanın miktarına da bağlı. Normalde her ay adeti bir defa ve düzenli mi olursun

Maalesef adetlerim düzenli değildir ama böyle kısa aralık da sürmez genelde gecikir, kanama miktarı oldukça az adete göre ama yeni başlıyor da olabilir o yüzden kestiremiyorum :/

Kızlar merhaba. Göğsümde ağrı yok ama göğüs uclarim şiş. Bu nedendir acaba

Arkadaşlar bakar mısınız hamile miyim

Eklentiler

• F01FEA3C-474B-4E0C-82AD-95E908B4FC70.png
    F01FEA3C-474B-4E0C-82AD-95E908B4FC70.png
    29,3 KB · Görüntüleme: 258
  • 14A7F51F-5725-4AC2-A7FA-67FE5022FCD4.jpeg
    14A7F51F-5725-4AC2-A7FA-67FE5022FCD4.jpeg
    104,4 KB · Görüntüleme: 258
Arkadaşlar hamilelik belirtisi olarak üşüyen varmi aranızda😂 benim 2 günüm geçti idrarda negatif çıktı ama ara ara sancım var ve alt karında ağrım oluyor. Midem tam bulantı değil ama böyle rahatsız eden bi his var ve fazlaca üşüme bunları yaşayan varmı 3,4 gün sonra kan tahlili yapmayı üşünüyorum
Ben de gece uyurken bir anda üşüme geliyordu, titriyordum resmen Haziran'da
Arkadaşlar bakar mısınız hamile miyim
Eveettt 🐣 tebrik ederim canım 2 gün sonra aynı yerde ve saatte kan testi yaptır inşallah düzenli artmıştır

Back