Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba kizlar, ben bir hafta fln oluyo yazmistim erken test yapmistim negatifti. Adet tarihim geldi dün acik kahve lekeyle basladi bugün sabah test yaptm negatif cikti, hafif kanamaya döndü günlük pedi doldurmicak kadar ve suan yine kahve leke. Adet agrilarim var bilemedim yerlesme kanamasi yasarken test negatifmi gösterir erkenmi test icn. Belkide adete dönecek bilmiyorum. Ayni seyleri yasayipta hamile olanlar varmi aranizda migdemde bi tuaf

Bende huni çok seç beğen al ahhh inşAllah kuzummm inşAllah❤ annem gebelikte zorlandı diye hatırlıyordum ama onun gebeliği çok kolay geçmiş sadece çok uykusu geliyormuş hepsi o ah akıntısını da hatırlasa çok yardımcı olcak ama kaç sene geçmiş hatırlamıyo

Valla bende sasdim kime sorsam herkez bise diyo eltime sordum oda yumurta catlamasi dedi

Benimki de hatırlamıyor ya bBazen soruyorum sende şu var mıydı anne bu var mıydı anne diye
Benim bu gecikmeler için şey dedi sadece eğer reglin geciktiği halde gebe değilsen rahim kendini bebeğe hazırlıyor bir kaç içinde hamile kalacaksın derlermiş eskiler ❤❤

Valla bende sasdim kime sorsam herkez bise diyo eltime sordum oda yumurta catlamasi dedi
Canım yumurtlaman düzenli oluyor mu ve kaç defa yumurtladığını biliyor musun ? Adetine 1 hafta kaldığını söylemiştin normal şartlarda eğer yumurtadan olsaydı 2 hafta öncesinde olması lazımdı. Yumurtlamadan 1 hafta sonraki zaman yerleşme zamanıdır. Yine de çok umutlanma sonu hüsran olmasın canım adetin geçmeden test yapma gün say yerleşmeden 10 12 gün sonra idrarda pozitifi görüyorsun daha çok çok erken. İnşAllah kırmızılar gider bebişin gelir sanaaa

Ayy bal damliyo sanki agzinizzdan inssallah rabbim nasip eyler oncesindendebole oldu ama o baya surmusdu ve adet olana kadar oldu sonra adet olmusdum bu sfer 2 gun surmedi bile bitti.
Yumurtlamalarimida hic bilmiyorumki ben fazla onemsemedimde

Ahhh o hazırlık hiç bitmez benim adetim korunmayı bırakınca hep gecikiyor ama boş ama Allahtan umut kesilmez bende böyle oluyor diye herkeste aynı olmak zorunda değil iyi düşünelim iyi olsun stres en büyük düşmanımız getirip de bağrımıza basmayalım dimi ama

Ayy bal damliyo sanki agzinizzdan inssallah rabbim nasip eyler oncesindendebole oldu ama o baya surmusdu ve adet olana kadar oldu sonra adet olmusdum bu sfer 2 gun surmedi bile bitti.
Yumurtlamalarimida hic bilmiyorumki ben fazla onemsemedimde
İnşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin... önceki oluşunda gebelik düşünüyor muydun ? Düşünüyorsan şüphelenip test yaptırdın mı? Bazen bebek tutunamayabiliyor canım kendini yorma dikkat et ağır kaldırma yükseğe uzanma. Anlicağın sal kendini. Baktın günün geçiyor direk kan testi yaptır. Yok kırmızıları görürsen çalışmalara devam napcan Allahtan ümit kesilmez

CccEee Zeze92 kızlar ben dayanamadım bu ovulasyon testini tekrarladım rengi böyle çıktı yumurtlama zamanı dışında da vücudumuzda lh hormonu olduğu için silik çıkıyormuş ama size sorayim dedim yumurtlamam geçti ama böyle olması normal mi

Evet dusunuyodum.
Ahh nerde o gunler ben kendimi yormicam titizlik konusunda cok hassasim herkez bise yapma yat demesine ragmen ben 1 saat uzansam sanki bana civiler batiyo her yerime kalk diye hergun biseyle urasiyom baya yoruluyom kendimi yipratiyorumda

Bende oyle sandım canım ama bugün söküldüm ve çok yoğun yok direk olurum ben. Hem çok erken oldum 33 gunde. Hemde çok değişiklikler yaşadım bu ay sanırım psikolejik. Aminn cümlemize inşAllah Sende durumlar ne ?

Aaaa eğer yumurtlamanın geçtiğinden eminsen 2 kez vs.. yumurtlamıyorsan gebesin canım. Hemencicik bir gebelik testi al kesinnn çıkar çok heycanlııı

Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adına canim. Darisı bekleyen herkesin başına. Sağlıkla al kucagına

Ahh nasıl heyecanlandım gebelik testi diye Normal kuzum ama adetine yakın daha da koyulasirsa c ile t aynı olur veya t daha koyu olursa işte o zaman minik bir misafir var demektir

Kuzumm adetine kaç gün var Ben de yapıyorum bazen yumurtlama dışında hiç böyle çıkmadı C T demin koyu olunca pik yapmış oluyorduu demi

Yani ev taşıyıp temizlik yapıp gebe kalan da var ama herkesin bünyesi bir olmuyor. Bence çocuğun için kendinden ödün vermelisin canım Rabbim yar ve yardımcın olsun

Yani ev taşıyıp temizlik yapıp gebe kalan da var ama herkesin bünyesi bir olmuyor. Bence çocuğun için kendinden ödün vermelisin canım Rabbim yar ve yardımcın olsun
Allah razi olsun cok tsklr canim benim

Ahh nasıl heyecanlandım gebelik testi diye Normal kuzum ama adetine yakın daha da koyulasirsa c ile t aynı olur veya t daha koyu olursa işte o zaman minik bir misafir var demektir
Bütün iş t çizgisinde bitiyor yani hı ben ayda 1 kere yumurtluyorum böyle koyu beklemiyordum öncekinde test bozuktu ama çizgi buna göre baya silik olunca heyecanlandım ahhhh nerde o günler geçen gün ovulasyon testini ilk yaptığımda eşime gösterdim suratıma bakışını görmen lazımdı bu ne bu ne den başka bişe diyemedi şapşal dedim sakin gebelik testi değil bu inşAllah o da olur bi gün ne diyeyim

Kuzumm adetine kaç gün var ☺ Ben de yapıyorum bazen yumurtlama dışında hiç böyle çıkmadı C T demin koyu olunca pik yapmış oluyorduu demi
Adetime 10 günden düştü ona eminim de 7-8 gün falan kaldı herhalde kuzum takip etmiyorum bu ay bu günler kolay geçiyor da son 1 hafta kendimi yiyip bitiriyorum o nedenle bakmıyorum takvimime ahhhh tam tersiymiş kuzucum t c den koyu olmalıymış benim de ilk teste göre koyulaşma var gibiydi ama bilemedim yine de belli olur adet zamanıma ne kaldı şurada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…