Bende huni çok seç beğen alAy o huniden bende istiyorum pleaseeeee
Akıntısı olmayan çok gebe var kuzum forumda araştırdım ben daha önce bu şekilde konu açan veya yorum yazan çok kişi olmuş.
Göğüs ağrısı bende de adet gelmeden önce başlar normalde ama şu an ne ağrı ne şişme yok bende bilmiyorum bu vücutlar bizimle nasıl oyun oynuyor böyle
Sonumuz güzel olsun inşallah kuzum,insallah güzel haberlere vesile olsun bu yaşadıklarımız❤
Allah razı olsun canım benim inşAllahhh bütün bekleyenlere ve bizlere nasip eylesin mevlam insAllahiçini ferah tut. inşallah en yakın zamanda alırsın güzel haberleri. dualarım seninle
Valla bende sasdim kime sorsam herkez bise diyo eltime sordum oda yumurta catlamasi dediCanım bebeğin tutunma zamanları lekelenmeyi saymazsak bende de aynı durum var. Kelin ilacı olsa başına sürermiş ya o hesapevet bu gebelik belirtilerinde var ama sana hamilesin diyemem ... ki inşAllah öylesindir canım adetin geçmeden test yapma daha çok erken test yapmak için. En az 1 2 gün geçsin öyle yap testi Rabbim yar ve yardımcın olsun ❤
Benimki de hatırlamıyor yaBende huni çok seç beğen alahhh inşAllah kuzummm inşAllah ❤ annem gebelikte zorlandı diye hatırlıyordum ama onun gebeliği çok kolay geçmiş sadece çok uykusu geliyormuş hepsi o ah akıntısını da hatırlasa çok yardımcı olcak ama kaç sene geçmiş hatırlamıyo
Canım yumurtlaman düzenli oluyor mu ve kaç defa yumurtladığını biliyor musun ? Adetine 1 hafta kaldığını söylemiştin normal şartlarda eğer yumurtadan olsaydı 2 hafta öncesinde olması lazımdı. Yumurtlamadan 1 hafta sonraki zaman yerleşme zamanıdır. Yine de çok umutlanma sonu hüsran olmasın canımValla bende sasdim kime sorsam herkez bise diyo eltime sordum oda yumurta catlamasi dedi
Ayy bal damliyo sanki agzinizzdan inssallah rabbim nasip eyler oncesindendebole oldu ama o baya surmusdu ve adet olana kadar oldu sonra adet olmusdum bu sfer 2 gun surmedi bile bitti.Canım yumurtlaman düzenli oluyor mu ve kaç defa yumurtladığını biliyor musun ? Adetine 1 hafta kaldığını söylemiştin normal şartlarda eğer yumurtadan olsaydı 2 hafta öncesinde olması lazımdı. Yumurtlamadan 1 hafta sonraki zaman yerleşme zamanıdır. Yine de çok umutlanma sonu hüsran olmasın canımadetin geçmeden test yapma gün say yerleşmeden 10 12 gün sonra idrarda pozitifi görüyorsun daha çok çok erken. İnşAllah kırmızılar gider bebişin gelir sanaaa
Ahhh o hazırlık hiç bitmez benim adetim korunmayı bırakınca hep gecikiyor ama boşBenimki de hatırlamıyor yabBazen soruyorum sende şu var mıydı anne bu var mıydı anne diye
Benim bu gecikmeler için şey dedi sadece eğer reglin geciktiği halde gebe değilsen rahim kendini bebeğe hazırlıyor bir kaç içinde hamile kalacaksın derlermiş eskiler❤❤
İnşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin... önceki oluşunda gebelik düşünüyor muydun ? Düşünüyorsan şüphelenip test yaptırdın mı? Bazen bebek tutunamayabiliyor canım kendini yorma dikkat et ağır kaldırma yükseğe uzanma. Anlicağın sal kendini. Baktın günün geçiyor direk kan testi yaptır. Yok kırmızıları görürsen çalışmalara devam napcan Allahtan ümit kesilmezAyy bal damliyo sanki agzinizzdan inssallah rabbim nasip eyler oncesindendebole oldu ama o baya surmusdu ve adet olana kadar oldu sonra adet olmusdum bu sfer 2 gun surmedi bile bitti.
Yumurtlamalarimida hic bilmiyorumki ben fazla onemsemedimde
Evet dusunuyodum.İnşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin... önceki oluşunda gebelik düşünüyor muydun ? Düşünüyorsan şüphelenip test yaptırdın mı? Bazen bebek tutunamayabiliyor canım kendini yorma dikkat et ağır kaldırma yükseğe uzanma. Anlicağın sal kendini. Baktın günün geçiyor direk kan testi yaptır. Yok kırmızıları görürsen çalışmalara devam napcan Allahtan ümit kesilmez❤
Bende oyle sandım canım ama bugün söküldüm ve çok yoğunAyyy yoksa yerleşme kanaması mııııııheyecanlandım ya şu mübarek günlerde hayırlı evlatlar nasip eylesin mevlâm bütün bekleyenlere ve bizlere ❤ daha önce oldu mu böyle kanaman? Hahahh aynen öyle Rabbim yazmış bana da almak düştü
AaaaCccEee Zeze92 kızlar ben dayanamadım bu ovulasyon testini tekrarladım rengi böyle çıktı yumurtlama zamanı dışında da vücudumuzda lh hormonu olduğu için silik çıkıyormuş ama size sorayim dedim yumurtlamam geçti ama böyle olması normal mi Eki Görüntüle 2638289
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adına canim. Darisı bekleyen herkesin başına. Sağlıkla al kucagınaherkese merhana kızlar. 1,5 yıldır bebek istiyorduk ve sonunda beklediğimiz haberi aldık bu ay. bu 1,5 yılda her ay istisnasız yaşamadığım belirti kalmadı :) size şunu söyleyeyim ki erkan hamilelik belirtisi diye bir şey yok! bu ay da o kadar emindim ki adet olacağımdan. normal adet belirtileri dışında hiç bir şey olmadı. aynı şekilde hafif kasık ağrısı ve göğüs ağrısı, bunlar zaten standart belirtilerim. adetten yaklasık 4-5 gün önce basladı. normalden daha fazla olmadı o yüzden kesin adet olacağım diye düsündüm. adetim 2 gün gectikten sonra öğrendim hamile oldugumu. suan 6 gün gecti. ve hala hiç bir belirtim yok hatta kasık ve göğüs ağrım bile geçti. sanki adet olmuşum da geçmiş gibi. yani adet gecikmesi dışında gebelik belirtisi yaşamadım. kendinizi dinleyip belirtiler aramayın :) gerçekten olacağı zaman oluveriyormuş. bunu söylemek cok kolay biliyorum, beklemenin ne demek oldugunu da emin olun o kadar iyi biliyorum ki... hepinize allahtan sabır diliyorum en kısa zamanda inşallah kavuşursunuz beklediğiniz habere
Ahh nasıl heyecanlandım gebelik testi diyeCccEee Zeze92 kızlar ben dayanamadım bu ovulasyon testini tekrarladım rengi böyle çıktı yumurtlama zamanı dışında da vücudumuzda lh hormonu olduğu için silik çıkıyormuş ama size sorayim dedim yumurtlamam geçti ama böyle olması normal mi Eki Görüntüle 2638289
Kuzumm adetine kaç gün varCccEee Zeze92 kızlar ben dayanamadım bu ovulasyon testini tekrarladım rengi böyle çıktı yumurtlama zamanı dışında da vücudumuzda lh hormonu olduğu için silik çıkıyormuş ama size sorayim dedim yumurtlamam geçti ama böyle olması normal mi Eki Görüntüle 2638289
Yani ev taşıyıp temizlik yapıp gebe kalan da var ama herkesin bünyesi bir olmuyor. Bence çocuğun için kendinden ödün vermelisin canımEvet dusunuyodum.
Ahh nerde o gunler ben kendimi yormicam titizlik konusunda cok hassasim herkez bise yapma yat demesine ragmen ben 1 saat uzansam sanki bana civiler batiyo her yerime kalk diye hergun biseyle urasiyom baya yoruluyom kendimi yipratiyorumda
Allah razi olsun cok tsklr canim benimYani ev taşıyıp temizlik yapıp gebe kalan da var ama herkesin bünyesi bir olmuyor. Bence çocuğun için kendinden ödün vermelisin canımRabbim yar ve yardımcın olsun
Bütün iş t çizgisinde bitiyor yani hıAhh nasıl heyecanlandım gebelik testi diyeNormal kuzum ama adetine yakın daha da koyulasirsa c ile t aynı olur veya t daha koyu olursa işte o zaman minik bir misafir var demektir ❤
Adetime 10 günden düştü ona eminim de 7-8 gün falan kaldı herhalde kuzum takip etmiyorum bu ayKuzumm adetine kaç gün var ☺ Ben de yapıyorum bazen yumurtlama dışında hiç böyle çıkmadıC T demin koyu olunca pik yapmış oluyorduu demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?