Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba cnm beklemesin şuan pek yapacak bir sey yok 1 hafta kadar bekle. Evde gebelik testi yaparsin. Oldu ki cikmadi testte. Kan verirsin. Muhakkak cikar. Rabbim gönlüne gore versin.
Tesekkur ederim amin insallah hepimizin gonlune göre versin.
Peki belirtilerin bu kadar erken başlaması normal mi

Ya bu sefer neden bu kadar sancı yaptı acaba Doktor bir şey dedi mi sancı konusunda kuzum ? Evet evet bende vuracağım dötüne dötüne benimkinin neden bu kadar beklettin diye
Şimdi böyle konuşuyoruz da boş konuşuyoruz yarın sıpalar gelince hiç kıyamicaaaz kuzucum sordum normal veya anormal diye bişe demedi dayanamicak gibi olursan ağrı kesici içebilirain ama başka bişe kullanma dedi. Benim adet dönemlerim de çok sancılı geçtiği için bu ağrıya alışkınım sık dişini dedim kendime sabrediyorum. Bugün arada kasıklarımda sancım oldu ama çok az sadece bacaklarım eklemlerim ağrıyor . Göğüslerimde de bi değişim yok henüz bakalım ne çıkcak bu işin sonu ❤ senin nasıl gidiyor? Derken fark ettim diğer yorumunu ordan cevaba devam edeyim

Ya inşAllah geç döllenme olmuştur bebişin seninledir ayyy çok heyecanlandıııımmm Normal adet döngünün dışında bir belirtin var mı kuzucum ? Akıntın var mı ? Midede yanma açlık susuzluğu aşırı hissetme hali ? Ayyy Allahım duy sesimizi Rabbim bize mucizelerini hayırlısıyla tez zamanda gönder inşAllahhhhh❤❤❤

Kuzum senin ne kadar kaldı regline bu ağrıların sonucu inşallah hamilelik olur
Akıntım var kuzum çok afedersin bazen şeffaf bazen krem gibi bir değişik.15-16-17 mayısta çok şiddetli regl sancısı çektim özellikle 15inde ve çok yoğun akıntım gelmişti o gün krem gibi.Sonra akıntı devam etti ama o günkü kadar yoğun değildi şeffaftı.Dünde 15 mayıstaki gibi çok sancım oldu ve o günkü gibi yoğun krem kıvamında akıntım geldi
Midemde geceleri değişik bir yanma oluyor sahurdan sonra.Sabah uyandığımda da ağrı yanma arası bir his oluyor ama ben bunları mide rahatsızlığıma yoruyorum.
Açlık değilde susuzluğu fazla hissediyorum onu da havaların fazla sıcak olmasından diye düşünüyorum.
Yani anlayacağın üzülmemek için belirti aramamaya çalışıyorum kuzucum

Kızlar ben bu ayın 2 de catlatma ignesi oldum ama üc gün önce kahverengi lekelenmem oldu akıntıyla beraber devam ettı sabahında doktora gittim kan verdım gebelik yok dedı ama lekelenmem bugun bitti normalde benım adetım 6 7 gün sürer ve göguslerım hala şiş kasıklarımda batma var ve hafiften mide bulantım var normal mı sizce yada benım gibi olup hamile kalanlar Gec döllenme mi

Aminnn canım aminnn aynen öyle Rabbimin vermediği de verdiği de bir sınav.. çok üzüldüm kaynanana. Benim kaynanam da eşime 40 ından sonra hamile kalıyor plansız bir şekilde şimdi 70 yaşında kaynanam Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Ben 3.5 senedir çocuk istiyorum mesela hiç gebeliğim oluşmadı ama yine de seviniyorum Allahım en doğru zamanı biliyor elbet gelecek miniklerimiz sabır Geç kaldım ama senin de kandilin mübarek olsun canım Rabbim gönlüne göre versin insAllah

Son düzenleme:
Ben stres yapıyorum diye takvimi takip etmiyorum kuzumm anlicağın bilmiyorum kaç gün var ama çektiğim sancılar yumurtlama zamanındaki ilişkiden 5 6 gün sonra oldu onu iyi biliyorum ama bende beyaz akıntı oluyor o da günlük ped e ne gelirse o silince gelen bişe yok. O nedenle pek umudum yok. Ama şeffaf akıntı olması umut verici kuzucumm ya geç döllenme olmuş gibi hissediyorum ayyy Rabbim nasip eylesin insAllah bu ay güzel haberlerini almayıııııı belirtilere dikkat edersen benim de açlık ve susuzluğu çok hissetme durumum var sabahları uyandığımda dilim damağım kurumuş oluyor ama aynı durum eşimde de var bu tezimi çürüttü maalesef uzun lafın kısası kasık ağrısı ve göz kararması dışında hiçbir belirtim yok işte umut etmeden olmuyor ama vücudumuzu dinlemezsek bu süreç daha kolay geçiyor Rabbim bizi beklemesin artık bütün bekleyenlere de bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin Zeze92

Tesekkur ederim amin insallah hepimizin gonlune göre versin.
Peki belirtilerin bu kadar erken başlaması normal mi
Aslında normal erken belirti olması. Ama adet ile gebelik belirtileri hemen hemen cok yakin birbirine. O yüzden tek care beklemek döllenmeden sonra 10. gün en erken gebelik ögrenenler var erken gebelik tesleriyle. 2 3 gün sonra sabredemezsen yapabilirsin. Ins.. kalmişşındır

Tekne kazıntısını aldın he
Amin canım Amin
Ben bugün pespempe leke gördüm
Çok erken adetim için şaşkınım
Gidip gelip bakıyorum sütlü kahve oldu.
Kasık ağrım yok, bel ağrım yok, çoğalma yok.
Hayırlısı.....

Aslında takip etmemek de güzel ama bak mesela ben bu ay ovulasyon testi ile takip yapamadığım için regl günümü bilmiyorum ve su an kafayı yemek üzereyim acaba ne zaman olacak diye
Ayy inşallah döllenme ağrısıdır tatlımmm
Aslında evet akıntı durumuna bakınca bende şaşırıyorum normalde yumurtlama zamanı olur bir daha olmazdı benim akıntım tabi çok nadir ara sıra geliyordu ama bu denli uzun sürmemişti hiç.Bir yandan da iltihap falan mi var acaba diye korkmaya başladım
Kasık ağrısı ve göz kararması erken gebelik belirtileri arasında var kuzummm
İnşallah Rabbim hayırlısı ile en kısa zamanda bize de o güzel haberi almayı nasip etsin

Ayyy yoksa yerleşme kanaması mıııııı heyecanlandım ya şu mübarek günlerde hayırlı evlatlar nasip eylesin mevlâm bütün bekleyenlere ve bizlere ❤ daha önce oldu mu böyle kanaman? Hahahh aynen öyle Rabbim yazmış bana da almak düştü

Aminnn kuzucum amiiinnnn❤ sen de benim gibi takip etmemiş oluyorsun işte bardağın dolu tarafından bak ve stres yapma kendine akıntına koku ve kaşıntı eşlik etmiyorsa üşütmenden kaynaklı değildir kuzucum ya bu ay herkes hamileyim dicekmiş gibi hissediyorum Rabbim kimseyi evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın insAllah ❤ 1.5-2 sene önce adetten 1 hafta öncesinde kasık ağrısı yaşamaya başlıyordum ama uzun süredir adetime 1 2 gün kala başlıyordu o nedenle acaba dedirtiyor yalan yok ama akıntım hiç yok benim o nedenle ümitlenemiyorum. Gerçi klomen e başladığımdan beridir yumurtlama akıntım dahi olmuyor ama çok şükür ki her şey yolunda belki de yapım böyledir gebe kalınca akıntım olmicak belki bilmiyorum ki arada yine oluyor ağrım ama o ilk 24 saatteki gibi değil ... göğüslerim de şişiyor gibi ama ağrı yok benim göğüslerim hep ağrır bu da kafamı karıştırıyor bu zamana kadar göğüs ağrısını gebelik belirtisi olarak kabul ettim göğüs ağrısı çekmeden gebe kalırsam vücudumla girdiğim savaşta beyaz bayrağı çekip kafama huniyi takcam

Kizlar banada yardim edin 2 gun once bi lekelenme oldu sümüksü halde kahvrengi sanki bi parca koymusda helmis gibiydi ertesi gun dün yani az bise daha lekelenme oldu ama cok acik sekilde bi kahverengiydi bugun bitti ve benim asiri sekilde sanki vajina bolgem disari cikcakmis gibi agrim var bugun adetimede son 1 hafta kaldi bugun bitane dijital test yapdim oda bozukmuydu ne hic bise yazmadi sizce hamilelikmidir bu yerlesme kanamasimidir

Canım bebeğin tutunma zamanları lekelenmeyi saymazsak bende de aynı durum var. Kelin ilacı olsa başına sürermiş ya o hesap evet bu gebelik belirtilerinde var ama sana hamilesin diyemem ... ki inşAllah öylesindir canım adetin geçmeden test yapma daha çok erken test yapmak için. En az 1 2 gün geçsin öyle yap testi Rabbim yar ve yardımcın olsun

herkese merhana kızlar. 1,5 yıldır bebek istiyorduk ve sonunda beklediğimiz haberi aldık bu ay. bu 1,5 yılda her ay istisnasız yaşamadığım belirti kalmadı :) size şunu söyleyeyim ki erkan hamilelik belirtisi diye bir şey yok! bu ay da o kadar emindim ki adet olacağımdan. normal adet belirtileri dışında hiç bir şey olmadı. aynı şekilde hafif kasık ağrısı ve göğüs ağrısı, bunlar zaten standart belirtilerim. adetten yaklasık 4-5 gün önce basladı. normalden daha fazla olmadı o yüzden kesin adet olacağım diye düsündüm. adetim 2 gün gectikten sonra öğrendim hamile oldugumu. suan 6 gün gecti. ve hala hiç bir belirtim yok hatta kasık ve göğüs ağrım bile geçti. sanki adet olmuşum da geçmiş gibi. yani adet gecikmesi dışında gebelik belirtisi yaşamadım. kendinizi dinleyip belirtiler aramayın :) gerçekten olacağı zaman oluveriyormuş. bunu söylemek cok kolay biliyorum, beklemenin ne demek oldugunu da emin olun o kadar iyi biliyorum ki... hepinize allahtan sabır diliyorum en kısa zamanda inşallah kavuşursunuz beklediğiniz habere

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin insAllah çokkk sevindim güzel haberi aldığına ....Ben de 3.5 senedir bekliyorum dediğin gibi her ay belirti yaşanıyor insanın kendisini dinlememesi gerekiyor gerçekten bu ay kendimi dinlemedim bak şimdi kasık ağrısı ve göz kararması dışında problemim olmadı normalde göğüs ağrısı mide bulantısı bel kasık ağrısı bunların hepsini birarada yaşardım insan kendini dinledikçe vücuduna güveni kalmıyor sonra stres yapıyorsun adetin gecikiyor .... Akışına ve Rabbim e bırakmak en iyisi O en doğru zamanı biliyor

kesinlikle öyle... rabbim her şeyin en doğru zamanını biliyor gerçekten. işi O'na bırakmak ve içini ferah tutmak lazım :) bize doğal yolla kolay kolay olmaz dediler. eşimin sperm sıkıntısı vardı. bu ay adet olunca aşılama için gidecektim doktora. böyle hikayeleri de çok duymuştum tam doktora gideceğim ay hamile kaldım diye. aynısı başıma geldi. inşallah size de nasip olur en hayırlı zamanda

Tüm isteyenlerenasip eylesin mevlam insAllah canım ❤ benim eşimde de sıkıntı vardı 3.evre varikosel den 2.5 sene önce ameliyat oldu. Şu anda ikimizin de değerleri normal ama yine olmuyor zamanı var... 2 aydır klomen tedavisine başladım bu ıkıncı ayım bakalım beklemedeyim Rabbimin mucizesini

içini ferah tut. inşallah en yakın zamanda alırsın güzel haberleri. dualarım seninle

Ay o huniden bende istiyorum pleaseeeee
Akıntısı olmayan çok gebe var kuzum forumda araştırdım ben daha önce bu şekilde konu açan veya yorum yazan çok kişi olmuş.
Göğüs ağrısı bende de adet gelmeden önce başlar normalde ama şu an ne ağrı ne şişme yok bende bilmiyorum bu vücutlar bizimle nasıl oyun oynuyor böyle
Sonumuz güzel olsun inşallah kuzum,insallah güzel haberlere vesile olsun bu yaşadıklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…