• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bende oyle sandım canım ama bugün söküldüm ve çok yoğun 😔 yok direk olurum ben. Hem çok erken oldum 33 gunde. Hemde çok değişiklikler yaşadım bu ay sanırım psikolejik. 🙄 Aminn cümlemize inşAllah 🤲💕 Sende durumlar ne ?
Hiç üzülme canım her zaman söylerim adet olabilmek de çok büyük bir nimet 🙏🏻 geçenlerde TLC Türkiye de izledim 6 7 ay 1 sene adet olamayan insanlar var bu zamanlar hafife alınacak zaman değil biz 3 5 günü dert ediyoruz ama hiç dert etmemeliyiz aslında 😌🙏🏻 havalar çok sıcak gidiyor belki de ondan böyle oldu ? Mutlaka etkileyen birşey vardır canını hiç sıkma 🙏🏻 bolca dua et önemli olan Rabbim istediğimizi veemediğinde de Rabbim e inanabilmek ona el açıp dua etmeyi bırakma yeter gönlündekini sana verecek 🤲🏻🥰

Bütün iş t çizgisinde bitiyor yani hı 🤭🤭 ben ayda 1 kere yumurtluyorum böyle koyu beklemiyordum öncekinde test bozuktu ama çizgi buna göre baya silik olunca heyecanlandım 😅🙈 ahhhh nerde o günler geçen gün ovulasyon testini ilk yaptığımda eşime gösterdim suratıma bakışını görmen lazımdı bu ne bu ne den başka bişe diyemedi şapşal 😅 dedim sakin gebelik testi değil bu 🙄🤭😅 inşAllah o da olur bi gün ne diyeyim😌🥰🤲🏻
Ahh Acelymm bugün hastaneye gittik farklı bir sebeple neyse geldik eve öğlene doğru eşim ise gitti bende uyuyayım biraz dedim baktım zil çaldı ovulasyon testi sipariş etmiştim o gelmiş havalara uçtum tabi 😂 Hemen yaptım nasıl olsa sıvı almıyorum ilk idrarda değil diye senin dünkü testin gibi çıktı banyoda bıraktım yattım uyudum.Az önce eşim geldi kalktım kapıyı açıp geri yattım banyoya girdi elini yıkamaya gelmiş bana diyor ki aşkım gördün mü testi çift çizgi çıkmış aşkım çift çizgi diye nasıl uçuyor mutluluktan dedim sakin ol champ o ovulasyon testi 😒 Ya çift çizgi işte ne fark eder diyor 😂 Kıyamam kız kocalarımıza 🤭🥰

Ahh Acelymm bugün hastaneye gittik farklı bir sebeple neyse geldik eve öğlene doğru eşim ise gitti bende uyuyayım biraz dedim baktım zil çaldı ovulasyon testi sipariş etmiştim o gelmiş havalara uçtum tabi 😂 Hemen yaptım nasıl olsa sıvı almıyorum ilk idrarda değil diye senin dünkü testin gibi çıktı banyoda bıraktım yattım uyudum.Az önce eşim geldi kalktım kapıyı açıp geri yattım banyoya girdi elini yıkamaya gelmiş bana diyor ki aşkım gördün mü testi çift çizgi çıkmış aşkım çift çizgi diye nasıl uçuyor mutluluktan dedim sakin ol champ o ovulasyon testi 😒 Ya çift çizgi işte ne fark eder diyor 😂 Kıyamam kız kocalarımıza 🤭🥰
Yaaa ben de kıyamamm😅😅 acaba nasıl tepki vercek çoooo...ookkkkk merak ediyorum 🙈🙈 herhalde sarılır ağlarız 😅😅 normalde çok ağlak bir insan değildir eşim hatta hiç ağlak değildir ama bi diziden çabucak duygulanır ayy kesin ağlicak🙈😅😅 hele ben düşününce bile ağlıyorum ama kesin gülmekten kırılıcam o gün 😂😂 bende işler tersine çalışıyor 🤣🤣

Yaaa ben de kıyamamm😅😅 acaba nasıl tepki vercek çoooo...ookkkkk merak ediyorum 🙈🙈 herhalde sarılır ağlarız 😅😅 normalde çok ağlak bir insan değildir eşim hatta hiç ağlak değildir ama bi diziden çabucak duygulanır ayy kesin ağlicak🙈😅😅 hele ben düşününce bile ağlıyorum ama kesin gülmekten kırılıcam o gün 😂😂 bende işler tersine çalışıyor 🤣🤣
Biz artık bu kadar beklemenin üzerine senin dediğin gibi kesin kahkaha atacağız ama kocalar salya sümük olacak bak buna eminim 🤣🤣🤣

İnşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin... önceki oluşunda gebelik düşünüyor muydun ? Düşünüyorsan şüphelenip test yaptırdın mı? Bazen bebek tutunamayabiliyor canım kendini yorma dikkat et ağır kaldırma yükseğe uzanma. Anlicağın sal kendini. Baktın günün geçiyor direk kan testi yaptır. Yok kırmızıları görürsen çalışmalara devam napcan Allahtan ümit kesilmez😌🥰
😢😢 ben yine adet oldum galiba bi lekenme oldu bugun ona benzettim bekliyorum devamini bu ayda bos yani anlicaginiz

Suanlik hic bise yok 1 saat oldu ama adet kanamasini bekliyorum ama gelen gidin bise yok bugunde cok acik pembe gini lekenlenme oldu devami yok 🤷‍♀️🤷‍♀️
Sonunda dmadete fonecek bu durum galiba benide delirterek donecek 😂😂simdide oldu kahverengi akinti

Benimde gecen ay olmadi bu ayda reglime 10 gun var geçen ay ki gibi hissediyorum sanirim yok yine, goguslerde hassasiyet var okadar hic bisi hissetmiyorum artik 😔

Suanlik hic bise yok 1 saat oldu ama adet kanamasini bekliyorum ama gelen gidin bise yok bugunde cok acik pembe gini lekenlenme oldu devami yok 🤷‍♀️🤷‍♀️
Canım bence hemen kan testi yaptır 🥰 çünkü bu şekilde kafanda soru işaretleriyle kalcaksın adetini daha da etkiler geleceği varsa da gelmez adetin... hayırlı haberlerini bekliyorum 🥰

Canım bence hemen kan testi yaptır 🥰 çünkü bu şekilde kafanda soru işaretleriyle kalcaksın adetini daha da etkiler geleceği varsa da gelmez adetin... hayırlı haberlerini bekliyorum 🥰
Yaptiramamki fransada turkiye gibi islemiyo hersey istefigin an gidipde kan veremiyosun ama pzaretsi doktorda randevum var benim kan pıhtılaşmaşı yüzüden ozamn belki yaptirir kan tahlili

20200523_152216.jpg

CccEee CccEee Zeze92 Zeze92 Kızlar 2 gün önceki ovulasyon testinden sonra bugün tekrar yaptım ama sanırım bu ay da tutmadı koyulaşma yok gibi geldi bana bi de siz baksaniz ya... Altında ilaç kutusu olan önceki diğeri yeni olan ... bebek yerine kırmızıları bekleyeyim bu ay 😔
20200521_230607.jpg

Yaptiramamki fransada turkiye gibi islemiyo hersey istefigin an gidipde kan veremiyosun ama pzaretsi doktorda randevum var benim kan pıhtılaşmaşı yüzüden ozamn belki yaptirir kan tahlili
Yurt dışında olduğunu bilmiyordum canım aynen duymuştum oralarda sıkıntılı olduğunu.. hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyorum inşAllah🥰😍

Eki Görüntüle 2638995
CccEee CccEee Zeze92 Zeze92 Kızlar 2 gün önceki ovulasyon testinden sonra bugün tekrar yaptım ama sanırım bu ay da tutmadı koyulaşma yok gibi geldi bana bi de siz baksaniz ya... Altında ilaç kutusu olan önceki diğeri yeni olan ... bebek yerine kırmızıları bekleyeyim bu ay 😔Eki Görüntüle 2638997
Kuzum aynı gibi rengi açılma yok belki de gitgide koyulaşır 🤲🥰
Hem daha var adet gününe,kırmızılar gelene kadar umudumuz bakidir 😍😍😍

Kuzum aynı gibi rengi açılma yok belki de gitgide koyulaşır 🤲🥰
Hem daha var adet gününe,kırmızılar gelene kadar umudumuz bakidir 😍😍😍
Orası öyle tabii ki 😍😍 ya Allahım sesini duysuuuunnn😍😍 bu ay göğüs ağrım hiç yok akıntım da hiç yok önceki ay bile akıntım daha çoktu🙄 ggöğüslerim kesinlikle şiş uçları kızarmış genişlemiş ama ağrısı hiç yok 🤔🤔🤔 bi de akıntı geliyor gibi oluyor ama gelen hiçbişe yok kupkuruyum bu da adetime işaret ediyor normal şartlarda 🙄 kasıklarımda batmalar devam ediyor aşırı gergin ve duygusalım gülerken ağlamaya başlıyorum ya sonra yine gülüyorum halime mahfetti ilaçlar bünyemi😅😂😂

Orası öyle tabii ki 😍😍 ya Allahım sesini duysuuuunnn😍😍 bu ay göğüs ağrım hiç yok akıntım da hiç yok önceki ay bile akıntım daha çoktu🙄 ggöğüslerim kesinlikle şiş uçları kızarmış genişlemiş ama ağrısı hiç yok 🤔🤔🤔 bi de akıntı geliyor gibi oluyor ama gelen hiçbişe yok kupkuruyum bu da adetime işaret ediyor normal şartlarda 🙄 kasıklarımda batmalar devam ediyor aşırı gergin ve duygusalım gülerken ağlamaya başlıyorum ya sonra yine gülüyorum halime mahfetti ilaçlar bünyemi😅😂😂
Ya işte hep hormon bu ilaçlar da ama ne yapalım kuzum bebislerimiz için katlanıyoruz böyle her şeye 🥰

Merhaba biz korunmayı bıraktık 13 gün önce sanki karnimda bebek oynuyor gibi sizde de bu durum var mı yada bilgisi olan

Back