Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

senin de kandilin mübarek olsun canımm Kuzum ben böyle bir şey yaşamadım hiç , okumadım da burda Allah Allah neden olabilir ki , kist falan var mıydı sende canım

senin de kandilin mübarek olsun canımm Kuzum ben böyle bir şey yaşamadım hiç , okumadım da burda Allah Allah neden olabilir ki , kist falan var mıydı sende canım
Ben de anlamadım ki acaba korundum korunmayı bıraktım ondan mı kist sıkıntısı pek yaşamıyorum ama stres yaptıysam bu ay kist oluşmuş olabilir valla herşeye ihtimal veriyorum haftaya salı kontrole gidicem inşAllah düzelir o zamana kadar

Seninde kandilin mübarek olsun canım benim.İnan hiç böyle bir durum yaşamadım da duymadım da Kontrole gittikten sonra bizide bilgilendirirsen sevinirim canım.Belki de dediğin gibi korundugun için olmuş olabilir

CccEee A aLina_ günaydınnn Tam gününde ve saatinde bende regl oldum kızlar , umutlar diğer aya kaldı.. bir daha belirti aramayacağım (içimden hııı tabi tabi diyorum ) . Kafamdan atmaya çalışacağım . İp falan alıp örgü öreceğim bir ay boyunca gerçekten iyi geliyor insana . İnşallah diğer aya güzel haberler veririz birbirimize

Ne yapalım kuzum üçümüze de kısmet değilmiş bu ay Bende asla ve asla belirti aramayacağım.Bu kadar belirtim olmasına rağmen regl olduğum için artık belirtilere de inanmıyorum
Bende punch işi yapıyorum canım,kafalar biraz oyalansin dediğin gibi iyi geliyor insana.
Inşallah güzel haberlerde buluşmak dileğiyle

İnşallah canım , bu iş kafadan atmayınca olmuyor demek ki inşallah diğer aya

Merhaba araniza yeni katıldım benim adetim 7 sinde olması gerekiyordu ben 9 oldum ama kan değil kahverengi geldi 3gun kahverengi geldi sonra bitti birdaha az daha geldi kan değil ama normalde adet olunca kan geliyor bende o olmadı kasıklarına batmalar çok var sanki karnında bebek varmış gibi kan testini 8 yaptım 2.00 cıktı bisey çıkmadı ama hamilelik belirtisi bilmiyorum ama kahverengi lekenmeler beni şaşırtıyor neden böyle bilmiyorum böyle birşey yaşayan varmı aranızda normalde adet olursada 5gun oluyorum ama olmadı

Birkqç gün sonra tekrar kan testi yaptırın varsa değer daha yüksek çıkacaktır

Kızlar merhaba, 1-2 nisan tarihinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm ovulasyon testiyle. Ve eşimle değerlendirdik. Polikistik overliyim. Dün yani perşembe günü yumurtlamanın üzerinden geçen 14.gündü. Adeti bekliyordum çünkü tüm adet belirtilerim mevcut, karnım belim ve bacaklarım ağrıyor. Ama dün sadece peçeteye çok az bir sütlü kahve renginde bi lekelenme geldi. Ve bidahada gelmedi. Belim kasıklarım ve özellikle bacaklarım ağrıyor ama adet gelmiyor. Salı günü yani ovulasyonun 12.günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Acaba bu lekelenme yerleşme olabilir mi? Yerleşmeyse eğer idrarda ne zaman belli olur? Malum hastaneler riskli şuan kanda baktırmak istemiyorum idrarda görmeden. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.

Tecrubeli degilim ama 14.gun de iseniz kesin cikar idrarda. Zaten yerlesmeden sonrada idrarda cikiyormus gebelik varsa. Test yapin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…